Produsen sistem laser kanggo nglereni, engraving lan menehi.

Golden Laser, laser dhigitalisasi teknologi platform inovasi, punika spesialis ing laser CO2 mesin nglereni, Galvo mesin laser engraving lan serat laser machine nglereni.

Saka pisanan Consulting kanggo tes aplikasi karo bahan kang dirancang ing industri tartamtu kanggo latihan kanggo pangguna lan layanan donya - Golden Laser nawakake solusi laser lengkap, ora mung mesin single!

Laser CO2

Laser Galvo

Laser serat

Industrial Kain Laser Cutting Machine kanggo Filter-filter
Model No .: CJG-250400LD

Industrial Kain Laser Cutting Machine kanggo Filter-filter

sistem nglereni Laser saringan, kain Filter, bahan Filter, kloso Filter. Apa laser ing filte ...
Wide Format Laser Machine Cutting kanggo Gendéra, Banners, Soft Signage
Model No .: CJGV-320500LD

Wide Format Laser Machine Cutting kanggo Gendéra, Banners, Soft Signage

The Vision Laser Cutting System dirancang khusus kanggo industri print digital lan print se ...
Sublimation Kain Laser Cutter kanggo Olahraga
Model No .: CJGV-160130LD + 80AF

Sublimation Kain Laser Cutter kanggo Olahraga

Penampilan nglereni laser becik kanggo nglereni rasukan textile printing sublimation digital saka ...
Independent Dual Lowongan Laser Kulit Machine Cutting kanggo Footwear
Model No .: XBJGHY-160100LD II

Independent Dual Lowongan Laser Kulit Machine Cutting kanggo Footwear

Campuran Typesetting lan campuran nglereni digital sistem nglereni laser kanggo kulit. kepala laser Dual. B ...
Kulit Asli Machine Laser Cutting
Model No .: CJG-160250LD

Kulit Asli Machine Laser Cutting

Genuine laser kulit mesin nglereni karo kamera lan proyektor. Kanggo barang kurang kulit nang gedhe ...
Pesawat Karpet Laser Cutting Machine
Model No .: CJG-2101100LD

Pesawat Karpet Laser Cutting Machine

Nglereni karpet lan industri aplikasi liyane laser CO2 gedhe. Ing akeh kasus, s ...
High Speed ​​Garment Kain Laser Machine Cutting
Model No .: CJGS-160300LD

High Speed ​​Garment Kain Laser Machine Cutting

struktur Y-sumbu pindho. kacepetan dhuwur. Nglereni kacepetan nganti 1200mm / s. Kanggo medium & kumpulan cilik ...
Vision Laser Cutting Machine kanggo sublimation Kain
Model No .: CJGV-160200LD + 100AF

Vision Laser Cutting Machine kanggo sublimation Kain

Penampilan nglereni laser becik kanggo nglereni rasukan textile printing sublimation digital saka ...
High Speed ​​Galvo Laser Engraving Machine kanggo Kulit Shoe
Model No .: ZJ (3D) -9045TB

High Speed ​​Galvo Laser Engraving Mach ...

CO2 RF metal laser sistem kontrol galvanometer dinamis 100W 150W 275W 500W 3D otomatis munggah lan ...
Roll kanggo Muter Kain Laser Engraving Machine
Model No .: ZJJF (3D) -160LD

Muter kanggo muter Kain Laser Engraving M ...

Laser muter muter rasukan textile engraving dadi. Jerman 3D sistem Galvo dinamis, finishi ...
Machine Jeans Laser Engraving
Model No .: ZJ (3D) -9090LD

Machine Jeans Laser Engraving

jeans denim laser engraving katering kanggo tuntutan ngganti pangolahan ngumbah tradisional ...
Galvanometer Laser Engraving Machine Cutting
Model No .: ZJ (3D) -160100LD

Galvanometer Laser Engraving Cutting ...

Jerman Scanlab 3D sirah Galvo dinamis, siji wektu area scan bisa tekan 400x400mm. 150W 275W 500W C ...
Full Ditutup Serat Laser Cutting Machine karo Pallet Changer
Model No .: GF-1530JH

Full Cutting Ditutup Serat Laser machi ...

Serat laser machine nglereni karo meja pangowahan. desain pager. IPG 2000W serat laser generator ...
Open Koleksi 1000W Serat Metal Laser Machine Cutting
Model No .: GF-1530 - 1000W

Open Koleksi 1000W Serat Metal Laser Cut ...

Nglereni baja maksimum 12mm karbon, stainless steel 6mm, aluminium 4mm, Kuningan 3mm, tembaga 3mm. IPG ...
Otomatis Gerakan Loader Serat Laser Pipe Machine Cutting
Model No .: P2060A / P3080A

Otomatis Gerakan Loader Serat Laser P ...

Serat Laser Pipe & Tube Cutting Machine Nganggo sandhangan anget saka tabung ngangkat otomatis otomatis se ...
Dual CNC Serat Laser Sheet Metal lan Tube / Pipe Cutting Machine
Model No .: GF-1530T - 1000W

Dual CNC Serat Laser Sheet Metal lan ...

fungsi nglereni Dual kanggo sheet metal lan tabung. Diimpor Amérika N-cahya serat laser sumber wi ...

Hot Industries

We nyedhiyani solusi aplikasi adhedhasar teknologi laser. Pilih industri: paling cocok solusi laser nengen kanggo sampeyan
  • airbag

    airbag

  • nglereni Laser stainless steel hiasan arsitektur

    Dekorasi steel

  • kayu model 3d

    Model kayu 3D

  • karpet

    karpet

  • sandhangan

    fashion Garment

  • label

    Label Die Cut

  • tabung lan pipe

    Tube & Pipe

  • amben laser flat

    CO2 Laser flatbed

  • saringan

    filtrasi Media

  • shoes kulit

    Kulit & Shoes

  • kain sublimation

    sublimation Kain

  • njero automotive

    Automotive Interiors

More

GOLDEN LASER Cooperates with the Leading ...

It took us five years to undertake trials and research about how to achieve good processing results and high efficiency for laser cutting footballs industry. Thanks to the engineers in both sides who …
More

GOLDENLASER Will Attend The EMO Hannover ...

During 18~23 September,2017, we will take one set of 1200W N-light full closed fiber laser metal sheet cutting machine GF-1530JH and one set of small format metal sheet laser cutting machine GF-6060 t…
More

“Go beyond laser machines, win in l...

On May 9, Germany Texprocess 2017 (Leading International Trade Fair for Processing Textiles and Flexible Materials) officially began. On the first day of the exhibition, our partners from Europe, the …
More

Ayo kang ketemu IN TEXPROCESS Messe Fran ...

2017 TEXPROCESS Undangan Booth No .: Hall 4.0 D72. Wektu: May 9 ~ 12, 2017 Address: Messe Frankfurt (Frankfurt am Main) Texprocess punika anyar anjog internasional sing padha perdagangan kanggo Processing textile lan ...
More

Golden Laser Distributor Portugis ing ...

Saka 9 kanggo 11 Maret 2017, kita bakal ing Pavilion 6, saka Exponor, nunggu sampeyan. Machine Laser ing Pameran - Vision Laser Cutting Machine. Dicithak kain bleger Cut kanggo olahraga, panji, gendero ... D ...
More

Waca Golden Laser ing Viscom Frankfurt 2016!

viscom frankfurt 2016 - Arkeologi padha kanggo visual Tanggal Komunikasi 2 - 4 Nov 2016 Venue Exhibition Center Frankfurt Halls 8 Ludwig-Erhard-Anlage 1 D-60327 Frankfurt am Main Golden La ...

pangaturan kemampuan

Laser Solutions Anjog Provider

Global Network Sales

Miturut pengalaman 20 taun 'ing industri laser, terus-terusan ngembangaké lan nggunakake teknologi maju, GOLDEN Laser wis dadi produsen anjog saka mesin laser karo kemampuan pangaturan canggih.
Seeking Golden Laser Mesin
GOLDEN Laser nawakake solusi laser profesional kanggo industri aplikasi tartamtu - kanggo mbantu nambah produktivitas, menakake prosedur Processing lan nggawe bathi liyane.
Seeking Solutions Golden Laser
Ing pasar jaban rangkah, GOLDEN Laser wis ditetepake jaringan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah donya, karo produk competitive kita lan sistem inovasi-oriented pasar.
Sinau luwih lengkap babagan Laser Golden

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck