Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Tube Mesin laser motong

laser mesin motong tube

Model No .: P2060 / P3080

bubuka:


  • Panjangna tube: 6m / 8m
  • Diaméterna tube: 20mm ~ 200mm / 20mm ~ 300mm
  • Kakuatan laser: 1000w 1500w 2000w 2500w 3000w 4000w
  • Sumber laser: IPG / nLight serat laser generator
  • CNC controller: Jerman Pa HI8000
  • Lumaku jenis tube: tube Babak, tube kuadrat, tube rectangular, oval tube, D ngawangun baja, T ngawangun baja, ngawangun H baja, saluran baja, sudut baja, jeung sajabana
  • Bahan lumaku: stainless steel, baja karbon, baja galvanized, tambaga, aluminium, kuningan, alloy, jsb

Serat laser Mesin pipah motong

Model No .: P2060

Maksimum loading beurat: 25kg / m 

diaméterna tube: 20-200mm 

panjangna tube: 6000mm

tube mesin motong laser

P2060 / P3080 tube mesin motong laser ngahasilkeun bagian kualitasna dina rupa-rupa wangun jeung ukuran. Ku migunakeun téhnologi motong serat laser anak, sababaraha proses bisa digabungkeun kana hiji mesin. Kusabab paling bagian merlukeun sababaraha prosés, kayaning sawing tradisional, pangeboran, machining, punching jeung ukiran, P2060 / P3080 serat tube laser mesin motong tiasa nedunan sakabéh prosés ieu dina mesin tunggal.

The laser mesin motong tube anu dilengkepan bastian manual anu presents pipah ka operator nu lajeng kudu nempatkeun tabung kana mesin jeung sacara manual tighten Amrik teh. Ngagabungkeun sakabeh proses ieu jadi hiji mesin ngaheéat waktos tur biaya nalika ngolah tabung dina bets badag acan mesin versatility ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang nyieun purwa atawa produksi tumpak leutik.

Ieu tube laser cutter ogé utilizes speed servos tinggi keur positioning gancang jeung tepat nu nurun ka waktu keur non-nilai ditambahkeun gerakan. Servos speed High ieu ditéang ku laser serat kawasa bisa ngurangan bagian motong kali jeung ningkatkeun produksi sahingga pikeun mulang luhur dina investasi pikeun pamaké tungtung.

Ieu cutter tube laser oge dilengkepan dipager pinuh  pikeun mastikeun operator nu geus aman bari mesin aktip.

emas laser bakal nyadiakeun layanan pinuh sarta rojongan pikeun urang mesin laser , kaasup a stock pinuh ku suku cadang sareng komponenana pikeun mastikeun konsumén urang nampi bagian ngagantian gancang tur éféktif.

Tube fitur mesin motong laser

Loading bantu

fitur tube laser

Amrik na adjustable rojongan clamp ngangkat alat ngahemat nyoco waktos, mastikeun concentricity, nyegah pipe ayun.

Nyeken otomatis

tube laser fitur 2

Otomatis scanning tube.

Teangan otomatis Center

tube laser fitur 3

Ngaronjatkeun produktivitas, ngajamin kualitas produk.

Otomatis-méré tag

fitur tube laser 4

Tandaan bagian jeung motong lagu.

Sudut System Fast motong

fitur tube laser 5

Gancang sudut respon, nyata ngaronjatkeun motong efisiensi.

Saluyukeun Speed ​​nu otomatis

tube laser fitur 6

Dina kaayaan motong gancang, bisa ngahontal kualitas motong sustainable.

ngumpulkeun otomatis

tube laser fitur 7

Simpen kuli sarta nyegah workpiece ti keur scratched.

anjog komponén

tube laser fitur 8

ngarah dunya serat laser resonator sareng komponenana éléktronik pikeun mastikeun mesin stabilitas punjul.

Sistim clamping Amrik canggih

Amrik puseur timer adjustment, otomatis ngaluyukeun gaya clamping nurutkeun spésifikasi profil pikeun mastikeun yén tube ipis teu ruksak.

chucks motif Dual nu cocog sareng rupa-rupa pipa teu kudu ngaganti atawa ngaluyukeun rahang.

Panjang stroke clamp. Nalika diaméter pipe ieu ranging dina 100mm, aya teu kudu nyaluyukeun clamp nu.

Sistim ningkatna Amrik

beungkeut multi sumbu

Multi sumbu (nyoco sumbu, sumbu rotasi Amrik na laser motong sirah) beungkeut salila gerak sirah motong.

beungkeut tilu-sumbu

alat ngumpulkeun otomatis

The floating alat rojongan ngumpulkeun pipa rengse otomatis.

Pangrojong floating ieu dikawasa ku motor servo na eta bisa ngaluyukeun titik rojongan nurutkeun diaméter pipe gancang.

The floating rojongan panel bisa nahan pipa diaméterna badag pageuh.

ngumpulkeun alat otomatis 2

Otomatis Rojongan floating

Nurutkeun kana parobahan dangong pipe, jangkungna rojongan bisa otomatis disaluyukeun sacara real waktu pikeun mastikeun yén handap pipe sok leupas tina luhureun pangrojong aci nu muterkeun peran dinamis ngarojong pipe kana.

rojongan floating bahan

idéntifikasi kelim las

Posisi las kelim pipa nu bisa dicirikeun pikeun mastikeun yén posisi motong avoids nu kelim las mangsa ngolah jeung ulah aya masalah blasting liang di kelim las.

koreksi otomatis

Keur pipa ngagulung na cacad, anu fungsi koreksi otomatis bisa ngawujudkeun pilarian tepi segmented, sarta otomatis ngabenerkeun simpangan pikeun manggihan titik puseur nu pipe melengkung pikeun motong pikeun mastikeun nu precision motong.

Wastage

Nalika motong kana bagian tukang tina tabung, rahang Amrik hareup anu otomatis dibuka, sarta rahang Amrik pungkur ngaliwatan Amrik hareup pikeun ngurangan aréa buta motong.

diaméterna tube kirang ti 100 mm sarta wastage bahan 50-80 mm

diaméterna tube leuwih ti 100 mm sarta wastage bahan 180-200 mm

tube mesin motong laser hardware-wastage

Pilihan - sumbu katilu meresihan alat témbok jero

Alatan ti prosés motong laser, slag nu inevitably bakal taat kana bagian tina témbok jero tina pipa sabalikna. Dina sababaraha hal, sababaraha pipa kalawan diaméter leuwih leutik kudu slag langkung. Kanggo sababaraha aplikasi langkung nuntut, aci narima alat katilu bisa ditambahkeun pikeun nyegah slag ti adhering kana témbok batin.

sumbu katilu meresihan alat témbok jero

Tube laser software mesin motong

software kontrol Pa Jerman

Hiji halaman nyampurnakeun sakabeh operasi beuki ramah-pamaké!

Gancang ngaropea panganteur nu, leuwih merenah!

Nambahkeun hiji panganteur diagnosis bebas pikeun gancang troubleshoot masalah dina loka, leuwih calakan!

panganteur Pa Software

Lantek Flex3d ngarojong rupa-rupa jenis pipe

Lantek Flex3d ngarojong jenis pipe
Lantek Flex3d

Baku tipe tube: tube Babak, tube kuadrat, OB-tipe tube, D-tipe tube, tube segitiga, tube oval, jsb

Tur husus ngawangun pipa ti diaméterna sarua.

Dina waktu nu sarua, flex3d boga modul fungsi pikeun motong profil , nu bisa motong baja sudut, saluran baja tur ngawangun H baja, jeung sajabana

jenis lumaku tina tube motong laser

tube motong laser

Baku tipe (tipe Closed)

tube buleud, tube kuadrat, tube rectangular, tube elliptical, tube oval, D-tipe tube, Triangle tube ...

tipe Modular (Non-tutup tipe)

baja Channel, U-baja, sudut baja, T-jenis, H-jenis, lath baja ...

Serat laser pipa / pipah motong Mesin Téknis parameter
Model NO .: P2060 / P3080
panjang pipa 6000mm / 8000mm
diaméterna pipe 20mm ~ 200mm / 20mm ~ 300mm
sumber laser IPG / nLIGHT laser serat
laser daya 700W ~ 6000W
akurasi positioning ulang ± 0.03mm
speed positioning maksimum 90m / mnt
Gagancangan 1.2g
catu daya listrik AC380V 50 / 60Hz

Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

Otomatis kebat bastian pipah Mesin laser motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

Model NO.

P2060A

P3080A

pipe Panjang

6m

8m

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Serat laser Mesin pipah motong Smart Serat Lazer Mesin pipah motong

Model NO.

P2060

P3080

pipe Panjang

6m

8m

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Beurat Kawajiban pipe laser Mesin motongP30120 tube laser cutter

Model NO.

P30120

pipe Panjang

12mm

pipe diaméterna

30mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Pinuh Closed Serat laser Mesin motong sareng Usuk Exchange TablePinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

GF-2060JH

2000mm × 6000mm

GF-2580JH

2500mm × 8000mm

 

Buka Tipe Serat laser Mesin motonglaser cutter serat GF1530

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Mesin Serat laser Metal Lambaran & pipah motongSerat GF1530T laser cut lambar na tube

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530T

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

GF-2040T

2000mm × 4000mm

GF-2060T

2000mm × 6000mm

 

Tinggi Precision linier Motor Serat laser Mesin motonglaser cutter serat GF6060

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-6060

700W / 1000W / 1200W / 1500W

600mm × 600mm

Tube laser motong Industri Mesin Aplikasi

Jati, alat médis, alat-alat Cimerak, eksplorasi minyak, tampilan rak, mesin tegalan, sasak, pengiriman barang, bagian struktur, jsb

Laser tube motong Mesin Aplikasi Bahan

Buleud, pasagi, rectangular, oval, ninggang babak tube na pipa logam lianna.

pipe sampel motong laser

tube sampel motong laser

tube laser motong sampel 2

<< Baca Leuwih lengkep ngeunaan pipah Sampel laser motong

Serat laser ketebalan motong logam tina kakuatan laser béda

laser daya

700W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

8mm

10mm

O 2

Beusi sténless

3mm

4mm

N 2

aluminium

2mm

3mm

hawa

kuningan

2mm

3mm

N 2

tambaga

1mm

2mm

O 2

Steel Galvanized

2mm

3mm

N 2

 

laser daya

1000W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

10mm

12mm

O 2

Beusi sténless

4mm

5mm

N 2

aluminium

3mm

4mm

hawa

kuningan

3mm

4mm

N 2

tambaga

2mm

3mm

O 2

Steel Galvanized

2mm

3mm

N 2

 

laser daya

1200W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

12mm

14mm

O 2

Beusi sténless

5mm

6mm

N 2

aluminium

3mm

4mm

hawa

kuningan

3mm

4mm

N 2

tambaga

2mm

3mm

O 2

Steel Galvanized

3mm

4mm

N 2

 

laser daya

1500W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

12mm

14mm

O 2

Beusi sténless

5mm

6mm

N 2

aluminium

4mm

5mm

hawa

kuningan

4mm

5mm

N 2

tambaga

3mm

4mm

O 2

Steel Galvanized

4mm

5mm

N 2

 

laser daya

2000W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

14mm

16mm

O 2

Beusi sténless

6mm

8mm

N 2

aluminium

5mm

6mm

hawa

kuningan

5mm

6mm

N 2

tambaga

3mm

4mm

O 2

Steel Galvanized

5mm

6mm

N 2

 

laser daya

2500W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

18mm

20mm

O 2

Beusi sténless

8mm

10mm

N 2

aluminium

6mm

8mm

hawa

kuningan

6mm

8mm

N 2

tambaga

4mm

6mm

O 2

Steel Galvanized

5mm

6mm

N 2

 

laser daya

3000W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

20mm

22mm

O 2

Beusi sténless

10mm

12mm

N 2

aluminium

8mm

10mm

hawa

kuningan

8mm

8mm

N 2

tambaga

5mm

6mm

O 2

Steel Galvanized

6mm

8mm

N 2

 

laser daya

4000W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

20mm

25mm

O 2

Beusi sténless

10mm

12mm

N 2

aluminium

10mm

12mm

hawa

kuningan

10mm

12mm

N 2

tambaga

5mm

6mm

O 2

Steel Galvanized

8mm

10mm

N 2

 

laser daya

6000W

material

Cut bersih

Wates motong

gas

Steel hampang

22mm

25mm

O 2

Beusi sténless

16mm

20mm

N 2

aluminium

12mm

16mm

hawa

kuningan

12mm

14mm

N 2

tambaga

8mm

10mm

O 2

Steel Galvanized

12mm

14mm

N 2

 

Mangga wartosan Golden laser pikeun leuwih spésifikasi na petik ngeunaan  serat laser mesin motong . Respon anjeun tina patarosan di handap ieu baris mantuan urang nyarankeun mesin paling merenah.

1.  tipe Naon logam anjeun kudu motong? Lambar logam atawa tube? Karbon baja atawa stainless steel atawa alumunium atawa galvanized baja atawa kuningan atawa tambaga ...?

2.  Mun motong lambar logam, naon ketebalan nu? Naon ukuranana kerja anjeun perlu? Mun motong tube logam atawa pipa, naon ketebalan témbok, diameter na panjang pipa / tube?

3.  Naon produk rengse anjeun? Naon Industri aplikasi anjeun?

4.  Ngaran anjeun, ngaran parusahaan, email, telepon (WhatsApp) jeung Website?


Produk patali