Kevlar Prerje me Laser, Fibra Aramide, UHMWPE për jelekë antiplumb

Oferta GoldenlaserMakinë prerëse me lazer CO₂i zhvilluar posaçërisht për materialet antiplumb, pëlhurë UD, Fibra polietileni me peshë molekulare ultra të lartë (UHMWPE), fibra Kevlar dhe aramid.

Fibra polietileni me peshë molekulare ultra të lartë (UHMWPE), Kevlar, Aramid janë tekstile që përdoren për të bërë pajisje mbrojtëse përushtarake, policia, dhepersoneli i sigurisë.Ata kanë forcë të lartë, peshë të ulët, zgjatim të ulët në thyerje, rezistencë ndaj nxehtësisë dhe rezistencë kimike.

Fijet UHMWPE, Kevlar dhe Aramid janë shumë të përshtatshme për prerjen me lazer, e cila prodhon skaje të qëndrueshme të përpunuara me lazer dhe zona minimale të prekura nga nxehtësia.

Prerja me laser avullon materialin përgjatë rrugës së prerë, duke lënë abuzë të pastër dhe të mbyllur.Tëpa kontaktnatyra e përpunimit me lazer lejon që aplikacionet të përpunohen me gjeometri të imët e cila mund të jetë e vështirë të arrihet me metodat mekanike tradicionale.Teknologjia e zhvilluar nga Golden Laser e bën të thjeshtëpërpunoni vazhdimisht dhe në mënyrë të përsëriturkëto materiale të ashkallë e lartë e saktësisë së dimensionevesepse natyra jokontaktuese e përpunimit me lasereliminon deformimin e materialitgjatë përpunimit.

Prerja me lazer gjithashtu lejon shumëliri më të madhe të projektimitpër pjesët tuaja me aftësinë për të prerë modele të ndërlikuara, komplekse të pothuajse çdo madhësie.

Sistemet e mëposhtme lazer rekomandohen për prerjen e tekstileve me lazer për pajisjet mbrojtëse:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482