Mesin motong laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Laser motong tina tékstil sintétik

Solusi motong Laser pikeun Tékstil Sintétik

Mesin motong laser ti GOLDENLASER pisan fleksibel, épisién sareng gancang pikeun motong sadaya jinis tékstil. Lawon sintétik nyaéta tékstil anu didamel tina buatan manusa tibatan serat alami. Poliéster, akrilik, nilon, spandex sareng Kevlar mangrupikeun conto lawon sintétik anu tiasa diolah sacara khusus sareng laser. Sinar laser ngahiji ujung tékstil, sareng ujungna otomatis diségel kanggo nyegah kerak.

Ngamangpaatkeun mangtaun-taun pangetahuan industri sareng pangalaman manufaktur, GOLDENLASER ngembangkeun, ngadamel sareng nyayogikeun seueur mesin motong laser pikeun ngolah tékstil. Éta dirarancang pikeun nyayogikeun pabrik produk atanapi kontraktor ku solusi laser anu canggih pikeun ningkatkeun kaunggulan kompetitifna sareng ngabantosan aranjeunna pikeun nyumponan sarat pamakean akhir.

Ngolah laser sayogi dina tékstil sintétik:

motong laser tékstil sintétik

1. motong laser

Énergi sinar laser CO2 gampang nyerep ku lawon sintétik. Nalika kakuatan laser cukup luhur, éta bakal motong lawon lengkep. Nalika motong sareng laser, kaseueuran lawon sintétis ngejat gancang, hasilna bersih, ujung lemesna sareng zona anu kapangaruhan panas.

ukiran laser tékstil sintétik

2. Ukiran laser (laser nyirian)

Kakuatan sinar laser CO2 tiasa dikontrol pikeun ngaluarkeun (ngukir) bahan kana jero anu tangtu. Prosés ukiran laser tiasa dianggo pikeun nyiptakeun pola rumit sareng desain dina permukaan tékstil sintétik.

laser perforating tékstil sintétik

3. Perforasi laser

Laser CO2 sanggup nyebarkeun liang alit sareng akurat dina lawon sintétik. Dibandingkeun sareng perforasi mékanis, laser nawiskeun kagancangan, kalenturan, résolusi sareng akurasi. Perforasi laser tina tékstil rapih sareng bersih, kalayan konsistensi anu saé sareng teu aya pengolahan salajengna.

Mangpaat motong tékstil sintétik nganggo laser:

Motong fléksibel tina sagala bentuk sareng ukuran

Ujung motong beresih sareng sampurna tanpa fraying

Ngolah laser Non-kontak, teu distorsi bahan

Langkung produktif sareng éfisién tinggi

Precision tinggi - bahkan ngolah detil anu rumit

Teu nganggo alat - kualitas motong anu konsistén tinggi

Kauntungan mesin motong laser goldenlaser pikeun lawon:

Prosés otomatis tékstil langsung ti gulung sareng sistem conveyor sareng tuang.

Ukuran tempatna ngahontal 0.1mm. Sampurna motong juru, liang leutik sareng sagala rupa grafik kompléks.

Motong teras panjang tambahan. Motong teras-terasan grafik ekstra-panjang kalayan perenah tunggal anu ngalangkungan format motong tiasa dimungkinkeun.

Motong laser, ukiran (nyirian) sareng perforating tiasa dilakukeun dina hiji sistem.

Rupa-rupa ukuran tabel anu béda pikeun sababaraha format anu sayogi.

Méja kerja tambahan, lébar, panjang, sareng éksténsif tiasa disaluyukeun.

Huluna dobel, sirah dobel bebas sareng sirah scanner galvanometer tiasa dipilih kanggo ningkatkeun produktivitas.

Sistem pangenal kaméra pikeun motong tékstil anu dicitak atanapi dye-sublimated.

Modul Marking: Mark pena atanapi percetakan tinta-jet sayogi pikeun otomatis nyirian potongan potongan pikeun prosés ngaput teras diurutkeun salajengna.

Béak lengkep sareng nyaring émisi motong mungkin.

Inpormasi bahan pikeun motong laser tékstil sintétik:

serat karbon komposit bertulang

Serat sintétik dijieun tina polimér disintésis dumasar kana bahan baku kayaning minyak bumi. Jenis serat anu béda-béda dihasilkeun tina sanyawa kimia anu rupa-rupa. Unggal serat sintétik gaduh sipat unik sareng ciri anu cocog pikeun aplikasi khusus. Opat serat sintétik - poliéster , poliamida (nilon) , akrilik sareng poliolefin - ngadominasi pasar tékstil. lawon sintétik dipaké dina rupa-rupa industri jeung séktor, kaasup apparel, furnishing, filtration, otomotif, aerospace, laut, jsb.

Lawon sintétik biasana diwangun ku plastik, sapertos poliéster, anu ngaréspon saé pisan pikeun ngolah laser. Sinar laser ngalebur lawon ieu ku cara anu dikendali, hasilna burr-free sareng sisi-sisina.

Conto aplikasi tékstil sintétik:

Kami ngarékoméndasikeun sistem goldenlaser ieu pikeun motong tékstil sintétik:

Milarian inpormasi tambihan?

Naha anjeun ngagaduhan patarosan atanapi aya perkawis téknis anu anjeun hoyong diskusikeun? Upami kitu, anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami! Punten kantun lengkepan formulir di handap ieu. Spesialis kami salawasna senang pikeun mantuan sareng bakal balik ka anjeun langsung.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp
Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami