Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Laser tube motong Mesin P2080

P2080 tube mesin motong laser

Model No .: P2080

bubuka:

Hususna keur laser motong tube logam tina buleud, pasagi, rectangular, segitiga, oval, tube cangkéng sarta tube ngawangun séjén & pipe. Pipah diaméterna luar tiasa 20-200mm, panjangna 8m.


  • Sumber laser: IPG / nLIGHT serat laser generator
  • Kakuatan laser: 1000w 1500w 2000w 2500w 3000w 4000w
  • Panjangna tube: 8m
  • Diaméterna tube: 20mm ~ 200mm
  • Cnc controller: Jerman Pa
  • Software nyarang: Spanyol Lantek

P2080 Serat laser Mesin pipah motong

Golden laser - tube mesin motong lasertéh husus pikeun tube logam tina buleud, pasagi, rectangular, segitiga, oval, tube cangkéng sarta ngawangun lianna. Pipah diaméterna luar tiasa 10mm ~ 300mm, panjangna 6m, 8m, 12m. panjangna tube bisa ngaropéa.

Fitur utama

mesin laser kami boga kaunggulan unik dina sababaraha fungsi.

awakna utama terpadu ngajadikeun sakabeh mesin jeung concentricity alus, verticality na precision; chucks motif Dual nu cocog sareng rupa-rupa pipe tanpa nyaluyukeun rahang.

Dioptimalkeun tekanan nyepeng cakar ngajadikeun ketebalan témbok tube dina 1mm tanpa deformasi; Inovatif salah arah kadali hawa cakar tightness mantuan manjangkeun hirup silinder.

Skala Visual alat rojongan adjustable ngangkat ngaheéat waktos nyoco, ensures concentricity, nyegah pipe ayun; sirkuit terpadu, streamline peletakan nyadiakeun pangropéa gampang jeung laju gagalna low.

wates otomatis, otomatis manggihan puseur, santunan otomatis; Adjustable perforation frékuénsi; Tinggi damping ranjang, rigidity alus, speed tinggi na akselerasi.

Sampel laser motong

Laser pipah P2080 motong parameter Mesin Téknis

jumlah modél P2080
panjangna tube 8000mm
diaméterna tube 20 ~ 200mm
sumber laser Diimpor serat laser resonator IPG / N-Lampu
Servo motor 4 motor servo pikeun sakabéh gerakan axial
kakuatan sumber laser 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W
akurasi posisi ± 0.03mm
akurasi posisi ulang ± 0.01mm
speed posisi maksimum 100m / mnt
speed puteran 120r / mnt
speed akselerasi 1G
speed motong Gumantung kana bahan, kakuatan sumber laser
catu daya listrik AC380V 50 / 60Hz
beurat mesin 11T

 Panémbong sarta spésifikasi nu ngarobih alatan Ngamutahirkeun matuh.

Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

Otomatis kebat bastian Serat laser pipe Mesin motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

Model NO.

P2060A

P3080A

pipe Panjang

6000mm

8000mm

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

 

Smart Serat laser Mesin pipah motongSmart Serat Lazer Mesin pipah motong

Model NO.

P2060

P3080

pipe Panjang

6000mm

8000mm

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Pinuh Closed Usuk Table Serat laser Mesin motongPinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

 

Tinggi Speed ​​Single Mode Serat laser Metal motong MesinTinggi Speed ​​Single Mode Serat Lazer Metal motong Mesin

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W

1500mm × 3000mm

 

Buka-tipe Serat laser Metal motong MesinBuka Tipe Serat Lazer Metal motong Mesin

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1540

1500mm × 4000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Mesin Serat laser Lambaran & pipah motongDual Fungsi Mesin Serat Lazer Lambaran pipah motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530T

700W / 1000W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1540T

1500mm × 4000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

 

Ukuran Leutik Serat laser Metal motong Mesin

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-6040

700W / 1000W

600mm × 400mm

GF-5050

500mm × 500mm

GF-1309

1300mm × 900mm

aplikasi laser serat

Industri lumaku

Metal jati, alat médis, alat-alat Cimerak, alat-alat olah raga, eksplorasi minyak, tampilan rak, mesin tatanen, sasak ngarojong, rak rail baja, struktur baja, kontrol seuneu jeung ngolah pipe jsb

Bahan lumaku

Hususna keur laser motong tube logam tina buleud, pasagi, rectangular, segitiga, oval, tube cangkéng sarta tube ngawangun séjén & pipe. Pipah diaméterna luar tiasa 20-200mm, panjangna 8m.


Produk patali