Babagan awake dhewe

Fokus ing manufaktur cerdas laser

Solusi produksi fleksibel industri kanthi teknologi laser

Merk

GOLDENLASER - Produsen peralatan laser sing misuwur ing donya.

Pengalaman

16 taun terus berkembang pengalaman ing industri laser.

Kustomisasi

Kemampuan kustomisasi canggih kanggo industri aplikasi tartamtu sampeyan.

Sapa Kita

Wuhan Golden Laser Co., Ltd.diadegaké ing 2005 lan kadhaptar ing Growth Enterprise Market saka Bursa Saham Shenzhen ing 2011. Iku panyedhiya solusi aplikasi teknologi laser digital lan setya nyediakake solusi pangolahan laser kanggo pangguna global.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, GOLDENLASER wis dadi Produsèn peralatan laser anjog lan donya-kesuwur China kang.Ing lapangan manufaktur peralatan laser digital dhuwur-mburi, GOLDENLASER wis ditetepake teknologi anjog lan kaluwihan account.Utamane ing bidang tekstil, sandhangan lan aplikasi laser kain fleksibel industri, GOLDENLASER wis dadi merek terkemuka ing China.

Ekosistem Aplikasi Inovasi Teknologi Digital

GOLDENLASER

Fokus nyedhiyakake solusi aplikasi laser digital, otomatis lan cerdas.

- Mbantu sistem produksi industri tradisional nganyarke menyang digital, fleksibel kanggo pangembangan inovatif.

bengkel mesin pemotong laser co2

Apa We Do

GOLDENLASER khusus ing R & D, produksi lan marketing sakaMesin nglereni laser CO2, mesin laser galvanometer, pemotong laser digital kablanmesin nglereni serat laser.Lini produk kalebu luwih saka 100 model kayata nglereni laser, ukiran laser, menehi tandha laser lan perforating laser.

Aplikasi kasebut kalebu percetakan digital, tekstil, sandhangan, sepatu kulit, kain industri, perabotan, pariwara, percetakan lan kemasan label, elektronik, perabotan, dekorasi, pangolahan logam lan akeh industri liyane.Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional lan hak cipta piranti lunak, lan duwe persetujuan CE lan FDA.

TAUN

Wiwit taun 2005

+
60 R&D

NO.DARI KARYAWAN

METER KOTAK

BANGUNAN PABRIK

USD

laba dodolan ing 2022

Pabrik cerdas • Workshop cerdas

Kanggo dekade kepungkur, GOLDENLASER nanggapi kanthi positif kanggo panjaluk pasar produksi cerdas.Nggabungake sumber daya internal industri, lan gabungke teknologi informasi kanggo nggawe solusi manajemen bengkel cerdas.Ing wektu nampa produksi cerdas, uga ndadekke sampeyan penak saka nyata-wektu produksi data tilak kemampuan, nyata-wektu ganti, nyata-wektu ngawasi, mboko sithik nyuda melu-melu manungsa nalika nambah kualitas produk lan wektu pangiriman, nggawa Manajemen penak liyane.

Bengkel Cerdas Pabrik Cerdas-Laser Emas

Looking nerusake kanggo mangsa, GOLDENLASER bakal netepi temonan industri minangka strategi pembangunan anjog, saya ngiyataken inovasi teknologi, inovasi Manajemen lan inovasi marketing minangka inti saka sistem inovasi, lan ngarahake kanggo dadi pimpinan aplikasi laser cerdas, otomatis lan digital. solusi.

GLOBAL MARKETING NETWORK

Ing pasar jaban rangkah, GOLDENLASER wis nggawe jaringan layanan marketing diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindhenging donya.

- Golden Laser wis dadi eksportir produk laser paling gedhé ing China.

Sawetara klien kita

APA KLIEN KANGGO?

"Michelle, aku duwe anyar dipakani babagan GOLDENLASER. Saiki sampeyan duwe tim luwih apik. Joe lan Johnson banget profesional lan wewenang. Padha ngerti panjalukan lan njawab ing wektu lan assertively. Sugeng! Mesthi sampeyan uga banget profesional lan ngerti. produk sampeyan lan pasar akeh."

— Rui

"Rita, Kaya biasane layanan pelanggan sampeyan apik banget. Sampeyan pancen apik tenan lan yen kita kudu narik pemicu, sampeyan bakal dadi telpon pertama."

— Toni

"Mesin laser Galvo sampeyan duwe knalpot sing apik banget; kanggo ngethok utawa nulis (tandha) cepet banget; desain mesin apik; mesin nuduhake kinerja apik; gampang operate; gampang kanggo nggawe pangaturan."

— Felige

"Mesin kasebut apik banget. Pak Robin apik banget. Kita seneng nggarap dheweke. Banget mbiyantu lan tenang. Aku pengin rauh supaya mesin anyar lan please wektu sabanjuré ora ngganti teknisi. Muga-muga bisa ndeleng sambungan liyane ing mangsa."

— Welty
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482