Mesin motong laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Pra-diobral Service

Pra-diobral Service

Ahli kami bakal mamatahan anjeun ngeunaan mesin laser sareng aplikasi pikeun ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu pas pikeun solusi manufaktur anjeun pikeun nyumponan kabutuhan anjeun ayeuna sareng ka hareup.

Konsultasi Téknis

Nyayogikeun para nasabah konsultasi téknis, aplikasi sareng harga propésional (ngalangkungan Email, Telepon, WhatsApp, WeChat, Skype, sareng sajabana). Gancang ngaréspon patarosan naon waé anu diperhatoskeun ku konsumén, sapertos: pamrosésan laser dina bédana aplikasi bahan anu béda-béda, kagancangan ngolah laser, jst.

Nguji bahan gratis

Nyayogikeun uji coba bahan sareng mesin laser kami dina kakuatan laser anu béda sareng konfigurasi pikeun industri khusus. Kana balikkeun sampel olahan anjeun, kami ogé bakal nyayogikeun laporan lengkep anu kanggo industri sareng aplikasi khusus anjeun.

Panarimaan Panilitian

Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang ka perusahaan urang iraha waé. Kami nyayogikeun palanggan kalayan kaayaan anu merenah sapertos katering sareng transportasi.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp
Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami