Laser Cutting Kulit Industri Shoes - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Laser Cutting Kulit Industri Shoes

Laser Cutting Kulit Industri Shoes

Laser GOLDEN develops CO₂ khusus cutter laser kanggo kulit.

Kulit & Shoes Industry Pambuka

Ing industri sepatu kulit, pabrik pesenan adhedhasar dikarepake pasar lan Sifat akeh mburi pangguna. Kanthi dikarepake kanggo nambah produk pribadi, pesenan Manufaktur sing dadi ing macem-macem lan perangan cilik, kang mbutuhake pabrik pas wektune layang tekan "fashion cepet" gaya.

Kulit & Industry Shoe Status

01    Ing gaya cerdas Manufaktur
02    Pesenan ing macem-macem lan jumlahe cilik
03    biaya Labor supaya nambah
04    Bahan biaya supaya nambah
05    Masalah Lingkungan

Apa ora teknologi nglereni laser becik kanggo Processing shoes kulit?

Dibandhingake karo jinis tradhisional saka nglereni cara (manual, nglereni piso utawa punching), laser nduweni kaluwihan ketok kacepetan luwih cepet, memaksimalkan praktis materi, Processing non-kontak kanggo ngurangi karusakan lumahing bahan kulit, nyimpen pegawe lan ngurangi sampah. Nalika nglereni kulit, laser wis leleh materi, asil ing sudhut resik lan becik nutup. 

GOLDEN Laser - khas cutter laser CO2 kanggo nglereni kulit / sepatu prodhuksi

Loro kepala obah independen - Cutting designs beda ing wektu sing padha

Model: XBJGHY-160100LD II

sirah dual Independent

nglereni dadi

Multi-proses: nglereni, scribing, integrasi unloading

stabilitas kuwat, operasi gampang

dhuwur tliti

nglereni Laser cocok kanggo nglereni saka cilik-volume selaras kulit.

Milih laser bisa nggawa sampeyan:

a. Tliti mutunipun nglereni
b. Multiple gaya desain pola
c. Produk Customized
d. Efficiency dhuwur
e. Cepet nanggepi
f. layang Fast

laser 528x330WM kulit nglereni

industri sepatu dikarepake Ⅰ

"Fashion Fast" mboko sithik nggantosaken "gaya biasa"

Laser teknologi nglereni bisa kanthi nyukupi kabutuhan nglereni saka-volume cilik, multi-macem lan industri sepatu multi-gaya.

nglereni Laser punika Processing paling cocok kanggo pabrik Footwear kang mengkono pesenan selaras karo macem-macem gaya, pola lan jumlahe beda saben gaya / pola.

industri sepatu dikarepake Ⅱ

Manajemen Intelligent kanggo proses produksi

Manajemen Plan

Manajemen proses

Manajemen Mutu

Manajemen Material

Pabrik Smart Laser Workshop-Golden Intelligent

industri sepatu dikarepake Ⅲ

pipe Exhaust rencana sakabèhé

Apa jinis laser?

We duwe teknologi Processing laser lengkap, kalebu nglereni laser, laser engraving, laser perforating lan laser menehi.

Golek mesin laser kita

Apa materi?

Nyoba bahan, ngoptimalake proses, nyedhiyani video, paramèter Processing, lan liyane, gratis.

Menyang Sample gallery

Apa industri?

Ngeduk jero menyang industri, karo solusi aplikasi laser otomatis lan cerdas kanggo pangguna inovasi lan berkembang.

Menyang solusi industri