Taros Kami - Wuhan Golden laser Co., Ltd

Taros Kami

Hoyong Anjeun gawekeun laser emas?

alamat

Golden laser Industrial Park, Tianxing Jalan, Hengdian Street, Chuanlong Avenue, Huangpi District, Wuhan, Hubei, China

telepon

Tel (WhatsApp / WeChat):

+86 158 7171 4482

Skype

Skype ID:

goldenlaser.yoyo

Akun bank

CNY A / C:
70080155200003768
USD A / C:
7016 1457 4100 0007 3
eur A / C:
7016 3857 4100 0025 6

Panarima: Wuhan Golden laser Co., Ltd

Alamat: emas laser wangunan NO.3-3 SHIQIAO 1st ROAD, HOUHU jalan, JIANGAN sakabupaten, WUHAN

Rekening kalawan bank

bank mindahkeun: Pagawe Citibank naNew York Swift euweuh: citius33

Panarima bank: Shanghai Pudong Development Bank, WuHan Cabang

Alamat: No. 218 Xinhua Jalan, Wuhan, Hubei 430000, Cina

Swift: SPDBCNSH180

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami