Pre-sale Service - Wuhan Golden Laser Co., Ltd

Service Pre-sale

Service Pre-sale

Kita ahli bakal maringi pitutur ing mesin laser lan aplikasi kanggo mbantu nggawe pilihan hak kanggo solusi Manufaktur kanggo ketemu karo kabutuhan lan mangsa saiki.

rembugan Technical

Nyedhiyani pelanggan karo profesional technical, aplikasi lan rembugan rega (liwat Email, Phone, WhatsApp, WeChat, Skype, etc.). Cepet nanggepi pitakonan sing pelanggan badhan bab, kayata: Processing laser beda ing aplikasi saka macem-macem bahan, kacepetan Processing laser, etc.

testing Material for free

Nyedhiyani testing materi karo mesin laser kita ing kakuwasan laser beda lan konfigurasi kanggo industri tartamtu. Omah conto diproses, kita uga bakal nyedhiyani laporan rinci sing kanggo industri tartamtu lan aplikasi.

pengawasan Reception

We Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan kita ing sembarang wektu. We nyedhiyani pelanggan karo sembarang kahanan trep kayata catering lan transportasi.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita