Cutting Carpet, Mat and Rug with a Laser Cutter - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Prerja qilim, Mat dhe qilim me një prestar lazer

Laser Cutting qilim, Mat and Rug

Saktë prerja qilim me prestar lazer

Prerja e qilima industriale dhe qilima komerciale është një tjetër kërkesë e madhe e lazer CO2.

Në shumë raste, qilim sintetike është e prerë me pak ose aspak mbaje, dhe ngrohjes gjeneruar nga aktet lazer për të nënshkruar skajet për të parandaluar fraying.

laser carpet cutting machine
carpet laser cutting

Shumë instalimet specializuara qilim në trajnerë motorike, avionë, dhe aplikacionet e tjera të vogla katrore-filmim përfitojnë nga saktësi dhe lehtësi të pasur precut qilim në një shkallë të fushën e sistemit prerjes lazer flatbed.

Duke përdorur një skedar CAD të planin e katit, prestar lazer mund të ndiqni skicë e mureve, pajisjeve, dhe cabinetry - madje edhe duke e bërë figurat e prera për postet mbështetëse tryezë dhe vend binarët në rritje si kërkohet.

laser cut carpet

Kjo foto tregon një pjesë të qilim me një çelës automatik mbështetje postare trepanned në qendër. Fibrave qilim janë ndërfutur nga procesi i prerjes lazer, e cila pengon fraying - një problem i përbashkët, kur qilim është prerë mekanikisht.

laser cut carpet

Kjo foto ilustron buzë të prerë pastër e seksionit çelës automatik. Përzierje e fibrave në këtë qilim të shfaqin shenja të shkrirjes apo mbaje.

Materialet qilim të përshtatshme për prerje lazer:

Jo të endura
polypropylene
poliestër
pëlhurë përzier
EVA
najlon
lëkurë artificiale

Industria e zbatueshme:

Kat qilim, qilim logo, këmbësore, inlaying qilim, mur për qilim mur, yoga mat, mat makinë, qilim avion, mat detare, etj

makinë lazer rekomandim

Cutting sizes and shapes of various carpets, mats and rugs with the laser cutting machine. Its high efficiently and high performance will improve your production quality, saving time and cost.

Laser Cutter

prestar lazer CO2 për materialet madhe-format

Zonat e punës mund të personalizohet

Gjerësia: 1600mm ~ 3200mm (63in ~ 126in)

Length: 1300MM ~ 13000mm (51in ~ 511in)

carpet laser cutting machine

Shikojnë Laser Cutting Machine për Carpet në veprim!