Material Testing - Wuhan Golden Laser Co., Ltd

Testing Material

Aja duwe bahan sing arep nyoba karo sistem laser kita? 

tim Laser Golden kasedhiya kanggo mbantu nemtokake yen sistem laser kita punika alat nengen kanggo aplikasi. Kita tim Teknisi bakal nyedhiyani:

Analysis aplikasi

- Punika CO2 utawa laser serat sistem alat tengen kanggo aplikasi?

- sumbu XY laser utawa Galvo laser, kang siji kanggo milih?

- Nggunakake laser Co2 kaca utawa laser RF? Apa daya laser needed?

- Apa sing syarat sistem?

Product lan Testing Material

- Kita bakal nindakake testing karo sistem laser kita lan bali bahan diproses ing sawetara dina sawise nampa.

aplikasi Report

- Omah conto diproses, kita uga bakal nyedhiyani laporan rinci sing kanggo industri tartamtu lan aplikasi. Kajaba iku, kita bakal nggawe rujukan ing sistem iku hak kanggo sampeyan.

Hubungi kita Saiki!

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita