Laser motong Kulit pikeun Industri sapatu - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Laser motong Kulit pikeun Industri sapatu

Laser motong Kulit pikeun Industri sapatu

Laser emas tumuwuh CO₂ husus cutter laser keur kulit.

Kulit & sapatu Industri Perkenalan

Dina industri sapatu kulit, pesenan pabrik anu dumasar kana paménta pasar jeung kabiasaan consuming tungtung pamaké urang. Jeung paménta ngaronjatkeun pikeun produk pribadi, pesenan manufaktur nu jadi di rupa jeung bets leutik, anu merlukeun pabrik pangiriman timely pikeun ngahontal "fashion gancang" trend.

Kulit & Industri Shoe Status

01    The trend ti calakan manufaktur
02    pemesanan di rupa sarta kuantitas leutik
03    ongkos Buruh tetep ngaronjatkeun
04    Bahan ngarugikeun tetep ngaronjatkeun
05    Masalah Lingkungan

Naha teu téhnologi motong laser nya idéal pikeun ngolah sapatu kulit?

Dibandingkeun kalayan jenis tradisional béda ti motong padika (manual, motong péso atawa punching), laser boga kaunggulan atra tina speed gancang, maximizing utilization bahan, pamrosésan non-kontak pikeun ngurangan karuksakan beungeut bahan kulit, nyimpen tanaga gawé sarta ngurangan runtah. Nalika motong kulit, laser eta lebur materi, hasilna edges beresih jeung sampurna disegel. 

Golden laser - The has cutter laser CO2 pikeun motong kulit / sapatu ngahasilkeun

Dua huluna pindah bebas - motong desain béda dina waktu nu bareng

Model: XBJGHY-160100LD II

sirah dual bebas

motong kontinyu

Multi prosés: motong, scribing, integrasi unloading

stabilitas kuat, operasi gampang

precision tinggi

motong laser téh cocog pikeun motong tina leutik-volume ngaropéa produk kulit.

Milih laser a bisa mawa maneh:

a. Precision tinggi kualitas motong
b. Sababaraha gaya desain pola
c. Produk ngaropéa
d. Efisiensi tinggi
e. Respon rusuh
f. pangiriman gancang

laser 528x330WM kulit motong

industri sapatu paménta Ⅰ

"Fashion Fast" laun ngagantikeun "gaya biasa"

Laser téhnologi motong bisa pinuh minuhan kaperluan motong tina-volume leutik, multi-rupa jeung industri sapatu multi-gaya.

motong laser teh processing paling merenah keur pabrik footwear nu lakukeun pesenan ngaropéa kalawan rupa-rupa gaya, pola sarta kuantitas béda unggal gaya / pola.

industri sapatu paménta Ⅱ

Manajemén calakan keur proses produksi

Manajemén rencana

Manajemén prosés

Manajemén kualitas

Manajemén bahan

Kilang kitu Smart laser Wagub-Golden calakan

industri sapatu paménta Ⅲ

pipe knalpot skéma sakabéh

Naon jenis laser?

Simkuring boga teknologi ngolah laser lengkep, kaasup motong laser, laser ukiran, laser perforating na laser nyirian.

Manggihan mesin laser kami

Naon bahan anjeun?

Nguji bahan anjeun, ngaoptimalkeun prosesna, nyadiakeun video, parameter processing, jeung deui, haratis.

Buka sampel galeri

Naon Industri anjeun?

Digging jero kana industri, kalayan solusi aplikasi laser otomatis tur calakan pikeun mantuan pamaké innovate sarta ngamekarkeun.

Buka solusi industri