Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Tes Bahan

Apa sampeyan duwe materi sing pengin dites karo sistem laser? 

Tim Laser Emas kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nemtokake manawa sistem laser minangka alat sing cocog kanggo aplikasi sampeyan. Tim teknisi kita bakal nyedhiyakake:

Analisis Aplikasi

- Apa sistem laser utawa serat laser minangka alat sing cocog kanggo aplikasi sampeyan?

- Laser sumbu XY utawa laser Galvo, sing bakal dipilih?

- Nggunakake laser kaca Co2 utawa laser RF? Apa daya laser sing dibutuhake?

- Apa syarat sistem?

Pengujian Produk lan Materi

- Kita bakal nyoba karo sistem laser lan ngasilake bahan sing diolah sawetara dina sawise nampa.

Laporan Aplikasi

- Sawise ngasilake sampel sing diproses, kita uga bakal menehi laporan rinci babagan industri lan aplikasi tartamtu. Kajaba iku, kita bakal menehi rekomendasi babagan sistem sing cocog kanggo sampeyan.

Hubungi Kita Saiki!

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita