Mesin motong laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Laser motong busa

Solusi motong laser pikeun busa

Busa mangrupa bahan alus teuing pikeun ngolah laser. Motong laser CO2sanggup motong busa éféktif. Di ngabandingkeun kana métode motong konvensional kayaning paeh punching, tingkat luhur precision sarta kualitas bisa dihontal sanajan dina tolerances ketat pisan berkat pagawean digital laser. Motong laser nyaéta metode non-kontak, ku kituna teu kedah hariwang ngeunaan ngagem alat, fixturing, atanapi kualitas goréng tina ujung motong. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong atawa cirian kalawan precision luar biasa tur tolerances kedap kalawan parabot laser CO2 Goldenlaser urang, naha busa asalna di gulungan atawa cadar.

Pamakéan busa industri parantos ningkat sacara signifikan. Industri busa ayeuna nawiskeun rupa-rupa pilihan bahan pikeun sababaraha kagunaan. Pamakéan cutter laser salaku alat pikeun motong busa jadi beuki kaprah di industri. téhnologi motong laser nyadiakeun gancang, profésional, jeung alternatif ongkos-éféktif pikeun métode machining konvensional lianna.

Foams dijieunna tina polystyrene (PS), poliéster (PES), polyurethane (PUR), atawa poliétilén (PE) anu idéal pikeun motong laser. Bahan busa tina ketebalan anu béda tiasa gampang dipotong kalayan kakuatan laser anu béda. Lasers nyadiakeun precision yén operator paménta pikeun aplikasi motong busa anu merlukeun ujung lempeng.

Prosés laser lumaku pikeun busa

. Laser motong

Nalika sinar laser énergi tinggi tabrakan sareng permukaan busa, bahanna nguap ampir langsung. Ieu prosedur diatur taliti jeung ampir euweuh pemanasan tina bahan sabudeureun, hasilna deformasi minimum.

. Ukiran laser

Laser etching permukaan busa nambihan diménsi anyar pikeun laser cut busa. Logos, ukuran, arah, cautions, angka bagian, jeung naon wae nu sejenna bisa engraved kalawan laser. Rincian anu terukir jelas sareng rapih.

Naha motong busa nganggo laser?

Motong busa nganggo laser mangrupikeun prosedur umum ayeuna sabab aya alesan yén motong busa tiasa langkung gancang sareng langkung tepat tibatan metode anu sanés. Dibandingkeun jeung prosés mékanis (biasana punching), motong laser nawarkeun motong konsisten tanpa denting atawa ngaruksak bagian dina mesin aub dina jalur produksi--na teu merlukeun sagala bersih-up afterwards!

Motong laser tepat sareng akurat, nyababkeun potongan anu bersih sareng konsisten

Busa tiasa dipotong gancang sareng gampang ku pamotong laser

Motong laser daun tepi lemes dina busa, nu matak ngamudahkeun pikeun digawekeun ku

Panas sinar laser ngalembereh ujung busa, nyiptakeun ujung anu bersih sareng disegel.

Laser mangrupikeun téknik anu tiasa diadaptasi pisan kalayan ngagunakeun mimitian ti prototyping dugi ka produksi masal

Laser moal pernah tumpul atanapi kusam sapertos anu tiasa dilakukeun ku alat-alat sanés dina waktosna sareng pamakean kusabab sifatna anu henteu kontak.

Disarankeun mesin laser pikeun busa

  • Méja angkat listrik
  • Ukuran ranjang: 1300mm×900mm (51”×35”)
  • CO2 kaca tube laser 80 watt ~ 300 watt
  • Sirah tunggal / sirah ganda

  • Ukuran ranjang: 1600mm×1000mm (63”×39”)
  • CO2 tabung laser kaca
  • Gir na raka disetir
  • Laser laser CO2 / laser RF RF
  • Laju luhur sareng akselerasi

Motong busa nganggo laser salaku alat anu tiasa diganti

busa motong laser

Éta mana tanpa nyebutkeun yen lamun datang ka motong busa industri, mangpaat ngagunakeun laser leuwih alat motong konvensional dibuktikeun. Motong busa kalawan laser a nawarkeun loba kaunggulan, kayaning processing single-step, pamakéan bahan maksimum, processing kualitas luhur, motong beresih jeung tepat, jsb laser nu achieves malah outlines pangleutikna via pamakéan cut laser tepat na non-kontak. .

Sanajan kitu, péso nerapkeun tekanan signifikan kana busa, hasilna deformasi bahan sarta ujung cut kotor. Nalika ngagunakeun jet cai pikeun motong, Uap disedot kana busa nyerep, anu teras dipisahkeun tina cai motong. Anu mimiti, bahanna kedah garing sateuacan tiasa dianggo dina pamrosésan anu salajengna, anu mangrupikeun operasi anu nyéépkeun waktos. Kalawan motong laser, hambalan ieu skipped, sahingga anjeun balik deui ka dianggo kalayan bahan katuhu jauh. Kontras, laser nu leuwih compelling tur unquestionably téhnik paling éféktif pikeun ngolah busa.

Naon jinis busa anu tiasa dipotong laser?

• polipropilén (PP) busa

• poliétilén (PE) busa

• poliéster (PES) busa

• Polystyrene (PS) busa

• Polyurethane (PUR) busa

Aplikasi has tina busa motong laser:

•  interior mobil

• padding jati

•  Saringan

•  Parahu decking

• Bungkusan (Alat shadowing)

•  insulasi sora

•  Footwear padding

Lalajo pemotong laser dua sirah pikeun motong busa dina aksi!

Milarian inpormasi salajengna?

Naha anjeun kersa kéngingkeun langkung seueur pilihan sareng kasadiaan  Mesin Laser sareng Solusi Goldenlaser  pikeun nambihan nilai dina garis anjeun? Mangga eusian formulir di handap. Spesialis kami salawasna bagja ngabantosan sareng bakal uih deui ka anjeun langsung.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp
Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami