6000W 8000W Serat laser motong Mesin

6000w serat 8000w mesin motong laser

Model No .: GF-2560JH / GF-2580JH

bubuka:

kakuatan tinggi na badag serat format laser cutter. BECKHOFF CNC controller. 2.5m × 6m, 2.5m × 8m motong wewengkon. Maksimum ketebalan motong 30mm CS, 16mm SS


  • laser Sumber:IPG / nLIGHT serat laser generator
  • laser daya: 6000W / 8000W
  • Laser Kepala : Raytools sirah motong laser
  • CNC controller : Beckhoff controller
  • motong Area: 2.5m × 6m, 2.5m × 8m
  • Max. Motong ketebalan : 30mm CS, 16mm SS

Pinuh Closed Serat laser motong Mesin sareng Saham Table

Runtuyan GF-JH 6000W 8000W serat laser mesin motong anu dilengkepan nLIGHT laser generator ogé mékanisme drive efisien kayaning precision tinggi rak gear, precision tinggi pituduh linier rail, sarta dirakit ngaliwatan canggih BECKHOFF CNC controller. Ieu sistem hi-tech integral tina motong laser , mesin precision jeung téhnologi CNC. Utamana dipaké pikeun motong sarta ngabentuk cadar karbon baja, cadar stainless steel, alloy aluminium, bahan komposit, jsb Kalayan fitur tina speed tinggi, precision tinggi, efisiensi tinggi jeung kinerja ongkos tinggi, éta husus pikeun motong cadar format logam leuwih badag, kalawan wewengkon motong 1500mm × 3000mm na 2500mm × 8000mm. The 6000W serat laser mesin motong tiasa motong ketebalan maksimum 25mm baja karbon jeung 12mm stainless steel.

GF2560JH serat laser cutter

BECKHOFF controller

1. Dina kombinasi jeung solusi Motion Control ditawarkeun ku software automation TwinCAT, Beckhoff Girang Téhnologi ngagambarkeun hiji sistem drive canggih tur lengkep.

2. dumasar PC-téhnologi kontrol ti Beckhoff ieu ideally cocog keur tugas positioning sumbu tunggal jeung sababaraha kalawan syarat kacida dinamis.

3. BECKHOFF panganyarna téhnologi sambungan kabel tunggal, kakuatan digabungkeun jeung pangkodeuan sambungan kabel kana salah, nu bisa ngaleungitkeun gangguan sinyal.

4.-precision High sensor photoelectric na saklar perjalanan mékanis anu dipasang dina sadaya bagian nu gerak di mesin, anu tiasa dicandak ku unggal moment gerak, sarta mesin kontrol polah instan.

5. transmisi sinyal System tanpa gangguan, pastikeun mesin ngajalankeun kalawan dinamis, ongkos efisien sarta low énergi tinggi.

cnc controller

 

méja shuttle otomatis

méja shuttle otomatis

1. tabel shuttle terpadu ngamaksimalkeun produktivitas jeung ngaleutikan kali bahan handing. Tabel shuttle Sistim ngarobah ngamungkinkeun loading merenah tina cadar anyar sanggeus unloading sahiji bagéan rengse bari mesin kasebut motong lambar sejen jero aréa berpungsi.

2. tabel shuttle nu pinuh listrik jeung perawatan gratis. Perobahan tabel lumangsung gancang, lemes jeung énergi-efisien.

 

jumlah modél GF-2560JH / GF-2580JH
aréa motong 1.5m × 3m, 2 × 4m, 2m × 6m, 2.5m × 6m, 2.5m × 8m
sumber laser Serat laser resonator IPG / Nlight
kakuatan sumber laser 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W
akurasi posisi + 0.03mm / m
akurasi posisi ulang + 0.02mm
speed akselerasi 2G
speed motong gumantung kana bahan jeung sumber laser kakuatan
catu daya listrik AC380V 50 / 60Hz

Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

Otomatis kebat bastian Serat laser pipe Mesin motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

Model NO.

P2060A

P3080A

pipe Panjang

6000mm

8000mm

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

 

Smart Serat laser Mesin pipah motongSmart Serat Lazer Mesin pipah motong

Model NO.

P2060

P3080

pipe Panjang

6000mm

8000mm

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Pinuh Closed Usuk Table Serat laser Mesin motongPinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

 

Tinggi Speed ​​Single Mode Serat laser Metal motong MesinTinggi Speed ​​Single Mode Serat Lazer Metal motong Mesin

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W

1500mm × 3000mm

 

Buka-tipe Serat laser Metal motong MesinBuka Tipe Serat Lazer Metal motong Mesin

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1540

1500mm × 4000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Mesin Serat laser Lambaran & pipah motongDual Fungsi Mesin Serat Lazer Lambaran pipah motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530T

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1540T

1500mm × 4000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

 

Ukuran Leutik Serat laser Metal motong Mesin

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-6040

700W / 1000W

600mm × 400mm

GF-5050

500mm × 500mm

GF-1309

1300mm × 900mm

Bahan lumaku

stainless steel, baja karbon, aluminium, kuningan, tambaga, waja galvanized, baja alloy jsb

Lapang lumaku

angkutan rél, mobil, mesin rékayasa, tatanén sarta kehutanan mesin, manufaktur listrik, manufaktur lift, panerapan rumah tangga listrik, mesin gandum, mesin tékstil, pamrosésan alat, mesin petroleum, mesin dahareun, utensils pawon, iklan hiasan, jasa processing laser sarta mesin séjén manufaktur industri jeung sajabana

Tinggi daya Serat laser motong Metal cadar Sampel

Tinggi daya Serat laser motong Metal cadar Sampel


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Produk patali