Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë

Prerja me lazer e qilimit të avionëve për industrinë e aviacionit

Teknologjia lazer përdoret gjerësisht në fushën e aviacionit dhe hapësirës ajrore, të tilla si prerja me lazer dhe shpimet për pjesët e avionëve, saldimi me lazer, veshja me lazer dhe prerja me lazer 3D. Ekzistojnë lloje të ndryshme të makinerive lazer për një proces të tillë, p.sh. lazer me fuqi të lartë CO2 dhe lazer me fibra për materiale të ndryshme. Goldenlaser ofron zgjidhjen e optimizuar të prerjes me lazer për tapetin e avionëve.

Metoda tradicionale e prerjes së tapetit të aviacionit është prerja mekanike. Ka pengesa shumë të mëdha. Skaji i prerjes është shumë i dobët dhe është i lehtë për t'u shkatërruar. Ndjekja gjithashtu duhet të prerë manualisht buzën dhe më pas të qepë buzën, dhe procedura pas përpunimit është e ndërlikuar.

Për më tepër, qilimi i aviacionit është jashtëzakonisht i gjatë. Prerja me lazer është mënyra më e lehtë për prerjen e qilimit të avionëve në mënyrë të saktë dhe efikase. Lazeri vulos skajin e batanijeve të avionit automatikisht, nuk ka nevojë për qepje më pas, i aftë për të prerë përmasa jashtëzakonisht të gjata me precizion të lartë, kursen punën dhe me fleksibilitet të lartë për kontrata të vogla dhe të mesme.

181102-1
prerja e qilimave të avionëve

Materialet e Qilimave të Aplikuar Të përshtatshme për Prerjen me Lazer

Najloni, jo të endura, polipropileni, poliesteri, pëlhura të përziera, EVA, lëkura etj.

Rëndësia kryesore e prerjes me lazer për batanijen e aviacionit

Mbyllni buzën e qilimit automatikisht, nuk ka nevojë të qepni përsëri.

Tabela transportuese i avancon automatikisht materialet në tryezën e prerjes, nuk ka nevojë për ndërhyrje manuale gjatë prerjes, duke kursyer kostot e punës.

Prerje me precizion të lartë për modele super të gjata.

Zbatime të ngjashme

Zbatime të ndërlidhura të qilimave që janë të përshtatshme për prerjen dhe shënjimin me lazer

Rrugicat e Zonës, Qilimi i Brendshëm, Qilimi i Jashtëm, Doormat, Mat Car, Inlaying Carpet, Yoga Mat, Mat Mat, Carpet Aircraft, Carpet Floor, Logo Carpet, Cover Aircraft, EVA Mat, etc.

qilim
qilim
qilim 3

Rekomandimi i makinës lazer

Nr Modeli: CJG-2101100LD

Gjerësia e tryezës së prerjes është 2.1 metra, dhe gjatësia e tryezës është e gjatë mbi 11 metra. Me Tabelën X-të gjatë, ju mund të prerë modele super të gjata me një shkrepje, nuk ka nevojë të prisni gjysmën e modeleve dhe pastaj të përpunoni pjesën tjetër të materialeve. Prandaj, nuk ka asnjë hendek qepjeje në pjesën artistike që krijon kjo makinë. Projektimi i tryezës X-të gjatë përpunon materialet në mënyrë precize dhe efikase me pak kohë të ushqyerjes.

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp
Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni