Bahan Tés - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Tés bahan

Dupi anjeun gaduh bahan nu hoyong nguji kalawan sistem laser kami? 

Tim laser emas nyaeta sadia pikeun mantuan Anjeun nangtukeun lamun sistem laser kami teh alat katuhu pikeun aplikasi Anjeun. Tim kami tina teknisi baris nyadiakeun:

Analisis aplikasi

- Dupi hiji CO2 atanapi laser serat sistem alat katuhu pikeun aplikasi anjeun?

- sumbu XY laser atanapi Galvo laser, nu salah milih?

- Maké laser CO2 kaca atawa laser RF? Naon kakuatan laser diperlukeun?

- Naon anu sarat sistem?

Produk na Tés Bahan

- Urang bakal ngalakukeun nguji kalawan sistem laser kami sarta balik bahan olahan dina sababaraha poé sanggeus narima éta.

aplikasi Laporan

- Kana balik sampel Anjeun olahan, urang ogé bakal nyadiakeun laporan lengkep nu mangrupa pikeun industri husus anjeun sarta aplikasi. Sajaba ti éta, urang gé nyieun rekomendasi on mana sistem anu katuhu pikeun anjeun.

Ngahubungan Us Ayeuna!