Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Kertas pasir - nglereni laser lan perforasi cakram sanding kasar

Laser minangka solusi alternatif kanggo ngolah kertas pasir kanggo nggayuh panjaluk anyar pangolahan lan produksi cakram sanding kasar, sing ora bisa dipotong kanthi cara tradisional.

Kanggo nambah tingkat ekstraksi bledug lan nambah umur disk sanding, bolongan ekstraksi debu sing luwih apik kudu diproduksi ing permukaan cakram abrasif sing maju. Pilihan sing bisa digunakake kanggo ngasilake bolongan cilik ing amplas yaiku nggunakake CO 2 laser cutting system.

Kasedhiyan Pangolahan Laser

Pangolahan kasedhiya ing Sandpaper (Bahan Abrasive) kanthi CO2 Laser Sistem Goldenlaser
cakram wedhi laser nglereni laser

Nglereni Laser

 

bahan abrasif laser perforating

Perforasi Laser

 

perforasi mikro laser bahan abrasif

Perforasi Mikro Laser

 

Kaluwihan nglereni laser kanggo amplas:

Pemrosesan laser ngilangi kebutuhan alat sing angel.

Proses laser sing ora kontak ora nyebabake deformasi permukaan sing kasar.

Sisih irisan irisan cakram wedhi sing wis dipotong kanthi laser.

Perforasi lan pemotongan ing siji operasi kanthi akurasi lan kacepetan maksimum.

Ora nganggo alat - kualitas nglereni kanthi konsisten.

Laser CO2 sing bertenaga tinggi sing terintegrasi karo sistem gerakan galvanometer kanthi luas nyedhiyakake platform sing cocog kanggo ngolah disk sanding. Biasane duwe macem-macem sumber laser kanggo nambah produktivitas.

Kepala laser Galvo kaping pirang-pirang proses pamrosesan bebarengan.

Bisa ngolah kertas amplas saka gulung jumbo kanthi gerakan terus-terusan.

Downtime minimal - Ganti cepet pola motong.

Kabeh operasi kanthi otomatis tanpa intervensi manual.

Pilihan tumpukan otomatis, tumpukan, lan robot kanggo memenuhi kebutuhan manufaktur produk sing kasar.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
WhatsApp
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita