Processing Bahan - Wuhan Golden laser Co., Ltd

Bahan ngolah

Mana Bahan bakal CO 2 mesin laser gawekeun?

Golden laser CO 2 mesin laser bisa motong na ngukir / ditandaan rupa-rupa bahan.

Di handap tabél nembongkeun sababaraha contoh nu loba bahan anu bisa anjeun damel sareng on mesin laser Golden!

Perhatikeun yén jenis laser diperlukeun pikeun digawe sareng sababaraha bahan ieu bisa rupa-rupa. Waleran ieu kanggo CO 2 jenis laser, nu nyertakeun sababaraha rentang kami mesin.

Motong bahan kayaning logam téh mungkin kalawan boh mangrupa laser serat atanapi YAG laser, gumantung kana aplikasi nu -  mangga ngahubungan kami pikeun neangan nu leuwih.

CO 2 Mesin laser

material

laser Cut

laser ngukir

Acrylic (PMMA)

nuhun

nuhun

Anodized Aluminium

NO

nuhun

kardus

nuhun

nuhun

karpet

nuhun

nuhun

Logam coated

NO

nuhun

ti leumah

NO

nuhun

kaen

nuhun

nuhun

bahan komposit

nuhun

nuhun

cocok

nuhun

nuhun

Delrin

nuhun

nuhun

lawon

nuhun

nuhun

kaca orat

nuhun

nuhun

busa

nuhun

nuhun

kaca

NO

nuhun

batu granit

NO

nuhun

plastik

nuhun

nuhun

kulit

nuhun

nuhun

marmer

NO

nuhun

Board matte

nuhun

nuhun

MDF

nuhun

nuhun

Mylar

nuhun

nuhun

Logam dicét

NO

nuhun

keretas

nuhun

nuhun

Pepet / PETG

nuhun

nuhun

Polyamide (Pa)

nuhun

nuhun

Polycarbonate (PC)

nuhun

nuhun

Poliétilén (pe)

nuhun

nuhun

Poliéster (PES)

nuhun

nuhun

Polyimide (pi)

nuhun

nuhun

Polioksimétilén (POM)

nuhun

nuhun

Polipropilén (PP)

nuhun

nuhun

Polystyrene (PS)

nuhun

nuhun

Polyurethane (PUR)

nuhun

nuhun

Polyvinyl klorida (PVC)

nuhun

nuhun

Pressboard

nuhun

nuhun

karet

nuhun

nuhun

sutra

nuhun

nuhun

Tekstil

NO

nuhun

buludru

nuhun

nuhun

Veneer

nuhun

nuhun

kayu

nuhun

nuhun

Nu Anjeun Ningali Anjeun gawekeun Logam?

rentang kami mesin motong logam masihan anjeun kamampuhan pikeun motong na etch loba tipena béda tina logam, maké lasers serat.

logam cocok ngawengku:

  • Steel hampang
  • Beusi sténless
  • aluminium
  • kuningan
  • tambaga
  • Steel Galvanized

Ieu Bahan anjeun Teu Didaptarkeun?

Upami Anjeun gaduh bahan husus dina produksi anjeun sarta hayang nyaho kumaha eta bakal meta pikeun keur laser motong atanapi engraved,  mangga ngahubungan kami pikeun ngirim sampel pikeun kami pikeun nguji.

Perhatikeun yén bojong motong na speed motong pikeun bahan béda bakal rupa-rupa gumantung kana kakuatan na tipe mesin. Kaca ieu dimaksudkeun salaku panungtun, sarta pasti abilities motong sarta ukiran nyirian unggal mesin bakal rupa-rupa gumantung kana spésifikasi pasti na. Pikeun rinci pasti, mangga ngahubungan emas laser.

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami