Независна машина за ласерско сечење со двојна глава за кожа

Модел бр.: XBJGHY-160100LD II

Вовед:

  • Две ласерски глави работат независно и сечат различни графики истовремено.
  • Различни графички мешани гнездење за да се максимизира искористеноста на материјалот.
  • Висококвалитетна ласерска перфорација, гребење, гравирање, сечење со голема брзина.
  • Висока ефикасност на обработка.
  • Поддржете автоматско хранење и собирање.

Дигитална машина за ласерско сечење со две глави за кожа

CO2 ласерско сечење за чевли, чанти, ракавици, ......

КАРАКТЕРИСТИКИ НА МАШИНАТА

Две ласерски глави кои работат независно една од друга може да сечат различни графики истовремено.Разновидна обработка (сечење, удирање, гребење, итн.) може да се заврши во исто време.Прецизност до 0,1 мм.Висока ефикасност.

Целосно увезен серво-контролен систем и комплет за движење.Изведба на машината со силна стабилност.Голем број од ласерските машини се инсталирани во фабриките на клиентите за масовно производство.

Благодарение на напредниот софтвер за оригинално вгнездување Golden Laser, разновидни различни големини на графики може да бидат целосно автоматско мешано гнездење.Ефектот на гнездење е покомпактен за да се максимизира искористеноста на материјалите.

Операцијата е лесна и едноставна.Вгнездување на компјутер и вчитајте ја датотеката за сечење на ласерска машина за да ја исечете веднаш.

Опции:

Автоматски фидер

Ink Jet или Mark пенкало

CCD камера

CO2 RF метална ласерска цевка

Независни машини за ласерско сечење со двојна глава инсталирани во фабрика за дигитални чевли

Фабрика за дигитални чевли 1
Фабрика за дигитални чевли 3
Фабрика за дигитални чевли 2
Фабрика за дигитални чевли 4

Предности на ласерски секач за кожа во производството

Брза реакција на производството

Брза испорака по нарачка, нула инвентар.

Преземете различни нарачки

Големите, средните и малите нарачки се прифатливи и го зголемуваат профитот.

Конзистентен висок квалитет

Еднослојно ласерско сечење.Готовиот производ има добра конзистентност и нема механички деформации.

Поедноставете го напредокот

Ролната кожа директно се става на машината за ласерско сечење, потоа автоматско хранење и ласерско сечење.Намалете го времето на подготовка и зголемете ја ефикасноста.

Намалете ги трошоците за управување

Заштедете труд и материјал.Ласерската машина автоматски сече, само треба редовно да ја одржува ласерската машина.

Дигитално производство

Мониторинг во реално време и повратни информации за информациите за мисијата, целите на капацитетот, тековниот распоред, проценетото време и бројот на намалувања за да се рационализира нарачката.

Работен тек на системот за ласерско сечење

дизајнирање и оценување за кожни чевли

Дизајнирање и оценување

гнездење за кожни чевли

Гнездење

ласерско сечење за кожни чевли

Ласерско сечење

Гледајте независна машина за ласерско сечење на кожа со двојна глава во акција!

Решенија за ласерско сечење за индустријата за кожа и чевли

Технички параметри

Модел БР. XBJGHY-160100LD
Ласерски тип CO2 DC стаклена цевка
Ласерска моќност 150 W×2
Работна површина 1600mm×1000mm
Работна маса Автоматска работна маса со вакуум транспортер
Систем за движење Серво мотор
Напојување AC220V±5%, 50/60Hz
Стандардна колокација Чилер за вода со постојана температура, издувни вентилатори, воздушен компресор
Изборна конфигурација Уред за филтрирање, автоматски фидер, CO2 RF метална ласерска цевка

Златна ласерска машина за индустрија за кожа и чевли

Високо ефикасно / заштеда на материјали / автоматско / интелигентно / интерконекција човек-машина

 Машина за ласерско сечење со мешани написи и мешано сечење Дигитални двојни главиМодел бр.: XBJGHY-160100LD

Систем за ласерско сечење Smart Vision за мрежеста ткаенина, ткаенина за плетење и печатена ткаенина VampМодел бр.: QMZDJG-160100LD

 Машина за ласерско сечење со една глава / двоглава за кожа и текстилни ткаениниМодел бр.: MJGHY-160100LD(II)

Машина за ласерско сечење, гравирање, вдлабнување и дупчење на кожа во ролнаМодел бр.: ZJ(3D)-160100LD

 Ласерско удирање, гравирање, машина за сечење парчиња кожаМодел бр.: ZJ(3D)-9045TB

Автоматско ласерско сечење, гравирање и дупчење систем за кожа, чевлиМодел бр.: ZJ(3D)-4545

Машина за ласерско сечење со мешани написи и мешано сечење Дигитални двојни глави

Погоден за обувки од синтетичка кожа и кожа, кожни чевли, текстил и облека, меки играчки, домашен текстил, кожна торба итн.

Примерок за ласерско сечење

Кожа за ласерско сечење со две глави 1Кожа за ласерско сечење со две глави 2Кожа за ласерско сечење со две глави 3давдав

<Прочитајте повеќе за примероците за ласерско сечење на кожа

Дигитално мешано наборување и систем за мешано сечење

1. Мешано наборување

Според повеќе шаблони со различни големини и потребна количина на обработка, оваа машина автоматски ги меша со типови со напредниот софтвер за автоматско вгнездување на патенти Golden Laser.

Карактеристики

► Софтверот за автоматско вгнездување Golden Laser се заснова на напредна технологија и високо прецизно програмирање и алгоритми, што обезбедува најдобар резултат од наборувањето.

► Според големини на повеќе слики и потребната количина, тој ги мешаше различните шари на најштедлив начин, што го прави целосно искористен.

► Поедноставете ги чекорите за работа, заштедувајќи време на наборување.

2. Мешано сечење

Двете глави работат независно со сечење и удирање.Две ласерски глави можат да обработуваат различни модели истовремено.

Карактеристики

► Напредниот систем за контрола на движењето и структурата на дизајнот на патент, постигнуваат висококвалификувани ласерски техники за удирање, обложување и сечење со голема брзина на движење.

► Дигитален контролен систем со повеќе глави со сопственички права на интелектуална сопственост, уникатни напредни софтверски алгоритми, работа со еден допир, максимално ја подобрува ефикасноста на процесот за мешани модели на сечење.

► Времето на обработка е значително скратено, ефикасноста е многу подобрена во споредба со нормалната опрема со двојни ласерски глави.

► Мешано сечење / удирање, двете ласерски глави се обработуваат по сопствен пат истовремено.

<< Прочитајте повеќе заРешенија за ласерско сечење и гравирање на кожа

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Поврзани производи

Оставете ја вашата порака:

whatsapp +8615871714482