1000W 1500W 2000W 3000W 4000W Serat laser motong Mesin pikeun Metal Lempeng

1000W 1500W 2000W 3000W 4000W Serat laser motong Mesin pikeun Metal Lempeng

Model No .: GF-1530JH

bubuka:

A-rupa fungsi jeung kinerja hadé dina mesin laser motong serat!
The pangluhurna stabilitas
laser Power 1KW 2KW 3KW 4KW
Area ngagawekeun 1.5X3m 2X4m 2X6m
Usuk Changer (dua tabel digawé)
motong High Reflective Metal Bahan (koheren 1KW)
nu panggancangna Balik deui kana Investment



    Usuk Changer Serat laser motong Mesin

    1. Double bola screw Sistim nutup-loop na diimpor buka-jenis sistem CNC, mastikeun akurasi tinggi na efisiensi kerja tinggi salila motong speed tinggi.

    2. Serat kakuatan laser 1000W, 2000W, 3000W, 4000W. Low operasi jeung perawatan waragad. Ngahontal balik jangka panjang dina investasi na maximization sharing.

    3. dipager design conforms kana standar CE pikeun ngolah dipercaya jeung aman. Changer Usuk nyaeta merenah pikeun Ngunggah bahan sarta unloading jeung ngaronjatkeun efisiensi gawé salajengna.

    4. dimaksudkeun dina motong speed tinggi, strengthened dilas awakna mesin sanggeus 2 kali proses sepuh, mastikeun akurasi sarta kuatna kinerja jangka panjang.

    5. sistem kontrol gas Dual-tekanan tina 3 sumber gas (tekanan tinggi hawa, nitrogén, oksigén) meets sarat ngolah sagala jinis logam. Operasi panggampangna tur béaya rendah.

    6. otomatis software nyarang (kaasup manajemen bahan jeung téhnologi processing dioptimalkeun) jeung masihan kalayan database parameter prosés pikeun operasi nu panggampangna tur manajemén basajan.

    7. dioptimalkeun lénsa optik, dirancang husus nozzle jeung téhnologi sensor sadar motong leuwih stabil sarta mulus. Collocation pilihan tina 2000mmX4000mm, 2000mmX6000mm méja gawé.

    Serat ketebalan motong laser

    mesin laser motong serat kalawan changer Usuk

    mesin laser motong serat kalawan tabel Usuk

    jumlah modél GF-1530JH / GF-2040JH
    aréa motong 1500mm * 3000mm / 2000mm * 4000mm / 2000mm * 6000mm
    sumber laser diimpor serat laser resonator
    kakuatan sumber laser 500W / 700W / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W
    akurasi posisi ± 0.03mm / m
    akurasi posisi ulang ± 0.02mm
    speed posisi maksimum 100m / mnt
    Gagancangan 1.5g
    speed motong gumantung kana bahan, sumber laser kakuatan
    catu daya listrik AC380V 50 / 60Hz

    Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

    Otomatis kebat bastian Serat laser pipe Mesin motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

    Model NO.

    P2060A

    P3080A

    pipe Panjang

    6000mm

    8000mm

    pipe diaméterna

    20mm-200mm

    20mm-300mm

    laser daya

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

     

    Smart Serat laser Mesin pipah motongSmart Serat Lazer Mesin pipah motong

    Model NO.

    P2060

    P3080

    pipe Panjang

    6000mm

    8000mm

    pipe diaméterna

    20mm-200mm

    20mm-300mm

    laser daya

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

     

    Pinuh Closed Usuk Table Serat laser Mesin motongPinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530JH

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W / 4000W

    1500mm × 3000mm

    GF-2040JH

    2000mm × 4000mm

     

    Tinggi Speed ​​Single Mode Serat laser Metal motong MesinTinggi Speed ​​Single Mode Serat Lazer Metal motong Mesin

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530

    700W

    1500mm × 3000mm

     

    Buka-tipe Serat laser Metal motong MesinBuka Tipe Serat Lazer Metal motong Mesin

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

    1500mm × 3000mm

    GF-1540

    1500mm × 4000mm

    GF-1560

    1500mm × 6000mm

    GF-2040

    2000mm × 4000mm

    GF-2060

    2000mm × 6000mm

     

    Dual Fungsi Mesin Serat laser Lambaran & pipah motongDual Fungsi Mesin Serat Lazer Lambaran pipah motong

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530T

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

    1500mm × 3000mm

    GF-1540T

    1500mm × 4000mm

    GF-1560T

    1500mm × 6000mm

     

    Ukuran Leutik Serat laser Metal motong Mesin

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-6040

    500W / 700W

    600mm × 400mm

    GF-5050

    500mm × 500mm

    GF-1309

    1300mm × 900mm

    Loba dipaké dina lambaran ngolah logam, aviation, aerospace, éléktronika, panerapan listrik, fittings mobil, subway, mesin dahareun, mesin tékstil, mesin rékayasa, patempatan precision, kapal, alat-alat metallurgy, lift, panerapan imah, hadiah, parabot processing, hiasan, iklan, logam processing asing, kitchenware industri pangolahan manufaktur.

    lambar logam sampel motong laser

    Serat laser motong Mesin Bahan lumaku

    Motong stainless steel, baja karbon, baja hampang, baja alloy, baja galvanized, baja silikon, cinyusu baja, titanium lambar, sepré galvanized, sepré beusi, lambar inox, aluminium, tambaga, kuningan jeung lambar logam sejen, pelat métal, pipa logam jeung tube, jsb

    Serat laser motong Mesin Industries lumaku

    bagian mesin, electrics, sepré logam fabrikasi, kabinét listrik, kitchenware, panel lift, parabot hardware, dipager logam, hurup iklan tanda, lampu penerangan, karajinan logam, hiasan, perhiasan, instrumen médis, patempatan otomotif jeung widang motong logam lianna.

    méja Usuk serat lambar logam laser cutter GF1530


    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk patali