Laser perforasi lan nglereni sandpaper kanggo skateboard grip tape

Laser cocok kanggo perforating lan nglereni sandpaper

 

Industri sing ditrapake:

skateboard non-slip sanding grip tape (ampelas minangka bahan habis pakai)

Tape grip nduweni perforasi cilik sing mbantu nyegah gelembung udara sing kepepet nalika ditrapake.

ilovepdf_com-19

Apa sing kaluwihan saka Processing laser?

Proses tanpa kontak

Pinggir nglereni sing resik lan lancar, ora ana burr ing pinggir, ora perlu reworking.Ora nganggo alat - kualitas sing konsisten.

Proses sing tepat

Ngasilake pola rumit lan rincian sing apik.Kualitas bagean unggul sing ora bisa ditiru kanthi nggunakake proses die cut.

Ora perlu pukulan mati

Tingkat keluwesan sing dhuwur kanggo milih bentuk lan desain apa wae - tanpa mbutuhake konstruksi alat utawa ganti.

Apa kaluwihan saka perforating laser saka sandpaper?

Ngasilake meh 100% bolongan slug-free.

Perforasi bunder kanthi presisi dhuwur, kualitas sing rata lan konsisten.

Variabel diameteripun saka bolongan.Dhiameter minimal nganti 0,15 mm.

EMAS LASER develops mesin laser khusus kanggo sandpaper

Ⅰ.Mesin Perforasi Laser Kacepetan Dhuwur ZJ (3D) -15050LD

- Kanggo Perforate micro-bolongan ing sandpaper.Roll to roll Processing.

Produksi perforasi laser otomatis
ampelas persegi panjang 500

Ⅱ.LASER MESIN CROSS-CUTTING JG-16080LD

- Kanggo Cut persegi dowo tengen jembaré saka gulungan sandpaper

  • Gerakan sumbu X ing gantry
  • Area kerja 1600mm jembaré, 800mm dawa
  • karo 1200mm Tabel lengkap
  • Daya laser 180W, tabung laser kaca CO2
  • Desain slot partikel, partikel rampung tiba nang

Apa jinis laser?

Kita duwe teknologi pangolahan laser lengkap, kalebu nglereni laser, ukiran laser, perforating laser lan menehi tandha laser.

Temokake mesin laser kita

Apa materi sampeyan?

Tes bahan sampeyan, optimalake proses kasebut, nyedhiyakake video, paramèter pangolahan, lan liya-liyane, gratis.

Explore bahan laserable

Apa industri sampeyan?

Nggali jero menyang industri, kanthi solusi aplikasi laser otomatis lan cerdas kanggo mbantu pangguna nggawe inovasi lan berkembang.

Pindhah menyang solusi industri
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482