Full Ditutup Pallet Changer Serat Laser Pipe Sheet Metal Cutting Machine

GF1530JHT

Model No .: GF-1530JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT

Pambuka:


  • Format Cutting: 1.5 × 3M, 1.5 × 6m, 2 × 4m, 2 × 6m, 2,5 × 6m
  • Dawa Pipe: 6m
  • Diameteripun Pipe: 20mm-200mm
  • Bahan ditrapake: sheet Metal lan pipe
  • Ditrapake jinis tabung: Round, kothak, persegi dowo, oval, pinggul babak tube, etc.
  • Daya Laser: 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W
  • Sumber Laser: Laser nLIGHT / IPG / Raycus Serat

Full Ditutup Pallet Changer Serat Laser Pipe Sheet Metal Cutting Machine

GF-1530JHT / GF-1560JHT /  GF-2040JHT /  GF-2060JHT /  GF-2560JHT

Iki  serat laser machine nglereni  wis tutup protèktif sing sacara sakabèhané diubengi , lan meja exchange lan piranti nglereni tabung lampiran. Piring logam lan tabung bisa Cut ing mesin padha. Kajaba iku, ing dhuwur-kinerja CNC  nglereni laser  sistem, konfigurasi kelas donya, lan proses Déwan ketat njamin safety, stabilitas, efficiency lan tliti saka logam  mesin nglereni laser. Ora mung iku operasi luwih aman, nanging uga mbenakake nglereni efficiency.

desain pangayoman Full

Full Ditutup Pallet Changer Serat Laser Cutting Machine - Terlampir papan karya ndadekake proses nglereni Panjenengan luwih aman!

Tabel Pasangan Exchange Dual

In-line pallet pangisi, exchange cepet, nyimpen wektu loading.

Otomatis dual pallet sheet pangisi. 1500mm × 3000mm (5 '× 10'), 1500mm × 4000mm (5 '× 13'), 1500mm × 6000mm (5 '× 20'), 2000mm × 4000mm (6.5 '× 13'), 2000mm × 6000mm (6.5 ' × 20 '), 2500mm × 6000mm (8.2' × 20 ') apa format dhuwur.

Tabel digunakake dual exchange
nglereni sheet metal lan tabung

Salah Dual Machine Gunakake

sheet Metal lan tabung laser nglereni ing mesin single.

High pengurangan Bed

amben punika pindho annealed, geter perawatan tuwa kanggo nguwataké mechanical, karo jengkal gesang luwih saka 12 taun.

amben pengurangan dhuwur
Chuck otomatis

Chuck otomatis kanggo tabung clamping

Chuck kanthi otomatis ngatur pasukan clamping miturut jinis tube, diameter lan tembok kekandelan. Tabung lancip-walled ora deform lan tabung gedhe bisa clamped tightly.

kacepetan cepet, nglereni kacepetan 90m / min

Puteran kacepetan 180R / min

nglereni Samples

WORKS AWESOME sing kita serat Laser CUTTING MESIN nyumbang. Bangga!

parameter Technical

model GF-1530JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT / GF-2560JHT
daya laser 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W
sumber laser Laser nLIGHT / IPG / Raycus Serat
sirah laser Raytools
tutup banding Gas SMC
area Processing Sheet 1.5m × 3M, 2m × 4m, 2m × 6m, 2.5m × 6m
Processing Tube tabung dawa 3M, 4m, 6m
tabung diameteripun 20-300mm
akurasi posisi ± 0.05mm
akurasi posisi baleni ± 0.03mm
kacepetan posisi maksimum 120m / min
percepatan 1.5g
Pasokan tenaga AC380V 50 / 60Hz

GOLDEN Laser - Serat Laser SYSTEMS CUTTING SERIES

Otomatis Gerakan Loader Tube Machine Laser CuttingOtomatis Gerakan Loader Serat Lazer Pipe Machine Cutting

Model NO.

P2060A

P3080A

Pipe Length

6m

8m

Pipe Diameter

20mm-200mm

20mm-300mm

laser Power

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Serat Laser Machine Tube Cutting Smart Serat Lazer Machine Tube Cutting

Model NO.

P2060

P3080

Pipe Length

6m

8m

Pipe Diameter

20mm-200mm

20mm-300mm

laser Power

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Heavy Duty Pipe Laser Machine CuttingP30120 tabung laser kanggo motong

Model NO.

P30120

Pipe Length

12mm

Pipe Diameter

30mm-300mm

laser Power

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Full Ditutup Serat Laser Machine Cutting karo Pallet Exchange TableFull Ditutup Pallet Tabel Serat Lazer Machine Cutting

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

GF-2060JH

2000mm × 6000mm

GF-2580JH

2500mm × 8000mm

 

Open Koleksi Serat Laser Machine Cuttinglaser kanggo motong serat GF1530

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-1530

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Machine Serat Laser Metal Sheet & Tube Cuttingserat GF1530T laser Motong sheet lan tabung

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-1530T

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

GF-2040T

2000mm × 4000mm

GF-2060T

2000mm × 6000mm

 

High Precision Linear Motor Serat Laser Machine Cuttinglaser kanggo motong serat GF6060

Model NO.

laser Power

Nglereni Area

GF-6060

700W / 1000W / 1200W / 1500W

600mm × 600mm

industri aplikasi

Sheet pabrikan logam, hardware, Kitchenware, elektronik, bagean automotive, iklan, pakaryan, cahya, hiasan, perhiasan, kacamata, panel elevator, Furnitur, piranti medical, peralatan fitness, eksplorasi minyak, tampilan beting, tetanèn lan mesin kehutanan, mesin pangan, bridge, kapal, aerospace, bagean struktur, etc.

materi ditrapake

baja karbon, stainless steel, galvanized sheet, campuran, titanium, aluminium, tembaga, kuningan lan piring logam lan pipo.

Serat Laser Cutting Metal Sheet lan Sampel Tube Demo

sheet metal lan laser tabung conto nglereni

<< Waca liyane babagan serat laser logam conto nglereni

Hubungi Golden Laser liyane specification lan petik bab serat laser machine nglereni . Nanggepi pitakonan ing ngisor iki bakal bantuan kita nyaranake ing mesin sing paling cocok.

1. Apa sing metal kowe kudu Cut? Sheet Metal utawa tabung? Petroleum utawa stainless steel utawa aluminium utawa galvanized baja utawa kuningan utawa tembaga ...?

2. Yen nglereni sheet metal, apa kekandelan? Apa ukuran apa kowe perlu? Yen nglereni tabung logam utawa pipa, apa kekandelan tembok, diameter lan dawa saka pipo / tabung?

3. Apa produk rampung? Apa industri aplikasi?

4. Panjenengan, jeneng perusahaan, email, telpon (Tampilan) lan situs?


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Related Produk