Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Ihtisar Bahan

Bahan pikeun ngolah laser nganggo mesin laser CO2 ti goldenlaser

Panggihan sadaya kamungkinan nalika ngeunaan motong laser sareng ukiran!

Our mesin laser anu  nawiskeun anjeun seueur pilihan pikeun motong laser sareng ngukir bahan-bahan anu béda. Tina tékstil kana kulit sareng tina fiberglass kana pilem reflektif.

Goldenlaser komitmen pikeun ngajajah kasaluyuan ngolah bahan laser dina rupa-rupa industri anu ngalibatkeun percetakan digital, lawon industri, otomotif sareng aerospace, pakean, footwear, interior upholstery sareng alat-alat ker.

Ieu di handap mangrupikeun daptar bahan anu parantos kabuktosan cocog pikeun ngolah laser, dina urutan abjad tina inisial bahan. Salaku tambahan, kami parantos nyiptakeun halaman jéntré pikeun bahan laserable anu khas, anu tiasa anjeun aksés ku ngaklik kana tautan kana halaman anu jéntré.

Upami anjeun gaduh bahan spesialis anu anjeun anggo sareng hoyong terang kumaha réaksina nalika motong laser atanapi ukiran, mangga ngahubungan kami pikeun ngirim conto ka kami pikeun  Nguji Bahan.

acrylic

Akrilik (PMMA, Plexiglas)

cardboard

Kardus

carbon fiber reinforced composites

Serat Karbon Nguatkeun Komposit (CFRP)

cotton fabric

Lawon Kapas

EVA

EVA

felt

Dirasa

fiberglass

Fiberglass

fleece

Bulu

foam

Busa

foils

Foil (foil mémbran)

knit fabrics

Lawon rajutan

lycra

Lycra

MDF

MDF

mesh fabric

Lawon bolong

microfiber cloth

Microfiber

microfinishing film

Pilem Microfinishing

mylar stencil

Stencil Mylar

natural fibers

Serat Alami

non-woven fabric

Lawon Non-anyaman

paper

Kertas

PET film

Pilem Piaraan

plush

Plush

plywood

Kayu lapis

polyurethane

Poliurétana

silk

Sutra

Silicone Fiberglass High Temperature Fabric

Silikon Fiberglass lawon suhu luhur

Spandex

Spandex

tapes

Kaset

technical textiles

Tekstil Tekstil

textile

Tekstil

velvet

Buludru

wood

Kai

Tim anu ngalaman urang tiasa mamatahan anjeun ngeunaan solusi laser anu pas pikeun bahan sareng kabutuhan produksi.

Eusian formulir di handap pikeun kéngingkeun spésifikasi sareng cutatan

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami