Ласерска машина за сечење, машина за ласерско гравирање, Галво ласерска машина - златен ласер

Labelexpo Југоисточна Азија 2023 |Златен ласерски штанд е полн со популарност!

Златен ласер присуствува на Labelexpo Југоисточна Азија 2023 година

САЛА Б42

На изложбеното место, дигиталниот ласерски систем за сечење со голема брзина Golden Laser привлече безброј погледи откако беше откриен, а имаше континуиран прилив на луѓе пред штандот, полн со популарност!

Labelexpo Југоисточна Азија 2023 година

Поврзани производи

WhatsApp
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја