Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë

Mbështetje

Gjithmonë Siguroni Shërbim të Vlefshëm për Klientët

Dëgjoni klientët / Analizoni nevojën e klientëve / Zgjidhni problemin e klientëve / Përmirësoni aplikimin me lazer / Rritni statusin e industrisë

Klient i orientuar

Përqendrohuni në trendet e industrisë, duke insistuar në tregun e orientuar për të zhvilluar dhe hulumtuar produkte të reja.

Analizoni nevojat e klientit

Specialistët tanë kryejnë analiza të fizibilitetit dhe ju ndihmojnë të zgjidhni sistemet dhe mjetet e duhura lazer për aplikimet tuaja individuale.

Prodhim preciz

Standarde të larta të prodhimit me precizion, për t'u ofruar klientëve makina dhe zgjidhje me cilësi të lartë.

Dorëzimi i plotë i produktit

Përfundoni prodhimin, shpërndarjen, instalimin dhe trajnimin e makinave lazer brenda kohës së përcaktuar në kontratë.

Përmirësoni cilësinë e produkteve të personalizuara

Përmbledhni informacionin e përvojës së klientëve në të njëjtën industri dhe përmirësoni performancën dhe funksionin e makinave lazer.

Rritni ndikimin e karakteristikave të produktit

Përqendrohuni në përmirësimin e detajeve të produktit, si dhe karakteristikat dhe përparësitë e makinave lazer në fushën e segmentimit, përtej parashikimit të klientit.

Konsultimi i shërbimit para shitjes

Bëni zgjedhjen e duhur për industrinë tuaj të aplikimit për të përmbushur kërkesat tuaja. Specialistët tanë do të jenë të kënaqur t'ju këshillojnë për sistemet e gjithanshme të lazerit të GOLDEN LASER.

Specialistët tanë kryejnë një analizë të fizibilitetit për t'ju ndihmuar të zgjidhni sistemet e duhura lazer për aplikimin tuaj.

Gama jonë e gjerë e makinave lazer ju ofron kushte të favorshme në çdo kohë. Shpejt dhe thjesht bëni kalimin në teknologjitë lazer.

Me zhvillimin dhe azhurnimin e sistemeve lazer, si dhe azhurnimin e softuerit, ne jemi vazhdimisht për të hapur aftësi dhe aplikacione të reja.

Instalimi, Komisionerizimi dhe Trajnimi në vend

Për të arritur parametrat optimalë të përpunimit të prodhimit dhe për të siguruar përdorim të sigurt dhe efikas të makinave tuaja lazer.

Ne kryejmë trajnime gjithëpërfshirëse të sistemit, funksionimit dhe mirëmbajtjes në terren. Trajnimi përfshin:

Njohuri për mbrojtjen e sigurisë me lazer

Parimi themelor i lazerit

Konfigurimi i sistemit lazer

Funksionimi i softuerit

Funksionimi i sistemit dhe masat paraprake

Mirëmbajtja ditore e sistemit, rregullimi me lazer dhe aftësitë e ndërrimit të pjesëve të këmbimit

Mirëmbajtja dhe servisimi

Me mirëmbajtjen dhe shërbimin tonë, ne ju ofrojmë mbështetje të shpejtë dhe të besueshme, mundësoni që makina juaj me lazer me precizion të lartë të funksionojë normalisht në prodhim.

Çështjet teknike dhe ankesat

Në rast të pyetjeve teknike dhe defekteve për makineritë tuaja lazer të blera nga Golden Laser, ju lutemi kontaktoni:

Tel:

0086-27-82943848 (zona e Azisë dhe Afrikës)

0086-27-85697551 (zona e Evropës dhe Oqeanisë)

0086-27-85697585 (zona e Amerikës)

Shërbimi ndaj Klientit

Email info@goldenlaser.net

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me një defekt, ju lutemi na jepni informacionin e mëposhtëm:

• Emri juaj dhe emri i kompanisë

• Fotoja e emrit në makinën tuaj goldlaser (duke treguar numrin e modelit , numrin e serisë dhe datën e dërgesës )

emrit ( Pllaka e emrit është si kjo)

• Përshkrimi i defektit

Ekipi ynë i shërbimit teknik do t'ju mbështesë menjëherë.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp
Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni