Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Nglereni laser kain bolong spacer lan kursi mobil sing digawe panas

Kursi mobil penting kanggo penumpang ing antarane bahan pelapis interior otomotif liyane. Bahan komposit serat kaca, tikar isolasi termal lan kain spacer rajutan nalika nggawe kursi mobil saiki saya diproses dening laser. Ora prelu nyimpen alat mati ing pabrik lan bengkel sampeyan. Sampeyan bisa nyadari proses tekstil kanggo kabeh jinis kursi mobil kanthi sistem laser.

Ora mung isine isine kursi, tutup kursi uga duwe peran. Tutup kursi, digawe saka kulit kulit sintetis, uga cocog kanggo ngolah laser. Sistem pemotongan laser CO2 cocok kanggo nglereni tekstil teknis, kain kulit lan kain pelapis kanthi presisi tinggi. Lan sistem laser Galvo iku cocog kanggo bolongan bolongan tutup kursi. Bisa mbukak ukuran apa wae, jumlah apa wae lan tata cara bolongan ing kursi kanthi gampang.

interior otomotif
bantal kursi sing digawe panas

Teknologi termal kanggo kursi mobil saiki wis dadi aplikasi umum. Saben inovasi teknologi ora mung nganyarke produk, nanging uga nggatekake pangguna. Tujuan teknologi optimum sing optimal yaiku nggawe kenyamanan tingkat paling dhuwur kanggo para penumpang lan nambah pengalaman nyopir. Proses tradisional kanggo nggawe kursi panas sing otomotif yaiku mati ngethok bantal dhisik banjur jahitan kabel konduktif ing bantal. Cara kaya ngono nyebabake efek nglereni sing kurang nyebabake sisa bahan ing endi wae lan mbutuhake wektu akeh. Nanging mesin pemotong laser nyederhanakake langkah-langkah manufaktur, nambah efisiensi produksi, lan ngirit bahan lan wektu produksi kanggo pabrikan. Nguntungake banget para pelanggan kanthi Kursi Kontrol Iklim sing bermutu.

Aplikasi Kursi sing Gegandhengan

Kursi mobil bayi, kursi penguat, pemanas kursi, pemanas kursi mobil, bantal kursi, tutup kursi, filter mobil, kursi kontrol iklim, kenyamanan kursi, sandhangan tangan, kursi mobil panas termoelektrik

Bahan Terapan Cocog kanggo Proses Laser

Ora dirajut

Kain 3D Mesh

Kain Spacer

Umpluk

Poliester

Kulit

Kulit PU

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
WhatsApp
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita