Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Perforasi laser sareng motong amplas kanggo pita cekelan skateboard

Laser cocog pikeun perforating sareng motong kertas pasir

 

Industri lumaku:

skateboard non-slip sanding grip tape (amplas tiasa dianggo)

Pita cekelan ngagaduhan perforasi alit anu ngabantosan nyingkahan gelembung hawa anu kajebak nalika nuju diterapkeun.

ilovepdf_com-19

Naon kaunggulan ngolah laser?

Prosés henteu kontak

Sisir motong anu bersih sareng mulus, henteu aya sisir dina sisina, teu kedah diolah deui. Teu nganggo alat - kualitas konsistén kualitas luhur.

Prosés tepat

Ngahasilkeun pola rumit sareng detil rupa. Kualitas bagian anu unggul anu henteu tiasa ditiru nganggo prosés die cut.

Henteu kedah ditinju

Tingkat kalenturan anu luhur dina pilihan naon waé bentuk sareng desain - tanpa peryogi pangwangunan alat atanapi parobihan.

Naon kaunggulan laser perforating tina amplas?

Ngahasilkeun ampir 100% liang bebas slug.

Perforasi sirkular presisi tinggi, bahkan sareng konsisten dina kualitas.

Diaméter variabel tina liang. Diaméter minimum dugi ka 0.15mm.

Laser emas ngembangkeun mesin laser khusus pikeun amplas

. Mesin Perforasi Laser Kecepatan Tinggi ZJ (3D) -15050LD

- Pikeun Perforate mikro-liang dina kertas pasir. Gulung pikeun ngolah gulung.

Automated laser perforation production
cut rectangle sandpaper 500

. Mesin CROSS CROSS-motong JG-16080LD

- Pikeun motong sagi opat dina rubak gulungan amplas

  • Gerakan sumbu-X dina gantry
  • Daérah damel 1600mm lébar, panjang 800mm
  • kalayan méja ngalegaan 1200mm
  • Kakuatan laser 180W, tabung laser kaca CO2
  • Desain slot partikel, partikel-partikel réngsé murag ka jero

Naon jenis laser?

Kami gaduh téknologi ngolah laser lengkep, kalebet motong laser, ukiran laser, laser perforating sareng laser marking.

Milarian mesin laser kami

Naon bahan anjeun?

Nguji bahan anjeun, ngaoptimalkeun prosésna, nyayogikeun pidéo, parameter pamrosésan, sareng seueur deui, gratis.

Buka conto galéri

Naon industri anjeun?

Ngali kana industri, kalayan solusi aplikasi laser otomatis tur cerdas pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngabarukeun sareng ngembangkeun.

Buka solusi industri

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami