Laser Machine Cutting, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Tube Machine Laser Cutting

laser machine nglereni tube

Model No .: P2060 / P3080

Pambuka:


  • Dawa Tube: 6m / 8m
  • Diameteripun Tube: 20mm ~ 200mm / 20mm ~ 300mm
  • Daya Laser: 1000w 1500W 2000w 2500w 3000w 4000w
  • Sumber Laser: IPG / nLight serat laser generator
  • CNC controller: Jerman PA HI8000
  • Ditrapake jinis tabung: tabung Round, tabung kothak, tabung persegi, oval tube, D-shaped baja, T-shaped baja,-shaped H baja, saluran baja, amba baja, etc.
  • Bahan ditrapake: Stainless, karbon baja galvanis, tembaga, aluminium, tembaga, logam campuran, etc.

Serat Laser Machine Tube Cutting

Model No .: P2060

Bukaan loading bobot: 25kg / m 

diameteripun Tube: 20-200mm 

dawa Tube: 6000mm

tabung mesin nglereni laser

P2060 / P3080 tabung mesin nglereni laser mrodhuksi bagean kualitas dhuwur ing macem-macem lan manéka ukuran. Kanthi nggunakake teknologi nglereni serat laser sawijining, kaping pangolahan bisa digabungake menyang siji mesin. Wiwit paling bagean Sawetara pangolahan, kayata sawing tradisional, ngebur, mesin, punching lan engraving, P2060 / P3080 serat tabung laser machine nglereni bisa nindakake kabeh iki pangolahan ing mesin single.

Ing laser machine nglereni tube dilengkapi loader manual sing presents tabung kanggo operator sing banjur kudu manggonake tabung dilebokaké mesin lan kanthi manual ngencengi Chuck ing. Nggabungke kabeh pangolahan menyang siji mesin ngirit wektu lan biaya nalika proses tabung ing perangan gedhe durung mesin versatility ngidini pangguna kanggo gampang nggawe prototype utawa produksi kumpulan cilik.

Iki tabung laser kanggo motong uga ngompliti kacepetan servos dhuwur kanggo posisi cepet lan tepat kang sudo wektu kanggo non-nilai ditambahaké obahe. Servos laju iki magepokan karo laser serat kuat bisa ngurangi part nglereni kaping lan nambah produksi saéngga kanggo bali luwih ing investasi kanggo pangguna pungkasan.

Iki cutter tabung laser uga dilengkapi pager lengkap  kanggo mesthekake operator aman nalika mesin aktif.

GOLDEN Laser bakal nyedhiyani layanan lengkap lan support kanggo kita mesin laser , kalebu Simpenan kebak spare parts lan komponen kanggo mesthekake kita pelanggan nampa bagéan panggantos cepet lan èfèktif.

Tube fitur mesin nglereni laser

Loading tambahan

fitur tabung laser

Chuck lan luwes support ngawat-ngawati ngangkat piranti nyimpen dipakani wektu, mesthekake concentricity, nyegah pipe ngayunke.

Mindhai otomatis

tabung laser fitur 2

Otomatis mindhai tabung.

Golek otomatis Center

tabung laser fitur 3

Nambah produktivitas, njamin kualitas produk.

Auto-Tagging sing diwenehake mung

fitur tabung laser 4

Mark bagean lan nglereni trek.

Corner System Fast Cutting

fitur tabung laser 5

Fast sudhut nanggepi, Ngartekno Ngapikake nglereni efficiency.

Nyetel Speed ​​ing otomatis

tabung laser fitur 6

Ing kawontenan nglereni cepet, bisa entuk kualitas nglereni sustainable.

Collecting otomatis

tabung laser fitur 7

Simpen pegawe lan nyegah workpiece saka kang kegores.

anjog Components

tabung laser fitur 8

anjog ing donya serat laser Resonator lan komponen elektronik kanggo mesthekake mesin stabilitas unggul.

sistem clamping Chuck Lanjut

Chuck tengah poto-imbuhan, kanthi otomatis nyetel pasukan clamping miturut specifications profil kanggo mesthekake yen tabung lancip ora rusak.

chucks alasan Dual sing kompatibel karo macem-macem pipo ora perlu kanggo ngganti utawa nyetel jaws.

Long stroke ngawat-ngawati. Nalika diameteripun pipo wis kiro-kiro ing 100mm, ana ora perlu kanggo nyetel ngawat-ngawati ing.

sistem sing soyo tambah Chuck

ubungan Multi-sumbu

Multi-sumbu (dipakani sumbu, sumbu rotasi Chuck lan laser nglereni sirah) ubungan sak gerakan sirah nglereni.

ubungan telung sumbu

piranti dikumpulke otomatis

Ngambang piranti support nglumpukake pipo rampung kanthi otomatis.

Dhukungan ngambang dikendhalèkaké déning motor servo lan bisa nyetel titik support miturut diameteripun pipe cepet.

Ngambang support panel bisa terus pipe diameteripun gedhe tightly.

dikumpulke piranti otomatis 2

Otomatis Support Ngambang

Miturut owah-owahan sikap pipe, dhuwur support bisa kanthi otomatis diatur ing wektu nyata kanggo mesthekake yen ngisor pipo tansah uwal saka ndhuwur support batang, kang main peran mbosenke ndhukung pipo.

support ngambang materi

identifikasi lapisan Welding

Posisi welding lapisan saka pipo bisa dikenali kanggo mesthekake yen posisi nglereni ngindari lapisan welding sak Processing lan supaya masalah blasting bolongan ing lapisan welding.

koreksi otomatis

Kanggo pipe mbengkongaken lan deformed, fungsi koreksi otomatis bisa éling search pinggiran ros, lan kanthi otomatis mbenerake soko kanggo golek titik pusat saka pipo sudhut mlengkung kanggo nglereni kanggo mesthekake tliti nglereni.

wastage

Nalika nglereni kanggo bagéan pungkasan saka tabung, ing jaws Chuck ngarep otomatis kabuka, lan jaws Chuck mburi nembus Chuck ngarep kanggo ngurangi area wuta nglereni.

diameteripun Tube kurang saka 100 mm lan wastage bahan 50-80 mm

diameteripun Tube luwih saka 100 mm lan wastage bahan 180-200 mm

tabung mesin nglereni laser hardware-wastage

Pilihan - sumbu katelu reresik piranti temboke

Amarga proses nglereni laser, slag pesti bakal kanggo bagean saka tembok utama saka pipo ngelawan. Ing tartamtu, sawetara pipo karo dhiameter cilik bakal slag liyane. Kanggo sawetara aplikasi liyane nuntut, batang nampa piranti katelu bisa ditambahake kanggo nyegah slag saka adhering kanggo tembok utama.

sumbu katelu reresik piranti temboke

Tube laser lunak mesin nglereni

kontrol lunak PA Jerman

One page jangkep kabeh operasi liyane pangguna-loropaken!

Cepet ngatur antarmuka, luwih trep!

Tambah antarmuka diagnosis sawijining cepet troubleshoot masalah ing situs, luwih cerdas!

antarmuka PA Software

Lantek Flex3d ndhukung macem-macem jinis pipe

Lantek Flex3d ndhukung jinis pipe
Lantek Flex3d

Tipe tabung: tabung Round, tabung kothak, OB-jinis tube, D-jinis tabung, tabung triangle, tabung oval, lan sapiturute

Lan khusus-shaped pipe diameteripun witjaksono.

Ing wektu sing padha, flex3d wis modul fungsi kanggo nglereni profil , kang bisa Cut baja amba, saluran baja lan-shaped H baja, etc.

jinis ditrapake ing tabung nglereni laser

tabung nglereni laser

Tipe (jinis Closed)

tabung babak, tabung kothak, tabung persegi, tabung elips, tabung oval, D-jinis tube, Triangle tabung ...

jinis Modular (Non-Ana jinis)

baja Channel, U-baja, amba baja, T-jinis, H-jinis, lath baja ...

Serat Laser Pipe / Tube Cutting Machine Technical paramèter
Model NO .: P2060 / P3080
dawa Pipe 6000mm / 8000mm
diameteripun Pipe 20mm ~ 200mm / 20mm ~ 300mm
sumber laser IPG / nLIGHT laser serat
laser Power 700W ~ 6000W
akurasi posisi baleni ± 0.03mm
kacepetan posisi maksimum 90m / min
percepatan 1.2g
sumber daya listrik AC380V 50 / 60Hz

GOLDEN Laser - Serat Laser SYSTEMS CUTTING SERIES

Otomatis Gerakan Loader Tube Machine Laser CuttingOtomatis Gerakan Loader Serat Lazer Pipe Machine Cutting

Model NO.

P2060A

P3080A

Pipe Length

6m

8m

Pipe Diameter

20mm-200mm

20mm-300mm

laser Power

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Serat Laser Machine Tube Cutting Smart Serat Lazer Machine Tube Cutting

Model NO.

P2060

P3080

Pipe Length

6m

8m

Pipe Diameter

20mm-200mm

20mm-300mm

laser Power

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Heavy Duty Pipe Laser Machine CuttingP30120 tabung laser kanggo motong

Model NO.

P30120

Pipe Length

12mm

Pipe Diameter

30mm-300mm

laser Power

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Full Ditutup Serat Laser Machine Cutting karo Pallet Exchange TableFull Ditutup Pallet Tabel Serat Lazer Machine Cutting

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

GF-2060JH

2000mm × 6000mm

GF-2580JH

2500mm × 8000mm

 

Open Koleksi Serat Laser Machine Cuttinglaser kanggo motong serat GF1530

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-1530

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Machine Serat Laser Metal Sheet & Tube Cuttingserat GF1530T laser Motong sheet lan tabung

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-1530T

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

GF-2040T

2000mm × 4000mm

GF-2060T

2000mm × 6000mm

 

High Precision Linear Motor Serat Laser Machine Cuttinglaser kanggo motong serat GF6060

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-6060

700W / 1000W / 1200W / 1500W

600mm × 600mm

Tube Laser Cutting Industry Machine Aplikasi

Furnitur, piranti medical, peralatan fitness, eksplorasi minyak, tampilan beting, mesin farm, bridge, kapal, bagean struktur, etc.

Laser Tube Cutting Machine Aplikasi Material

Babak, kothak, persegi dowo, oval, pinggul babak tabung lan logam pipo liyane.

pipe conto nglereni laser

tabung conto nglereni laser

tabung laser nglereni conto 2

<< Read More about Tube Samples Laser Cutting

Serat laser kekandelan nglereni logam saka kakuwasan laser beda

laser Power

700W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

8mm

10mm

O 2

Steel

3mm

4mm

N 2

aluminium

2mm

3mm

Air

Kuningan

2mm

3mm

N 2

tembaga

1mm

2mm

O 2

Steel galvanized

2mm

3mm

N 2

 

laser Power

1000W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

10mm

12mm

O 2

Steel

4mm

5mm

N 2

aluminium

3mm

4mm

Air

Kuningan

3mm

4mm

N 2

tembaga

2mm

3mm

O 2

Steel galvanized

2mm

3mm

N 2

 

laser Power

1200W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

12mm

14mm

O 2

Steel

5mm

6mm

N 2

aluminium

3mm

4mm

Air

Kuningan

3mm

4mm

N 2

tembaga

2mm

3mm

O 2

Steel galvanized

3mm

4mm

N 2

 

laser Power

1500W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

12mm

14mm

O 2

Steel

5mm

6mm

N 2

aluminium

4mm

5mm

Air

Kuningan

4mm

5mm

N 2

tembaga

3mm

4mm

O 2

Steel galvanized

4mm

5mm

N 2

 

laser Power

2000W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

14mm

16mm

O 2

Steel

6mm

8mm

N 2

aluminium

5mm

6mm

Air

Kuningan

5mm

6mm

N 2

tembaga

3mm

4mm

O 2

Steel galvanized

5mm

6mm

N 2

 

laser Power

2500W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

18mm

20mm

O 2

Steel

8mm

10mm

N 2

aluminium

6mm

8mm

Air

Kuningan

6mm

8mm

N 2

tembaga

4mm

6mm

O 2

Steel galvanized

5mm

6mm

N 2

 

laser Power

3000W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

20mm

22mm

O 2

Steel

10mm

12mm

N 2

aluminium

8mm

10mm

Air

Kuningan

8mm

8mm

N 2

tembaga

5mm

6mm

O 2

Steel galvanized

6mm

8mm

N 2

 

laser Power

4000W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

20mm

25mm

O 2

Steel

10mm

12mm

N 2

aluminium

10mm

12mm

Air

Kuningan

10mm

12mm

N 2

tembaga

5mm

6mm

O 2

Steel galvanized

8mm

10mm

N 2

 

laser Power

6000W

Material

Cut resik

Limit Cutting

gas

Steel Mild

22mm

25mm

O 2

Steel

16mm

20mm

N 2

aluminium

12mm

16mm

Air

Kuningan

12mm

14mm

N 2

tembaga

8mm

10mm

O 2

Steel galvanized

12mm

14mm

N 2

 

Hubungi Golden Laser liyane specification lan petik babagan  serat laser machine nglereni . Nanggepi pitakonan ing ngisor iki bakal bantuan kita nyaranake ing mesin sing paling cocok.

1.  Apa sing metal kowe kudu Cut? Sheet Metal utawa tabung? Petroleum utawa stainless steel utawa aluminium utawa galvanized baja utawa kuningan utawa tembaga ...?

2.  Yen nglereni sheet metal, apa kekandelan? Apa ukuran apa kowe perlu? Yen nglereni tabung logam utawa pipa, apa kekandelan tembok, diameter lan dawa saka pipo / tabung?

3.  Apa produk rampung? Apa industri aplikasi?

4.  Panjenengan, jeneng perusahaan, email, telpon (Tampilan) lan situs?


Related Produk