Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Поддршка

Секогаш обезбедувајте вредна услуга за клиентите

Слушајте ги клиентите / Анализирајте ја потребата на клиентите / Решајте го проблемот на клиентите / Подобрете ја ласерската апликација / Препорачајте статус на индустрија

Ориентирани кон клиенти

Фокусирајте се на трендовите во индустријата, инсистирајќи на ориентиран кон пазарот да развива и истражува нови производи.

Анализирајте ги потребите на клиентите

Нашите специјалисти вршат анализи на изводливост и ви помагаат да ги изберете вистинските ласерски системи и алатки за вашите индивидуални апликации.

Прецизно производство

Високи стандарди на прецизно производство, за да им се обезбеди на клиентите висококвалитетни ласерски машини и решенија.

Комплетна достава на производот

Завршете го производството, испораката, инсталацијата и обуката на ласерските машини во времето определено во договорот.

Подобрување на квалитетот на прилагодените производи

Сумирајте ги информациите за искуството на клиентите во истата индустрија и подобрете ги перформансите и функцијата на ласерските машини.

Зајакнување на влијанието на карактеристиките на производот

Фокусирајте се на подобрување на деталите за производот, како и на карактеристиките и предностите на ласерските машини во полето за сегментација, над очекувањата на клиентите.

Консултации за услуги пред продажба

Направете вистински избор за вашата индустрија за апликации за да ги исполните вашите барања. Нашите специјалисти со задоволство ќе ве известат за разноврсните ласерски системи на ЗЛАТЕН ЛАСЕР.

Нашите специјалисти спроведуваат анализа на изводливост за да ви помогнат да ги изберете вистинските ласерски системи за вашата апликација.

Нашата широка палета на ласерски машини ви нуди поволни услови во секое време. Брзо и едноставно префрлете се на ласерските технологии.

Со развојот и надградбата на ласерските системи, како и со ажурирањето на софтверот, постојано треба да отвораме нови можности и апликации.

Инсталирање, пуштање во работа и обука на лице место

За да се постигнат оптимални параметри за обработка на производството и да се обезбеди безбедно и ефикасно користење на вашите ласерски машини.

Ние спроведуваме сеопфатна обука за систем, работа и одржување на лице место. Обуката вклучува:

Знаење за заштита на ласерската безбедност

Основниот принцип на ласерите

Конфигурација на ласерски систем

Работа на софтвер

Работа на системот и мерки на претпазливост

Вештини за одржување на системот, ласерско прилагодување и замена на резервни делови

Одржување и сервисирање

Со нашето одржување и услуга, ви обезбедуваме брза и сигурна поддршка, овозможуваме вашата ласерска машина со висока прецизност да работи непречено во производството.

Технички прашања и поплаки

Во случај на технички прашања и дефекти за вашите ласерски машини купени од Златен ласер, ве молиме контактирајте:

Тел:

0086-27-82943848 (област Азија и Африка)

0086-27-85697551 (област на Европа и Океанија)

0086-27-85697585 (област Америка)

Услуги на клиентите

Е-пошта info@goldenlaser.net

Ако имате какви било прашања во врска со дефект, доставете ни ги следниве информации:

• Вашето име и име на компанија

• Сликата на плочката на вашиот goldenlaser машина (покажува Број на моделот , серија број и датумот на испорака )

nameplate( Табличката е вака)

• Опис на дефектот

Нашиот тим за техничка услуга веднаш ќе ве поддржи.

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
WhatsApp

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја