Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser pipa na lambaran Metal motong Mesin

GF1530JHT

Model No .: GF-1530JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT

bubuka:


  • Format motong: 1.5 × 3m, 1,5 × 6m, 2 × 4m, 2 × 6m, 2,5 × 6m
  • Panjang pipa: 6m
  • Diaméterna pipe: 20mm-200mm
  • Bahan lumaku: lambar Metal sarta pipa
  • Lumaku tipe tube: Babak, square, rectangular, oval, ninggang babak tube, jsb
  • Kakuatan laser: 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W
  • Sumber laser: laser nLIGHT / IPG / Raycus Serat

Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser pipa na lambaran Metal motong Mesin

GF-1530JHT / GF-1560JHT /  GF-2040JHT /  GF-2060JHT /  GF-2560JHT

Ieu  serat laser mesin motong  ngabogaan panutup pelindung pinuh enclosed , hiji méja bursa sarta alat motong tube kantétan. Pelat logam jeung tabung bisa motong dina mesin sarua. Sajaba ti éta,-kinerja tinggi CNC  motong laser  sistem, konfigurasi-kelas dunya, sarta prosés assembly ketat mastikeun kasalametan, stabilitas, efisiensi tur precision tina logam  mesin motong laser. Henteu ngan nyaeta operasi aman, tapi ogé ngaronjatkeun motong efisiensi.

Desain panyalindungan pinuh

Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser motong Mesin - enclosed spasi karya ngajadikeun proses motong anjeun aman!

Table ngagawekeun Exchange Dual

Dina-garis Usuk changer, bursa gancang, nyimpen waktos loading.

Otomatis dual Usuk lambar changer. 1500mm × 3000mm (5 '× 10'), 1500mm × 4000mm (5 '× 13'), 1500mm × 6000mm (5 '× 20'), 2000mm × 4000mm (6,5 '× 13'), 2000mm × 6000mm (6,5 ' × 20 '), 2500mm × 6000mm (8.2' × 20 ') bisa dipake format aya.

méja kerja dual bursa
motong lambar logam jeung tube

Hiji Dual Mesin Paké

lambar logam jeung tube laser motong dina mesin tunggal.

Tinggi Damping Pesanggrahan

ranjang téh ganda-annealed, Geter perlakuan sepuh pikeun nguatkeun Sifat mékanis, ku umur hirupna leuwih ti 12 taun.

ranjang damping tinggi
Amrik otomatis

Amrik otomatis pikeun tube clamping

Amrik anu otomatis ngaluyukeun gaya clamping nurutkeun kana tipe tube, diameter na témbok ketebalan. Pipah ipis-walled teu deform jeung tube badag bisa clamped pageuh.

speed gancang, motong speed 90m / mnt

Puteran speed 180R / mnt

motong Sampel

Jalan Heboh yén urang serat laser motong mesin nyumbang ka. Alpukahna!

parameter teknis

model GF-1530JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT / GF-2560JHT
kakuatan laser 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W
sumber laser Laser nLIGHT / IPG / Raycus Serat
sirah laser Rukun
klep sabanding Gas SMC
aréa processing lambar 1.5m × 3m, 2m × 4m, 2m × 6m, 2.5m × 6m
processing tube tube panjangna 3m, 4m, 6m
tube diaméterna 20-300mm
akurasi positioning ± 0.05mm
akurasi positioning ulang ± 0.03mm
speed posisi maksimum 120m / mnt
Gagancangan 1.5g
Sasayogian tanaga AC380V 50 / 60Hz

Golden laser - serat laser Systems motong runtuyan

Otomatis kebat bastian pipah Mesin laser motongOtomatis kebat bastian Serat Lazer pipe Mesin motong

Model NO.

P2060A

P3080A

pipe Panjang

6m

8m

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Serat laser Mesin pipah motong Smart Serat Lazer Mesin pipah motong

Model NO.

P2060

P3080

pipe Panjang

6m

8m

pipe diaméterna

20mm-200mm

20mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Beurat Kawajiban pipe laser Mesin motongP30120 tube laser cutter

Model NO.

P30120

pipe Panjang

12mm

pipe diaméterna

30mm-300mm

laser daya

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W

 

Pinuh Closed Serat laser Mesin motong sareng Usuk Exchange TablePinuh Closed Usuk Table Serat Lazer Mesin motong

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530JH

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W

1500mm × 3000mm

GF-2040JH

2000mm × 4000mm

GF-2060JH

2000mm × 6000mm

GF-2580JH

2500mm × 8000mm

 

Buka Tipe Serat laser Mesin motonglaser cutter serat GF1530

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560

1500mm × 6000mm

GF-2040

2000mm × 4000mm

GF-2060

2000mm × 6000mm

 

Dual Fungsi Mesin Serat laser Metal Lambaran & pipah motongSerat GF1530T laser cut lambar na tube

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-1530T

700W / 1000W / 1200W / 1500W / 2000W / 2500W / 3000W

1500mm × 3000mm

GF-1560T

1500mm × 6000mm

GF-2040T

2000mm × 4000mm

GF-2060T

2000mm × 6000mm

 

Tinggi Precision linier Motor Serat laser Mesin motonglaser cutter serat GF6060

Model NO.

laser daya

motong Area

GF-6060

700W / 1000W / 1200W / 1500W

600mm × 600mm

industri aplikasi

Lambaran fabrikasi logam, hardware, kitchenware, éléktronik, patempatan otomotif, iklan, karajinan, cahaya, hiasan, perhiasan, gelas, panel lift, jati, alat médis, alat-alat Cimerak, eksplorasi minyak, tampilan rak, tatanén sarta mesin kehutanan, mesin pangan, sasak, kapal, aerospace, patempatan struktur, jsb

bahan lumaku

baja karbon, stainless steel, galvanized lambar, alloy, titanium, aluminium, kuningan, tambaga jeung pelat logam sejen tur pipa.

Serat laser motong Metal lambaran jeung Sampel pipah démo

lambar logam jeung laser tube sampel motong

<< Baca leuwih seueur tentang serat laser logam sampel motong

Mangga wartosan Golden laser pikeun leuwih spésifikasi na petik ngeunaan serat laser mesin motong . Respon anjeun tina patarosan di handap ieu baris mantuan urang nyarankeun mesin paling merenah.

1. tipe Naon logam anjeun kudu motong? Lambar logam atawa tube? Karbon baja atawa stainless steel atawa alumunium atawa galvanized baja atawa kuningan atawa tambaga ...?

2. Mun motong lambar logam, naon ketebalan nu? Naon ukuranana kerja anjeun perlu? Mun motong tube logam atawa pipa, naon ketebalan témbok, diameter na panjang pipa / tube?

3. Naon produk rengse anjeun? Naon Industri aplikasi anjeun?

4. Ngaran anjeun, ngaran parusahaan, email, telepon (WhatsApp) jeung Website?


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Produk patali