Laser perforation lan nglereni sandpaper kanggo tape genggeman skateboard - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Laser perforation lan nglereni sandpaper kanggo tape genggeman skateboard

Laser cocok kanggo perforating lan nglereni sandpaper

 

industri ditrapake:

skateboard non-slip sanding genggeman tape (sandpaper punika Consumables)

Ing tape genggeman wis perforations cilik sing nyegah umpluk saka udhara kepepet nalika iku kang Applied.

ilovepdf_com-19

Apa sing kaluwihan saka Processing laser?

proses Contactless

Resik lan Gamelan sudhut nglereni, ora burrs ing sudhut, ora Singing perlu. Ora alat nyandhang - kualitas terus-terusan dhuwur.

proses pas

Mrodhuksi pola ruwet lan rincian nggoleki. kualitas part unggul sing ora bisa replicated nggunakake proses Cut mati.

Ora punching mati needed

jurusan dhuwure keluwesan ing pilihan saka sembarang manéka lan designs - tanpa perlu kanggo construction alat utawa Éwah-éwahan.

Apa sing kaluwihan saka laser perforating saka sandpaper?

Prodhuksi sakbenere 100% slug-free bolongan.

-Dhuwur tliti perforations bunder, malah lan konsisten ing kualitas.

diameteripun global saka bolongan. diameteripun minimal nganti 0.15mm.

Laser GOLDEN develops mesin laser khusus kanggo sandpaper

Ⅰ. High Speed Laser Perforation Machine  ZJ(3D)-15050LD

- Kanggo Perforate mikro-bolongan ing sandpaper. Muter muter Processing.

produksi perforation laser otomatis
Cut persegi dowo sandpaper 500

Ⅱ. LASER CROSS-CUTTING MACHINE    JG-16080LD

- Kanggo Cut persegi dowo tengen jembaré saka muter sandpaper

  • X-sumbu gerakan ing Gantry
  • Working area 1600mm width, 800mm length
  • with 1200mm extended table
  • 180W laser power, CO2 glass laser tube
  • Particle slot design, the finished particles falling inside

Apa jinis laser?

We duwe teknologi Processing laser lengkap, kalebu nglereni laser, laser engraving, laser perforating lan laser menehi.

Golek mesin laser kita

Apa materi?

Nyoba bahan, ngoptimalake proses, nyedhiyani video, paramèter Processing, lan liyane, gratis.

Menyang Sample gallery

Apa industri?

Ngeduk jero menyang industri, karo solusi aplikasi laser otomatis lan cerdas kanggo pangguna inovasi lan berkembang.

Menyang solusi industri