Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Perforasi laser lan motong kertas pasir kanggo tape grip skateboard

Laser cocog kanggo perforating lan ngethok kertas wedhi

 

Industri sing ditrapake:

skateboard non-slip sanding grip tape (kertas pasir sing dibuwang)

Pita genggeman nduweni perforasi cilik sing bisa ngindhari gelembung hawa sing kepepet nalika ditrapake.

ilovepdf_com-19

Apa kaluwihan proses laser?

Proses tanpa kontak

Sisih irisan sing resik lan alus, ora ana bolongan ing pinggir, ora perlu diolah maneh. Ora nganggo alat - kualitas terus-terusan.

Proses sing tepat

Ngasilake pola rumit lan rincian apik. Kualitas bagean sing unggul sing ora bisa ditiru nggunakake proses pemotongan mati.

Ora perlu ditinju

Tingkat fleksibilitas sing dhuwur kanggo milih bentuk lan desain apa wae - tanpa prelu konstruksi alat utawa ganti.

Apa kaluwihan laser perforating amplas?

Ngasilake meh 100% bolongan tanpa slug.

Perforasi bunder presisi presisi tinggi, sanajan lan kualitas konsisten.

Diameter variabel saka bolongan. Dhiameter minimal nganti 0,15mm.

GOLDEN LASER nggawe mesin laser khusus kanggo amplas

Ⅰ. Mesin Perforasi Laser Kacepetan ZJ (3D) -15050LD

- Kanggo bolongan bolongan mikro ing amplas. Gulung kanggo muter proses.

Automated laser perforation production
cut rectangle sandpaper 500

Ⅱ. LASER CROSS-CUTTING MESIN JG-16080LD

- Kanggo motong persegi dowo ing jembaré gulungan kertas pasir

  • Gerakan sumbu-X ing gantri
  • Area kerja 1600mm ambane, dawane 800mm
  • kanthi 1200mm tabel lengkap
  • Daya laser 180W, tabung laser kaca CO2
  • Desain slot partikel, partikel rampung sing tiba ing njero

Apa jinis laser?

Kita duwe teknologi pemrosesan laser lengkap, kalebu pemotongan laser, ukiran laser, laser perforating lan laser marking.

Temokake mesin laser kita

Apa materi sampeyan?

Nyoba bahan sampeyan, ngoptimalake proses, nyedhiyakake video, paramèter pangolahan, lan liya-liyane, gratis.

Bukak galeri conto

Apa industri sampeyan?

Nggoleki industri, kanthi solusi aplikasi laser otomatis lan cerdas kanggo mbantu pangguna nggawe inovasi lan pengembangan.

Bukak solusi industri

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
WhatsApp

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita