Laser perforation sarta motong sandpaper pikeun pita Pakem skateboard - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Laser perforation sarta motong sandpaper pikeun pita Pakem skateboard

Laser téh cocog pikeun perforating sarta motong sandpaper

 

Industri lumaku:

skateboard non-dieunakeun Sanding Pakem pita (sandpaper nyaeta consumables)

Pita Pakem boga perforations leutik anu mantuan nyegah gelembung hawa trapped lamun ayeuna teh keur dilarapkeun.

ilovepdf_com-19

Naon kaunggulan pamrosésan laser?

prosés Contactless

Beresih jeung lemes edges motong, teu burrs on edges, teu reworking perlu. Taya alat maké - kualitas konsistén tinggi.

prosés tepat

Ngahasilkeun pola intricate tur rinci rupa. kualitas bagian punjul nu teu bisa replicated ngagunakeun prosés cut paeh.

Taya punching mati diperlukeun

gelar luhur ti kalenturan dina pilihan sagala wangun jeung desain - tanpa butuh konstruksi alat atawa changeover.

Naon kaunggulan tina laser perforating of sandpaper?

Ngahasilkeun ampir 100% keong bébas liang.

-Precision tinggi perforations sirkular, sanajan jeung konsisten dina kualitas.

diaméterna variabel tina liang. diaméterna minimum nepi ka 0.15mm.

Laser emas tumuwuh mesin laser husus pikeun sandpaper

Ⅰ. High Speed Laser Perforation Machine  ZJ(3D)-15050LD

- Ka Perforate mikro-liang dina sandpaper. Gulung ka gulung ngolah.

Produksi perforation laser otomatis
cut sagi opat sandpaper 500

Ⅱ. LASER CROSS-CUTTING MACHINE    JG-16080LD

- Ka motong sagi opat peuntas lebar tina roll of sandpaper

  • X-sumbu gerak dina gantry
  • Working area 1600mm width, 800mm length
  • with 1200mm extended table
  • 180W laser power, CO2 glass laser tube
  • Particle slot design, the finished particles falling inside

Naon jenis laser?

Simkuring boga teknologi ngolah laser lengkep, kaasup motong laser, laser ukiran, laser perforating na laser nyirian.

Manggihan mesin laser kami

Naon bahan anjeun?

Nguji bahan anjeun, ngaoptimalkeun prosesna, nyadiakeun video, parameter processing, jeung deui, haratis.

Buka sampel galeri

Naon Industri anjeun?

Digging jero kana industri, kalayan solusi aplikasi laser otomatis tur calakan pikeun mantuan pamaké innovate sarta ngamekarkeun.

Buka solusi industri