History - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

History

We are kita pelanggan saka kontak kapisan kanggo layanan sawise-sales. Minangka konsultan technical, kita ngrembag ing syarat karo kita pelanggan lan berkembang solusi sing nambah efficiency lan ditambahake-nilai. Bebarengan kabeh - ISO 9001 chain proses certified - kurban paket solusi paling atraktif.

History Development

2018

Kita tansah ing cara.

2017

Liyane sistem Manajemen bengkel cerdas

2016

Sistem sesanti pinter karo sistem laser dual-kepala sawijining milai dening Laser GOLDEN iki resmi dibukak, lan kasil Applied ing lapangan nglereni kulit sepatu.

2015

Laser GOLDEN ngajokaken rencana strategis "GOLDEN Mode: Platform + Lingkaran Ecological" kanggo akselerasi construction saka mesin laser dhuwur-mburi lan 3D teknologi digital inovasi aplikasi platform - "GOLDEN +".

2014

GOLDEN Laser sacara resmi diadegaké Sales lan Service Center ing Amerika Serikat lan Vietnam.

2013

GOLDEN Laser cooperated karo Wuhan University Tekstil kanggo netepake laboratorium Denim aplikasi laser.

2012

struktur organisasi perusahaan wis nemen diatur. Saperangan tambahan lan bagean wis ditetepake.

Fly mindhai sistem nglereni sesanti laser dikembangaké kanggo industri olahraga dye-sublimation kasil dibukak.

2011

Ing Mei 2011, GOLDEN Laser iki resmi kadhaptar ing Wutah Enterprise Market Stock Exchange Shenzhen ( kode stock: 300220 )

2010

Resmi melu ing lapangan nglereni laser serat kanggo logam, tambahan perusahaan Wuhan Vtop Serat Laser Engineering Co., Ltd  iki diadegaké.

2009

CO2 RF metal laser dikembangaké dening GOLDEN Laser padha dibukak.

Galvo sistem laser engraving otomatis kanggo material muter iki dibukak.

GOLDEN Laser pisanan 3.2 meter super-sudhut mesin nglereni laser CO2 dikirim. The kemampuan pangaturan saka Laser GOLDEN kanggo format gedhe flatbed CO2 Machine nglereni laser punika kondhang ing industri.

2008

Ngetik industri kain industri. Pisanan kanggo melu ing pameran industri filtrasi, ngrambah memuji unanimous.

2007

Bridge mesin laser sulaman iki dibukak, nampa kombinasi sampurna sulaman komputer lan laser nglereni.

3D dinamis ngarahke gedhe-format galvanometer laser sistem engraving medal.

2006

Model paten domestik karo urip dawa, ing dhuwur biaya-kinerja lan Gagal tingkat paling, "dual-inti" laser JGSH seri CO2 cutter, iki pisanan dibukak.

2005

Gedhe-format laser CO2 mesin nglereni karo conveyor meja apa iki sijine menyang produksi, menehi kamungkinan saka produksi otomatis mesin kanggo motong laser.

2003

Ing baris produksi seri galvanometer laser iki resmi diadegaké.

Kasil dikembangaké ing Laser account sistem laser GOLDEN.

2002

Sandhangan laser machine nglereni pisanan ing China wis kasil dikembangaké dening Laser GOLDEN, lan pasar domestik lan manca wis ditampa dhuwur memuji.