Laser motong Kulit pikeun Sapatu Industri

Laser motong Kulit pikeun Sapatu Industri

EMAS LASER ngamekarkeun CO₂ laser cutter husus pikeun kulit.

Kulit & Sapatu Industri bubuka

Dina industri sapatu kulit, pesenan pabrik dumasar kana paménta pasar sareng kabiasaan konsumsi pangguna akhir.Kalayan paningkatan paménta pikeun produk pribadi, pesenan manufaktur janten dina rupa-rupa sareng bets alit, anu ngabutuhkeun pabrik pangiriman tepat waktu pikeun ngahontal tren "fashion gancang".

Status Industri Kulit & Sapatu

01Trend manufaktur calakan
02Pesenan dina rupa-rupa sareng jumlah leutik
03Biaya tenaga kerja terus ningkat
04 Biaya bahan terus ningkat
05 Masalah Lingkungan

Naha téknologi motong laser idéal pikeun ngolah sapatu kulit?

Dibandingkeun jeung tipena béda métode motong tradisional (manual, motong péso atawa punching), laser boga kaunggulan atra tina speed gancang, maximizing utilization bahan, processing non-kontak pikeun ngurangan karuksakan permukaan bahan kulit, nyimpen tanaga gawé sarta ngurangan runtah.Nalika motong kulit, laser ieu lebur bahan, hasilna edges beresih jeung sampurna disegel.

EMAS LASER - The CO2 laser cutter has pikeun motong kulit / sapatu ngahasilkeun

Dua huluna gerak sacara mandiri - Motong desain anu béda dina waktos anu sami

Modél: XBJGHY-160100LD II

sirah dual mandiri

motong kontinyu

Multi-prosés: motong, scribing, unloading integrasi

stabilitas kuat, operasi gampang

Precision tinggi

motong laser cocog pikeun motong produk kulit ngaropéa volume leutik.

Milih laser bisa mawa anjeun:

a.kualitas motong precision tinggi
b.Desain pola sababaraha gaya
c.produk ngaropéa
d.efisiensi tinggi
e.Respon gancang
f.pangiriman gancang

laser motong kulit 528x330WM

paménta industri sapatu Ⅰ

"Pantun gancang"laun-laun ngagentos "gaya biasa"

téhnologi motong laser pinuh bisa minuhan kaperluan motong industri sapatu leutik-volume, multi-rupa sarta multi-gaya.

Pamotongan laser mangrupikeun pamrosésan anu paling cocog pikeun pabrik-pabrik sapatu anu ngalakukeun pesenan khusus sareng sababaraha gaya, pola sareng kuantitas anu béda-béda unggal gaya / pola.

paménta industri sapatu Ⅱ

manajemén calakanpikeun prosés produksi

Manajemén rencana

Manajemén prosés

Manajemén Kualitas

Manajemén Bahan

Smart Factory Calakan Bengkel-Laser Emas

paménta industri sapatu Ⅲ

Skéma pipa knalpot sakabéh

Naon jenis laser?

Simkuring boga téhnologi processing laser lengkep, kaasup motong laser, laser engraving, laser perforating na laser nyirian.

Manggihan mesin laser kami

Naon bahan anjeun?

Uji bahan anjeun, optimalkeun prosésna, nyayogikeun pidéo, ngolah parameter, sareng seueur deui, gratis.

Pindah ka galeri sampel

Naon industri anjeun?

Ngali jero kana industri, kalayan solusi aplikasi laser otomatis tur calakan pikeun mantuan pamaké innovate sarta ngamekarkeun.

Pindah ka solusi industri
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482