Prakawis kita - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Babagan awake dhewe

Brand

GOLDEN Laser - account World-kesuwur saka Produsèn peralatan laser.

pengalaman

18 taun terus-terusan ngembangaken saka pengalaman ing industri laser.

pangaturan

kemampuan pangaturan canggih kanggo industri aplikasi tartamtu.

Sapa Wae

Wuhan Golden Laser Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2005 lan kapacak ing ngisor Wutah Enterprise Market saka Stock Exchange Shenzhen ing 2011. Iku teknologi laser panyedhiya solusi aplikasi digital lan setya nyediakake solusi Processing laser kanggo kedhaftar global.

Sawise luwih saka 10 taun suwine pembangunan lan inovasi, GOLDEN Laser wis dadi produsen anjog lan donya-kesuwur Cina peralatan laser. Ing lapangan dhuwur-mburi Manufaktur peralatan laser digital, Laser GOLDEN wis ditetepake teknologi lan account menehi kaluwihan anjog. Utamané ing lapangan Textiles, sandhangan lan industri rasukan fleksibel laser aplikasi, Laser GOLDEN wis dadi account anjog China kang.

Teknologi Digital Innovation Aplikasi Ekosistem

GOLDEN Laser

Fokus nyediakake digital, otomatis lan pinter solusi aplikasi laser.

- Help sistem produksi industri tradisional upgrade kanggo digital, fleksibel kanggo pembangunan inovatif.

co2 laser workshop mesin nglereni

Apa kita nuruti

Laser GOLDEN wis specialized ing R & D, produksi lan pemasaran  laser CO2 mesin nglereni , galvanometer mesin laser lan serat laser machine nglereni . Ing baris produk isine luwih saka 100 model kayata nglereni laser, laser engraving, laser menehi, laser perforating, lan laser bridge.

Aplikasi kalebu printing digital, tekstil, sandhangan, shoes kulit, rasukan industri, furnishing, iklan, Printing label lan packaging, electronics, Furnitur, hiasan, Processing logam lan akeh industri. A sawetara produk lan teknologi wis dijupuk paten nasional lan hak cipta lunak, lan duwe CE lan disetujoni FDA.

YEARS
Wiwit THE taun OF 2000
60 R & D
No OF karyawan
kothak meter
PABRIK BUILDING
USD
Lowongan revenue IN 2017

Pabrik Smart Intelligent Workshop

Kanggo dekade, GOLDEN Laser nanggapi positif kanggo panjaluk pasar produksi cerdas. Nggabungake sumber internal industri, lan gabungke teknologi informasi kanggo nggawe solusi Manajemen bengkel cerdas. Ing wektu nampa produksi cerdas, uga ndadekke kowe penak nyata-wektu kemampuan data produksi tilak, nyata-wektu ganti, ngawasi nyata-wektu, mboko sithik ngurangi melu nalika nambah kualitas produk lan wektu pangiriman, nggawa Manajemen penak.

Pabrik Smart Laser Workshop-Golden Intelligent

Looking nerusake kanggo mangsa, GOLDEN Laser bakal kanggo temonan industri minangka strategi pembangunan anjog, saya ngiyataken inovasi teknologi, inovasi Manajemen lan inovasi marketing minangka inti saka sistem inovasi, lan Yahoo kanggo dadi pamimpin cerdas, otomatis lan digital laser solusi aplikasi.

GLOBAL MARKETING NETWORK

Ing pasar jaban rangkah, GOLDEN Laser wis ditetepake jaringan layanan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah sak donya.

- Golden Laser wis dadi exporter paling gedhé saka produk laser ing China.

Sawetara kita klien

WORKS AWESOME sing TEAM'VE kita nyumbang kanggo kita klien!

Klien apa Say?

"Michelle, aku duwe dipakani gegayutan Laser GOLDEN. Saiki sampeyan duwe tim luwih apik. Joe lan Johnson banget profesional lan wewenang. Padha ngerti request lan jawaban ing wektu lan assertively. Sugeng! Mesti sampeyan uga banget profesional lan ngerti produk lan pasar kathah. "

- Rui

"Rita, Minangka tansah layanan customer banget. Kowé wis gedhe lan yen kita tau kudu narik pemicu sampeyan bakal telpon pisanan kita."

- Tony

"Panjenengan mesin laser Galvo wis exhaust apik banget kanggo Cut utawa nulis (tandha) cepet banget; desain mesin apik, mesin nuduhake kinerja apik; gampang operate,. Gampang kanggo nggawe pangaturan"

- Felige

"Mesin uga apik. Mr. Robin banget. We seneng apa karo wong. Banget mbiyantu lan kalem. Aku pengin rauh supaya mesin anyar lan please wektu sabanjuré ora ngganti Teknisi. Hope kanggo ndeleng sambungan ing mangsa."

- Welty