Produsén sistem laser pikeun motong, ukiran sarta nyirian.

Golden laser, nu laser digitalisasi téhnologi platform inovasi, nya éta ahli dina laser CO2 mesin motong, Galvo mesin laser ukiran jeung serat laser mesin motong.

Ti mimiti konsultan mun tés aplikasi kalawan bahan Anjeun dirancang di industri husus keur latihan pikeun pamaké sarta jasa di sakuliah dunya - Golden laser nawarkeun solusi laser komprehensif, teu ukur hiji mesin tunggal!

laser CO2

laser Galvo

laser serat

Industrial lawon laser motong Mesin pikeun Saringan
Model No .: CJG-250400LD

Industrial lawon laser motong Mesin pikeun Saringan

Sistim motong laser for mamah, lawon filter, bahan filter, Mats filter. Naha laser di filte ...
Lega Format laser Mesin motong keur umbul, spanduk, Leuleus Signage
Model No .: CJGV-320500LD

Lega Format laser Mesin motong keur umbul, spanduk, Leuleus Signage

The Visi laser motong System dirancang husus pikeun industri print digital tur print se ...
Sublimation lawon laser cutter pikeun Sportswear
Model No .: CJGV-160130LD + 80AF

Sublimation lawon laser cutter pikeun Sportswear

Visi mesin motong laser nya idéal pikeun motong fabrics tekstil percetakan sublimation digital tina ...
Bebas Dual Kepala laser Kulit Mesin motong pikeun footwear
Model No .: XBJGHY-160100LD II

Bebas Dual Kepala laser Kulit Mesin motong pikeun footwear

Dicampur Typeset sarta dicampur motong digital Sistim motong laser keur kulit. huluna laser dual. B ...
Asli Kulit Mesin laser motong
Model No .: CJG-160250LD

Asli Kulit Mesin laser motong

Asli laser kulit mesin motong kalayan kaméra jeung projector. Pikeun barang hides kulit fo badag ...
Pesawat Nurani laser motong Mesin
Model No .: CJG-2101100LD

Pesawat Nurani laser motong Mesin

Motong karpét komérsial sarta industri anu aplikasi sejen laser CO2 hébat. Dina loba kasus, s ...
Speed ​​tinggi Garment lawon laser Mesin motong
Model No .: CJGS-160300LD

Speed ​​tinggi Garment lawon laser Mesin motong

Struktur Y sumbu-ganda. Gancang. Motong speed nepi ka 1200mm / s. Pikeun sedeng & tumpak leutik a ...
Visi laser motong Mesin pikeun Sublimation lawon
Model No .: CJGV-160200LD + 100AF

Visi laser motong Mesin pikeun Sublimation lawon

Visi mesin motong laser nya idéal pikeun motong fabrics tekstil percetakan sublimation digital tina ...
Speed ​​tinggi Galvo laser ukiran Mesin pikeun Kulit Shoe
Model No .: ZJ (3D) -9045TB

Tinggi Speed ​​Galvo laser ukiran Mach ...

CO2 RF logam laser sistem kontrol galvanometer dinamis 100W 150W 275W 500W 3D otomatis up na ...
Roll gulung lawon laser ukiran Mesin
Model No .: ZJJF (3D) -160LD

Gulung ka gulung lawon laser ukiran M ...

Laser roll gulung fabrics tekstil ukiran kontinyu. Jérman 3D Sistim Galvo dinamis, finishi ...
Mesin jeans laser ukiran
Model No .: ZJ (3D) -9090LD

Mesin jeans laser ukiran

jeans denim laser ukiran anu catering ka tungtutan ngaganti prosés cuci tradisional ...
Galvanometer laser ukiran Mesin motong
Model No .: ZJ (3D) -160100LD

Galvanometer laser ukiran motong ...

Jérman Scanlab 3D sirah Galvo dinamis, hiji waktu aréa scan bisa ngahontal 400x400mm. 150W 275W 500W C ...
Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Usuk Changer
Model No .: GF-1530JH

Pinuh motong Closed Serat laser machi ...

Serat laser mesin motong sareng tabel robah. Desain dipager. IPG 2000W serat laser generator ...
Buka Tipe 1000W Serat Metal laser Mesin motong
Model No .: GF-1530 - 1000W

Buka Tipe 1000W Serat Metal laser Cut ...

Motong baja maksimum 12mm karbon, stainless steel 6mm, aluminium 4mm, kuningan 3mm, tambaga 3mm. IPG ...
Otomatis kebat bastian Serat laser pipe Mesin motong
Model No .: P2060A / P3080A

Otomatis kebat bastian Serat laser P ...

Serat laser pipe & pipah motong Mesin bundles tina tabung ngangkat otomatis otomatis se ...
Dual CNC Serat laser Lambaran Metal jeung pipah / pipa motong Mesin
Model No .: GF-1530T - 1000W

Dual CNC Serat laser Lambaran Metal na ...

fungsi motong Dual keur lambaran logam jeung tube. Diimpor Amérika N-lampu serat laser sumber wi ...

panas Industries

Urang nyadiakeun solusi aplikasi dumasar kana téhnologi laser. Milih Industri anjeun: paling cocok solusi laser katuhu pikeun anjeun
  • airbag

    Airbag

  • motong laser stainless steel hiasan arsitéktur

    hiasan baja

  • kai model 3d

    Models kai 3D

  • karpet

    karpet

  • pésta

    Pantun Garment

  • etiket

    Labél maot Cut

  • tube na pipe

    Tube & pipe

  • ranjang laser datar

    CO2 laser FlatBed

  • saringan

    Filtration Media

  • sapatu kulit

    Kulit & sapatu

  • lawon sublimation

    Sublimation lawon

  • interiors otomotif

    Automotive interiors

Tambih deui

GOLDEN LASER Cooperates with the Leading ...

It took us five years to undertake trials and research about how to achieve good processing results and high efficiency for laser cutting footballs industry. Thanks to the engineers in both sides who …
Tambih deui

GOLDENLASER Will Attend The EMO Hannover ...

During 18~23 September,2017, we will take one set of 1200W N-light full closed fiber laser metal sheet cutting machine GF-1530JH and one set of small format metal sheet laser cutting machine GF-6060 t…
Tambih deui

“Go beyond laser machines, win in l...

On May 9, Germany Texprocess 2017 (Leading International Trade Fair for Processing Textiles and Flexible Materials) officially began. On the first day of the exhibition, our partners from Europe, the …
Tambih deui

Hayu urang papanggih IN TEXPROCESS Messe Fran ...

2017 TEXPROCESS uleman Booth No .: Aula 4.0 D72. Waktos: May 9 ~ 12, 2017 Alamat: Messe Frankfurt (Frankfurt am Main) Texprocess teh anyar anjog internasional adil dagang pikeun ngolah tékstil jeung ...
Tambih deui

Golden laser distributor Portugis nyaéta di ...

Ti 9 nepi ka 11 Maret 2017, urang bakal di mastaka 6, ngeunaan Exponor, ngantosan anjeun. Mesin laser dina paméran - Visi laser motong Mesin. Dicitak lawon kontur cut pikeun sportswear, umbul, spanduk ... D ...
Tambih deui

Tempo Golden laser di Viscom Frankfurt 2016!

viscom Frankfurt 2016 - perdagangan International adil keur visual Tanggal komunikasi 2 - 4 Nov 2016 tempat Pameran Center Frankfurt gedung 8 Ludwig-Erhard-Anlage 1 D-60327 Frankfurt am Main Golden La ...

kustomisasi kamampuhan

Laser Leyuran Anjog Provider

Global Network Penjualan

Ku pangalaman 20 taun 'dina industri laser, terus berkembang ngagunakeun téknologi canggih, emas laser geus jadi produsén ngarah mesin laser jeung kamampuhan kustomisasi canggih.
Néangan Golden laser Mesin
Golden laser nawarkeun maneh solusi laser profésional pikeun industri aplikasi husus Anjeun - mantuan Anjeun ningkatkeun produktifitas, simplify prosedur ngolah sarta nyieun untung leuwih.
Néangan Leyuran Golden laser
Di pasar luar negeri, emas laser geus ngadegkeun hiji jaringan pamasaran dewasa di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, jeung produk kalapa urang jeung sistem inovasi berorientasi-pasar.
Diajar Leuwih lengkep ngeunaan laser Golden

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart