Laser Cutting Leather for Shoes Industry - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Laser Cutting lëkure për këpucë Industrisë

Laser Cutting lëkure për këpucë Industrisë

LASER GOLDEN zhvillon prestar lazer special CO ₂ për lëkurë.

Lëkurë & Shoes Industry Hyrje

Në industrinë e këpucëve prej lëkure, urdhërat fabrikë janë të bazuara në kërkesat e tregut dhe zakonet përdorues fund të konsumojnë. Me rritjen e kërkesës për produkte të personalizuar, urdhërat prodhuese janë bërë në shumëllojshmëri dhe tufa të vogla, i cili kërkon fabrikat shpërndarjen në kohë për të arritur në "fast modës" trend.

Lëkurë dhe Industrisë Shoe Status

01    Trendi i inteligjente prodhimit
02    Urdhrave të ndryshme dhe sasi të vogla
03    kostos së punës të mbajtur në rritje
04    Materiale të kushtojë të mbajtur në rritje
05    problem mjedisor

Pse prerja lazer teknologji është ideale për përpunimin e këpucë lëkure?

Krahasuar me llojet tradicionale të ndryshme të prerjes metodave (manual, thikë prerje ose punching), lazer ka avantazhe të dukshme e shpejtësisë më të shpejtë, duke maksimizuar shfrytëzimin materiale, të përpunimit jo-kontakt për të zvogëluar dëmin sipërfaqe e materialeve lëkure, duke kursyer të punës dhe reduktimin e mbeturinave. Kur prerja lëkurë, lazer është shkrirja e materialit, duke rezultuar në skajet e pastra dhe të mbyllura në mënyrë të përkryer. 

GOLDEN LASER - tipike prestar CO2 lazer për prerje lëkurë / këpucë prodhimin

Të dy kokat lëvizin në mënyrë të pavarur - Prerje dizajne të ndryshme në të njëjtën kohë

Model: XBJGHY-160100LD II

Kreu i pavarur dyfishtë

prerja e vazhdueshme

Multi-Procesi: prerja, scribing, shkarkimit integrimit

Stabiliteti i fortë, operacion i lehtë

Saktësi e madhe

Laser prerja është i përshtatshëm për prerjen e vogla të vëllimit të përshtatur produktet e lëkurës.

Zgjedhja e një lazer mund t'ju sjellë:

a. Saktësi të lartë prerjes cilësisë
b. Stile të shumta dizajn model
c. Produktet Customized
d. Efikasitet të lartë
e. Quick përgjigje
f. ofrimit të shpejtë

laser cutting leather 528x330WM

Industria e këpucëve kërkesa Ⅰ

"Fashion Fast" gradualisht zëvendëson "stile të zakonshëm"

prerja teknologji lazer mund të përmbushë plotësisht nevojat prerjen e vogla-volumin, multi-shumëllojshmëri dhe industrisë multi-style këpucëve.

Laser cutting është përpunimi më i përshtatshëm për fabrikat këpucë të cilat janë duke bërë urdhërat përshtatur me stile të ndryshme, modelet dhe sasi të ndryshme të çdo stil / model.

Industria e këpucëve kërkesa Ⅱ

Menaxhimit inteligjente për procesin e prodhimit

Plani i Menaxhimit

Menaxhimi i procesit të

Menaxhimit të Cilësisë

Menaxhimi materiale

Smart Factory Intelligent Workshop-Golden Laser

Industria e këpucëve kërkesa Ⅲ

tub i shkarkimit skemë e përgjithshme

Çfarë lloj lazer?

Ne kemi një teknologji të plotë të përpunimit lazer, duke përfshirë edhe prerja lazer, gdhendje lazer, shpuese lazer dhe lazer shënuar.

Gjej makinat tona lazer

Cili është materiali juaj?

Test materialet tuaja, optimizuar procesin, të sigurojë video, parametrat e përpunimit, dhe më shumë, pa pagesë.

Shko tek mostrës galeri

Çfarë është industria e juaj?

Gërmimet thellë në industri, me zgjidhje të automatizuar dhe inteligjente aplikimit lazer për të ndihmuar përdoruesit përtërij dhe zhvillimin.

Shko në zgjidhje të industrisë