Buka Tipe 700W CNC Serat laser motong Mesin keur lambaran Metal

tipe muka serat laser mesin motong GF1530

Model No .: GF-1530 - 700W

bubuka:


  • Motong aréa: 1500mm (W) × 3000mm (L)
  • Sumber laser: IPG / nLIGHT serat laser generator
  • Kakuatan laser: 700W
  • Max. ketebalan motong: 8 ~ 10mm baja hampang, 3 ~ stainless steel 4mm
  • CNC controller: controller Cypcut

Buka Tipe Serat laser Mesin motong

GF-1530

  • Struktur tipe kabuka pikeun loading panggampangna tur unloading.
  • méja kerja hiji ngaheéat spasi lanté.
  • trays laci mempermudah koleksi na beberesih bagian leutik tur scraps.
  • Desain terpadu nyadiakeun fungsi motong dual pikeun lambar na tube.
  • Gantry dual-drive konfigurasi, ranjang damping tinggi, rigidity alus, speed tinggi na speed akselerasi tinggi.
  • Ngarah dunya laser seratresonator sareng komponenana éléktronik pikeun mastikeun stabilitas punjul.

 

 Serat laser ketebalan max motong

Modél No. GF-1530 -700W
aréa motong 1500mm (W) × 3000mm (L)
sumber laser Diimpor serat laser resonator
kakuatan laser 700W
akurasi posisi ± 0.03mm
akurasi posisi ulang ± 0.05mm
speed posisi maksimum 60m / mnt
Gagancangan 0.8g
format grafis dirojong DXF, DWG, AI, dirojong AutoCAD, CorelDraw
catu daya listrik AC380V 50 / 60Hz
Total konsumsi kakuatan 10kW

 Panémbong sarta spésifikasi nu ngarobih alatan Ngamutahirkeun matuh.

Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

Otomatis kebat bastian pipah Mesin laser motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

Model NO.

P2060A

P3080A

pipe Panjang

6m

8m

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Serat laser Mesin pipah motong Smart Serat Lazer Mesin pipah motong

Model NO.

P2060

P3080

pipe Panjang

6m

8m

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Beurat Kawajiban pipe laser Mesin motongP30120 tube laser cutter

Model NO.

P30120

pipe Panjang

12mm

pipe diaméterna

30mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Pinuh Closed Serat laser Mesin motong sareng Usuk Exchange TablePinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

GF-2060JH

2000mm × 6000mm

GF-2580JH

2500mm × 8000mm

 

Buka Tipe Serat laser Mesin motonglaser cutter serat GF1530

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Mesin Serat laser Metal Lambaran & pipah motongSerat GF1530T laser cut lambar na tube

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530T

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

GF-2040T

2000mm × 4000mm

GF-2060T

2000mm × 6000mm

 

Tinggi Precision linier Motor Serat laser Mesin motonglaser cutter serat GF6060

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-6060

700W / 1000W / 1200W / 1500W

600mm × 600mm

Serat laser motong Mesin Bahan lumaku

Motong stainless steel, baja karbon, baja hampang, baja alloy, baja galvanized, baja silikon, cinyusu baja, titanium lambar, sepré galvanized, sepré beusi, lambar inox, aluminium, tambaga, kuningan jeung lambar logam sejen, pelat métal, pipa logam jeung tube, jsb

Serat laser motong Mesin Industries lumaku

bagian mesin, electrics, sepré logam fabrikasi, kabinét listrik, kitchenware, panel lift, parabot hardware, dipager logam, hurup iklan tanda, lampu penerangan, karajinan logam, hiasan, perhiasan, instrumen médis, patempatan otomotif jeung widang motong logam lianna.

Serat laser Metal motong Sampel

laser motong serat sampel logam 1

laser motong serat sampel metal 2

laser motong serat sampel logam 3

<< Baca leuwih seueur tentang serat laser logam sampel motong

 

Mangga wartosan Golden laser pikeun leuwih spésifikasi na petik ngeunaan serat laser mesin motong . Respon anjeun tina patarosan di handap ieu baris mantuan urang nyarankeun mesin paling merenah.

1. tipe Naon logam anjeun kudu motong? Lambar logam atawa tube? Karbon baja atawa stainless steel atawa alumunium atawa galvanized baja atawa kuningan atawa tambaga ...?

2. Mun motong lambar logam, naon ketebalan nu? Naon ukuranana kerja anjeun perlu? Mun motong tube logam atawa pipa, naon ketebalan témbok, diameter na panjang pipa / tube?

3. Naon produk rengse anjeun? Naon Industri aplikasi anjeun?

4. Ngaran anjeun, ngaran parusahaan, email, telepon (WhatsApp) jeung Website?


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Produk patali