Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Usuk Changer

Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Usuk Changer

Model No .: GF-1530JH

bubuka:

Serat laser mesin motong sareng tabel robah. Desain dipager. IPG / nLIGHT 2000W serat laser generator. Motong max stainless steel 8mm, 16mm baja hampang. Nganut ganda rak gear Sistim ditutup-loop jeung Amérika Delta tau Systems Nyarita PMAC controller, ngaktipkeun akurasi processing tinggi na efisiensi kerja tinggi salila motong speed tinggi.



    Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Usuk Changer

    GF-1530JH 2000W

    highlights

     ngadopsi ganda rak gear Sistim ditutup-loop jeung Amérika Delta tau Systems Nyarita PMAC controller nu ngaktipkeun akurasi processing tinggi na efisiensi kerja tinggi salila motong speed tinggi.

     collocation Standar tina IPG 2000W laser seratgenerator YLS-2000, nyadar low ongkos operasi jeung perawatan sarta maksimum jangka panjang mulih investasi jeung kauntungan.

     design dipager meets baku CE nu nyadar processing dipercaya jeung aman. Robah tabel ieu nyimpen waktu keur Ngunggah bahan sarta unloading sarta salajengna promotes efisiensi gawé.

    3000W Serat laser motong Mesin sareng Double Usuk Changer

    mesin laser motong serat kalawan tabel Usuk

    Laser motong Kamampuh

    material Motong ketebalan Wates
    karbon Steel 16mm (kualitas alus)
    Beusi sténless 8mm (kualitas alus)

    speed Bagan

    kakandeleun

    karbon Steel

    Beusi sténless

    aluminium

    O 2

    hawa

    hawa

    1.0mm

    450mm / s

    400-450mm / s

    300mm / s

    2.0mm

    120mm / s

    200-220mm / s

    130-150mm / s

    3.0mm

    80mm / s

    100-110mm / s

    90mm / s

    4.5mm

    40-60mm / s

    5mm

    30-35mm / s

    6.0mm

    35-38mm / s

    14-20mm / s

    8.0mm

    25-30mm / s

    8-10mm / s

    12mm

    15mm / s

    14mm

    10-12mm / s

    16mm

    8-10mm / s

    Serat ketebalan motong laser

    Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Usuk Changer

    kakuatan laser 2000W
    sumber laser nLIGHT / IPG serat laser generator
    Laser generator mode bisa dipake Kontinyu / Modulation
    modeu beam Multimode
    permukaan processing (L × W) 3000mm x 1500mm
    X as stroke 3050mm
    Y as stroke 1550mm
    Z as stroke 100mm / 120mm
    sistim CNC Amérika Delta tau Systems Nyarita PMAC controller
    Sasayogian tanaga AC380V ± 5% 50 / 60Hz (3 fase)
    Total konsumsi Daya 16KW
    akurasi posisi (X, Y sarta Z as) ± 0.03mm
    akurasi posisi ulang (X, Y sarta Z as) ± 0.02mm
    speed posisi maksimum X sarta Y as 120m / mnt
    Max beban tina méja gawé 900kg
    Sistim gas bantu jalur gas dual-tekanan tina 3 rupa sumber gas
    format dirojong AI, BMP, PLT, DXF, DST, jsb
    spasi lanté 9m x 4m
    beurat 14T
    *** Catetan: Salaku produk terus diropéa, mangga  ngahubungan kami  pikeun spésifikasi panganyarna. ***

    Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

    Otomatis kebat bastian Serat laser pipe Mesin motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

    Model NO.

    P2060A

    P3080A

    pipe Panjang

    6000mm

    8000mm

    pipe diaméterna

    20mm-200mm

    20mm-300mm

    laser daya

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

     

    Smart Serat laser Mesin pipah motongSmart Serat Lazer Mesin pipah motong

    Model NO.

    P2060

    P3080

    pipe Panjang

    6000mm

    8000mm

    pipe diaméterna

    20mm-200mm

    20mm-300mm

    laser daya

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

     

    Pinuh Closed Usuk Table Serat laser Mesin motongPinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530JH

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W / 4000W

    1500mm × 3000mm

    GF-2040JH

    2000mm × 4000mm

     

    Tinggi Speed ​​Single Mode Serat laser Metal motong MesinTinggi Speed ​​Single Mode Serat Lazer Metal motong Mesin

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530

    700W

    1500mm × 3000mm

     

    Buka-tipe Serat laser Metal motong MesinBuka Tipe Serat Lazer Metal motong Mesin

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

    1500mm × 3000mm

    GF-1540

    1500mm × 4000mm

    GF-1560

    1500mm × 6000mm

    GF-2040

    2000mm × 4000mm

    GF-2060

    2000mm × 6000mm

     

    Dual Fungsi Mesin Serat laser Lambaran & pipah motongDual Fungsi Mesin Serat Lazer Lambaran pipah motong

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-1530T

    500W / 700W / 1000W / 2000W / 3000W

    1500mm × 3000mm

    GF-1540T

    1500mm × 4000mm

    GF-1560T

    1500mm × 6000mm

     

    Ukuran Leutik Serat laser Metal motong Mesin

    Model NO.

    laser daya

    motong Area

    GF-6040

    500W / 700W

    600mm × 400mm

    GF-5050

    500mm × 500mm

    GF-1309

    1300mm × 900mm

    Serat laser motong Mesin Bahan lumaku

    Motong stainless steel, baja karbon, baja hampang, baja alloy, baja galvanized, baja silikon, cinyusu baja, titanium lambar, sepré galvanized, sepré beusi, lambar inox, aluminium, tambaga, kuningan jeung lambar logam sejen, pelat métal, pipa logam jeung tube, jsb

    Serat laser motong Mesin Industries lumaku

    bagian mesin, electrics, sepré logam fabrikasi, kabinét listrik, kitchenware, panel lift, parabot hardware, dipager logam, hurup iklan tanda, lampu penerangan, karajinan logam, hiasan, perhiasan, instrumen médis, patempatan otomotif jeung widang motong logam lianna.

    Serat laser Metal motong Sampel

    laser motong serat sampel logam 1

    laser motong serat sampel metal 2

    laser motong serat sampel logam 3

    << Baca leuwih seueur tentang serat laser logam sampel motong

     

    Serat laser motong Kauntungan

    (1) mesin motong Serat laser kanggo logam tepat motong Powered by téhnologi serat laser. Hasilna serat kualitas laser beam di speeds motong gancang sarta motong kualitas luhur dibandingkeun solusi motong lianna. Kauntungan konci tina laser serat téh beam panjang gelombang pondok na (1,064nm). Panjang gelombang, anu mangrupa sapuluh kali handap tinimbang nu ti C02 laser, dibangkitkeun diserep tinggi kana logam. Ieu ngajadikeun laser serat jadi alat sampurna pikeun motong cadar logam tina stainless steel, baja karbon, baja hampang, aluminium, kuningan, jsb

    (2) kekecapan a laser serat tebih ngaleuwihan YAG tradisional atawa laser CO2. The beam serat laser sanggup motong logam reflective kalawan loba kurang tanaga sakumaha laser nu kaserep kana cut logam mahluk. Unit bakal meakeun saeutik mun euweuh énérgi nalika teu aktif.

    (3) Kauntungan sejenna tina laser serat nya éta ngagunakeun emitter diodes tunggal kacida dipercaya jeung lifetimes projected gede ti 100.000 jam operasi kontinyu atawa pulsed

    (4) Golden software laser ngamungkinkeun pikeun kamampuhan pikeun ngadalikeun kakuatan, laju modulasi, lebar pulsa jeung wangun pulsa méré pamaké kadali pinuh ku kamampuhan lasers.

    << Baca Leuwih lengkep ngeunaan Serat laser motong Solusi Metal


    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk patali