Ласерска машина за сечење, машина за ласерско гравирање, Галво ласерска машина - златен ласер

Ласерско сечење кожа за индустрија за чевли

Ласерско сечење кожа за индустрија за чевли

GOLDEN LASER развива специјален CO2 ласерски секач за кожа.

Вовед во индустријата за кожа и чевли

Во индустријата за кожни чевли, фабричките нарачки се засноваат на побарувачката на пазарот и навиките за потрошувачка на крајниот корисник.Со зголемената побарувачка за персонализирани производи, нарачките за производство стануваат во различни и мали серии, што бара фабриките навремена испорака да го достигнат трендот на „брза мода“.

Статус на индустријата за кожа и чевли

01Трендот на интелигентно производство
02Нарачки во разновидни и мали количини
03Трошоците за работна сила постојано се зголемуваат
04 Цената на материјалите постојано се зголемува
05 Еколошки проблем

Зошто технологијата за ласерско сечење е идеална за обработка на кожни чевли?

Во споредба со традиционалните различни видови методи на сечење (рачно, сечење со нож или удирање), ласерот има очигледни предности на поголема брзина, максимизирање на искористеноста на материјалот, бесконтактна обработка за намалување на површинското оштетување на кожните материјали, заштеда на работна сила и намалување на отпадот.При сечење кожа, ласерот го топи материјалот, што резултира со чисти и совршено запечатени рабови.

ЗЛАТЕН ЛАСЕР - Типичен CO2 ласерски секач за сечење кожа / производство на чевли

Двете глави се движат независно - Сечење различни дизајни во исто време

Модел: XBJGHY-160100LD II

Независна двојна глава

Континуирано сечење

Мулти-процес: интеграција на сечење, гребење, истовар

Силна стабилност, лесно ракување

Висока прецизност

Ласерското сечење е погодно за сечење кожни производи приспособени со мал волумен.

Изборот на ласер може да ви донесе:

а.Високопрецизен квалитет на сечење
б.Дизајн на шаблони со повеќе стилови
в.Прилагодени производи
г.Висока ефикасност
д.Брз одговор
ѓ.Брза испорака

кожа за ласерско сечење 528x330WM

Побарувачката на чевларската индустрија Ⅰ

„Брза мода“постепено ги заменува „обичните стилови“

Технологијата за ласерско сечење може целосно да ги задоволи потребите за сечење на индустријата за обувки со мал обем, повеќе различни и повеќе стилови.

Ласерското сечење е најсоодветната обработка за фабриките за обувки кои вршат приспособени нарачки со различни стилови, дезени и различна количина на секој стил/шема.

Побарувачката на чевларската индустрија Ⅱ

Интелигентно управувањеза производствениот процес

Управување со план

Управување со процеси

Управување со квалитет

Управување со материјали

Smart Factory Intelligent Workshop-Златен ласер

Побарувачката на чевларската индустрија Ⅲ

Целокупната шема на издувните цевки

Каков тип на ласер?

Имаме комплетна технологија за ласерска обработка, вклучувајќи ласерско сечење, ласерско гравирање, ласерско перфорирање и ласерско обележување.

Најдете ги нашите ласерски машини

Кој е вашиот материјал?

Тестирајте ги вашите материјали, оптимизирајте го процесот, обезбедете видео, параметри за обработка и многу повеќе, бесплатно.

Одете во галеријата на примероци

Која е вашата индустрија?

Копање длабоко во индустриите, со автоматизирани и интелигентни решенија за ласерски апликации кои ќе им помогнат на корисниците да иновираат и развиваат.

Одете на индустриски решенија
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
WhatsApp
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја