Prerja me lazer e lëkurës për industrinë e këpucëve

Prerja me lazer e lëkurës për industrinë e këpucëve

GOLDEN LASER zhvillon prerës special me lazer CO₂ për lëkurë.

Hyrje në industrinë e lëkurës dhe këpucëve

Në industrinë e këpucëve prej lëkure, porositë e fabrikës bazohen në kërkesën e tregut dhe zakonet konsumuese të përdoruesve të fundit.Me rritjen e kërkesës për produkte të personalizuara, porositë e prodhimit bëhen në shumëllojshmëri dhe grupe të vogla, gjë që kërkon nga fabrikat dërgesa në kohë për të arritur trendin e "modës së shpejtë".

Statusi i industrisë së lëkurës dhe këpucëve

01Trendi i prodhimit inteligjent
02Porositë në shumëllojshmëri dhe sasi të vogla
03Kostoja e punës vazhdon të rritet
04 Kostoja e materialeve vazhdon të rritet
05 Problemi Mjedisor

Pse teknologjia e prerjes me lazer është ideale për përpunimin e këpucëve prej lëkure?

Krahasuar me llojet e ndryshme tradicionale të metodave të prerjes (me dorë, prerje me thikë ose shpim), lazeri ka avantazhet e dukshme të shpejtësisë më të shpejtë, maksimizimit të përdorimit të materialit, përpunimit pa kontakt për të reduktuar dëmtimin e sipërfaqes së materialeve prej lëkure, kursimin e punës dhe reduktimin e mbetjeve.Gjatë prerjes së lëkurës, lazeri po shkrin materialin, duke rezultuar në skaje të pastra dhe të mbyllura në mënyrë perfekte.

LAZER ARTË - Prerës tipik lazer CO2 për prerjen e lëkurës / prodhimin e këpucëve

Dy kokat lëvizin në mënyrë të pavarur - Prerja e dizajneve të ndryshme në të njëjtën kohë

Modeli: XBJGHY-160100LD II

Kokë e pavarur e dyfishtë

Prerje e vazhdueshme

Multi-procesi: integrimi i prerjes, gërvishtjes, shkarkimit

Stabilitet i fortë, funksionim i lehtë

Saktësi e madhe

Prerja me lazer është e përshtatshme për prerjen e produkteve prej lëkure të personalizuara me volum të vogël.

Zgjedhja e një lazeri mund t'ju sjellë:

a.Cilësi e prerjes me precizion të lartë
b.Dizajn modelesh me shumë stile
c.Produkte të personalizuara
d.Efikasitet i lartë
e.Përgjigje të shpejtë
f.Dorëzimi i shpejtë

Lëkurë e prerjes me laser 528x330WM

Kërkesa e industrisë së këpucëve Ⅰ

“Modë e shpejtë”gradualisht zëvendëson "stilet e zakonshme"

Teknologjia e prerjes me lazer mund të plotësojë plotësisht nevojat e prerjes së industrisë së këpucëve me volum të vogël, shumë varietetesh dhe shumë stilesh.

Prerja me laser është përpunimi më i përshtatshëm për fabrikat e këpucëve të cilat bëjnë porosi të personalizuara me stile, modele dhe sasi të ndryshme të secilit stil/model.

Kërkesa e industrisë së këpucëve Ⅱ

Menaxhimi inteligjentpër procesin e prodhimit

Menaxhimi i Planit

Menaxhimi i procesit

Menaxhimi i Cilësisë

Menaxhimi i Materialeve

Smart Factory Intelligent Workshop-Golden Laser

Kërkesa e industrisë së këpucëve Ⅲ

Skema e përgjithshme e tubit të shkarkimit

Çfarë lloj lazeri?

Ne kemi një teknologji të plotë të përpunimit me lazer, duke përfshirë prerjen me lazer, gdhendjen me lazer, shpimin me lazer dhe shënjimin me lazer.

Gjeni makinat tona lazer

Cili është materiali juaj?

Testoni materialet tuaja, optimizoni procesin, siguroni video, parametra të përpunimit dhe më shumë, pa pagesë.

Shkoni në galerinë e mostrave

Cila është industria juaj?

Duke gërmuar thellë në industri, me zgjidhje të automatizuara dhe inteligjente të aplikimit lazer për të ndihmuar përdoruesit të inovojnë dhe zhvillohen.

Shkoni te zgjidhjet e industrisë
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482