Mesin motong Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Galvo Laser - Laser Emas

Nguji Bahan

Naha anjeun ngagaduhan bahan anu anjeun badé uji nganggo sistem laser kami? 

Tim Laser Emas sayogi pikeun ngabantosan anjeun naha sistem laser kami mangrupikeun alat anu pas pikeun aplikasi anjeun. Tim teknisi urang bakal nyayogikeun:

Analisis Aplikasi

- Naha sistem laser atanapi serat laser alat anu pas pikeun aplikasi anjeun?

- XY sumbu laser atanapi Galvo laser, mana anu kedah dipilih?

- Ngagunakeun laser kaca Co2 atanapi laser RF? Naon kakuatan laser anu diperyogikeun?

- Naon sarat sistem?

Nguji Produk sareng Bahan

- Kami bakal ngalakukeun uji coba sareng sistem laser kami sareng ngabalikeun bahan olahan dina sababaraha dinten saatos nampi.

Laporan Aplikasi

- Kana balikkeun sampel olahan anjeun, kami ogé bakal nyayogikeun laporan lengkep anu kanggo industri sareng aplikasi khusus anjeun. Salaku tambahan, urang bakal masihan rekomendasi ngeunaan sistem mana anu pas pikeun anjeun.

Hubungi Kami Ayeuna!

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami