Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Тестирање на материјал

Дали имате материјал што сакате да го тестирате со нашите ласерски системи? 

Тимот Златен ласер е достапен да ви помогне да утврдите дали нашиот ласерски систем е вистинската алатка за вашата апликација. Нашиот тим на техничар ќе обезбеди:

Анализа на апликации

- Дали ласерскиот систем СО2 или влакна е вистинската алатка за вашата апликација?

- Ласер со оска XY или ласер Галво, кој да избере?

- Користете стакло ласер Co2 или RF ласер? Која ласерска моќ е потребна?

- Кои се системските побарувања?

Тестирање на производи и материјали

- doе направиме тестирање со нашите ласерски системи и ќе ги вратиме обработените материјали за неколку дена откако ќе ги добиеме.

Извештај за апликации

- По враќањето на вашите обработени примероци, ние исто така ќе обезбедиме детален извештај што е за вашата специфична индустрија и апликација. Покрај тоа, ќе дадеме препорака кој систем е соодветен за вас.

Контактирајте не сега!

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја