Makinë për prerje me lazer, Makinë për gdhendje me lazer, Makinë me lazer Galvo - Laser i artë

Testimi i materialit

A keni një material që dëshironi të provoni me sistemet tona lazer? 

Ekipi i Laserit të Artë është në dispozicion për t'ju ndihmuar të përcaktoni nëse sistemi ynë lazer është mjeti i duhur për aplikimin tuaj. Ekipi ynë i teknikut do të sigurojë:

Analiza e aplikacioneve

- A është një sistem lazer CO2 ose fibër, mjeti i duhur për aplikimin tuaj?

- Lazeri me bosht XY ose lazer Galvo, cilin të zgjedhësh?

- Përdorni lazer qelqi Co2 ose lazer RF? Çfarë energjie lazer duhej?

- Cilat janë kërkesat e sistemit?

Testimi i Produktit dhe Materialit

- Ne do të bëjmë testimin me sistemet tona lazer dhe do t'i kthejmë materialet e përpunuara brenda pak ditësh pasi t'i marrim ato.

Raporti i Aplikimeve

- Pas kthimit të mostrave tuaja të përpunuara, ne gjithashtu do të sigurojmë një raport të hollësishëm që është për industrinë dhe aplikacionin tuaj specifik. Për më tepër, ne do të bëjmë një rekomandim se cili sistem është i duhuri për ju.

Na Kontaktoni Tani!

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni