Golden Laser é o teu socio da plataforma de innovación tecnolóxica de dixitalización con láser, o especialista en máquinas de corte con láser, máquinas de gravado con láser e máquinas de marcado con láser.Desde a primeira consultoría ata probas de aplicacións cos teus materiais deseñados nunha industria específica ata formación para usuarios e servizo en todo o mundo: Golden Laser ofrécelle solucións completas de láser.

Diagnóstico Remoto

815

Función: Uso de cámaras remotas e patróns de voz, diagnóstico en tempo real ou presentación de equipos, o que lle permite gozar do noso servizo a tempo.
Instrucións: primeiro, descarga TeamViewer e instálalo no teu ordenador.Para realizar diagnósticos en tempo real, asegúrate de que o teu ordenador estea conectado á cámara.

Sede
Wuhan GOLDEN LASER CO., LTD.
Engadir: Golden Laser Building, Shiqiao 1st Rd., Economic Development Zone, Jiang'an District, Wuhan, Hubei, China
Codigo postal: 430015
Teléfono: +86-27-82943848 (área de Asia e África), +86-27-85697551 (área de Europa e Oceanía), +86-27-85697585 (área de América)
Correo electrónico:[correo electrónico protexido]Páxina web: https://www.goldenlaser.cc

Deixe a súa mensaxe:

whatsapp +8615871714482