Nepangkeun - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Tentang Kami

merek

Golden laser - brand Dunya-renowned of produsén parabot laser.

pangalaman

18 taun terus ngembang tina pangalaman dina industri laser.

nyieun husus

kamampuan kustomisasi canggih pikeun industri aplikasi husus Anjeun.

Saha Urang Dupi

Wuhan Golden laser Co., Ltd.didirikan dina 2005 sarta didaptarkeun dina Tumuwuh perusahaan Market tina Bursa Saham Shenzhen dina 2011. Ieu téknologi laser panyadia solusi aplikasi digital sarta komitmen ka nyadiakeun solusi processing laser pikeun pamaké global.

Sanggeus leuwih ti 10 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi, emas laser geus jadi produsén anjog sarta dunya-renowned Cina urang pakakas laser. Dina widang tinggi-tungtung manufaktur parabot laser digital, laser emas geus ngadegkeun téhnologi jeung merk kaunggulan na ngarah. Utamana dina widang tekstil, pakean jeung industri fabrics fléksibel laser aplikasi, laser emas geus jadi brand ngarah Cina urang.

Téhnologi digital Juara Aplikasi ékosistem

emas laser

Difokuskeun nyadiakeun digital, otomatis tur calakan solusi aplikasi laser.

- Pitulung sistem produksi industrial tradisional ningkatkeun ka digital, fleksibel pikeun ngembangkeun inovatif.

CO2 laser workshop mesin motong

Naon Urang Naha

Laser emas anu husus di R & D, produksi jeung pamasaran  laser CO2 mesin motong ,galvanometer mesin laser na serat laser mesin motong . Garis produk nyertakeun leuwih ti 100 modél kayaning motong laser, laser ukiran, laser nyirian, laser perforating, sarta laser sasak.

Aplikasi ngawengku percetakan digital, tékstil, pakean, sapatu kulit, fabrics industri, furnishing, iklan, percetakan labél jeung bungkusan, éléktronika, jati, hiasan, pamrosésan logam jeung loba industri lianna. Sajumlah produk na téknologi geus diala patén-patén nasional jeung hak cipta software, sarta gaduh CE jeung persetujuan FDA.

taun
Ti taun 2000
60 R & D
No karyawan
méter pasagi
pabrik wangunan
USD
Jualan sharing IN 2017

Kilang kitu Smart calakan Wagub

Keur dekade kaliwat, emas laser direspon positif kana tungtutan pasar produksi calakan. Ngahijikeun SDM internal industri, sarta ngagabungkeun téknologi informasi keur nyieun solusi manajemen workshop calakan. Dina waktu achieving produksi calakan, ogé brings Anjeun genah tina real-time pangabisa data produksi renik, real-time ngarobah, ngawaskeun real-time, laun ngurangan campur manusa bari ningkatkeun kualitas produk sarta waktu pangiriman, mawa manajemén genah langkung.

Kilang kitu Smart laser Wagub-Golden calakan

Pilari maju ka hareup, emas laser bakal taat kana narabas industri sakumaha strategi ngembangkeun ngarah, terus nguatkeun inovasi téhnologi, inovasi manajemén jeung inovasi pamasaran salaku inti sistem inovasi, jeung Tujuan jadi pamingpin calakan, otomatis tur digital laser solusi aplikasi.

Global Marketing jaringan

Dina pasar luar negeri, emas laser geus ngadegkeun hiji jaringan layanan pamasaran dewasa di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.

- Golden laser geus jadi éksportir panggedena produk laser di Cina.

Sababaraha klien urang

Jalan Heboh yén TEAM'VE urang nyumbang ka klien urang!

Naon klien Ucapkeun?

"Michelle, abdi gaduh dahar anyar ngeunaan laser emas. Ayeuna anjeun gaduh tim leuwih hadé. Joe jeung Adang pisan profésional sarta kompeten. Aranjeunna ngartos paménta jeung jawaban dina jangka waktu na assertively. Gening! Tangtu maneh oge pisan profésional sarta ngartos produk anjeun sarta pasar pisan. "

- Rui

"Rita, Salaku salawasna layanan palanggan anjeun alus teuing. Anjeun guys geus gede jeung lamun urang kantos kudu narik pemicu nu Anjeun bakal panggero kahiji urang."

- Tony

"Anjeun mesin laser Galvo ngabogaan knalpot pohara alus; mun motong atawa nulis (tanda) pisan gancang; desain mesin téh alus; mesin nembongkeun prestasi alus; gampang beroperasi;. Gampang nyieun pangaluyuan"

- Felige

"Mesin téh pohara alus. Mr. Robin mangrupakeun alus teuing. Urang ngarasakeun gawé bareng anjeunna. Pohara mantuan jeung tenang. Kuring hayang geura-giru mesen mesin anyar jeung mangga waktos salajengna ulah ngarobah teknisi di. Hope ningali leuwih sambungan di hareup."

- Welty