Prerëse laserike Smart Vision me kamerë për prerje konturore

Nr. Model: QZDMJG-160100LD

Prezantimi:

Kjo është një makinë e fuqishme lazer me kamera për prerjen e kontureve.Me një kamerë Canon DSLR 18 milionë pixel të pajisur, pajisja mund të marrë fotografi të modeleve të printuara ose të qëndisura dixhitale, të njohë konturin e modeleve dhe më pas të japë udhëzime prerjeje për ekzekutimin e kokës lazer.

Opsioni me dy koka lazer e bën këtë makinë prerëse lazer të zbatojë gjithashtu efikasitet të lartë prerjeje.


QZDMJG-160100LD

Sistemi i gjithanshëm i Prerjes me Laser Vision

QZDMJG-160100LD është njëMakinë e fuqishme lazer me kamerë për prerjen e kontureve.

Me njeKamera Canon DSLR me 18 milionë pixeli pajisur, sistemi lazer mund të marrë foto të modeleve të printuara ose të qëndisura dixhitale, të njohë konturin e modeleve dhe më pas të japë udhëzime prerjeje për ekzekutimin e kokës lazer.

dy-lazer-kokaopsioni e bën këtë makinë prerëse lazer të zbatojë gjithashtu efikasitet të lartë prerjeje.

Specifikimet

Lloji lazer
Tub lazer qelqi CO2

Fuqia lazer
80 W / 130 W / 150 W

Zona e Prerjes
1600mm×1000mm (63in×39,4in)

Zona e skanimit
1500mm×900mm (59in×35,4in)

Tabela e punës
Tabela e punës me transportues

Sistemi i ftohjes
Ftohës uji me temperaturë konstante

Furnizimi me energji elektrike
AC220V ± 5% 50/60Hz

Formati i mbështetur
AI, BMP, PLT, DXF, DST, etj.

Sistemi i shkarkimit
3 komplete sistemesh shkarkimi 550W

Pushtimi i hapësirës
3184mm(L)×2850mm(W)×2412mm(H) / 125in(L)×112in(W)×95in(H)

Modeli i printuar me prerje lazer me vizion inteligjent

Pikat kryesore të Prerësit me Laser të Kamera Vision

Pozicionimi i kamerës me rezolucion të lartë

 • Për të kapur fotografi më të qarta
 • Kamera xhiron të gjithë formatin, duke shmangur bashkimin e grafikëve
 • Mbështetja e kamerës me piksel më të lartë është opsionale

Softueri i gjeneratës së pestë për njohjen e vizionit

 • Mënyra e përpunimit me precizion të lartë
 • Mënyra e përpunimit me shumë shabllone
 • Grafika mund të jetë modifikim i pjesshëm ose i plotë

Sistemi automatik i prerjes me lazer

 • Me ushqyes automatik
 • Përpunim i automatizuar i vazhdueshëm
 • Një shumëllojshmëri e formateve të përpunimit opsionale

Sistemi operativ miqësor për përdoruesit

 • Rruga e përpunimit të vëzhgimit në kohë reale
 • Përpunim i shpejtë i shtrirjes së produkteve që nuk janë në gjendje të identifikohen me dorë
 • Përdorimi i teknologjisë së internetit për të ngritur qendrën e centralizuar të kontrollit, për të arritur një fabrikë të përpunimit lazer pa pilot

Përparësitë e sistemit Smart Vision

prerës lazer me vizatim me kamerë

Asnjë kufizim i madhësisë grafike ose shablloneve.Një herë përvetësimi i imazhit nga kamera, çdo grafikë komplekse mund të pritet me saktësi.Nëpërmjet kamerës me precizion të lartë një herë imazhe për materialin me format të plotë, ky sistem mund të nxjerrë drejtpërdrejt konturet e modeleve dhe prerjen automatike.Ose duke përdorur pikat e veçorive grafike për të arritur shtrirjen dhe prerjen sipas modelit origjinal.Ai mbështet modifikimin në kohë reale në përpunim, pa kufizime në një shumëllojshmëri grafike.Është zgjidhja më e mirë e automatizuar për printimin dixhital, etiketat e personalizuara, qëndisjet dhe proceset e tjera të prerjes së pozicionimit.

Kamera

• Kamera SLR me rezolucion të lartë CANON 18 megapikselë

• Kamera 24 milionë pixel për opsion

• Formati i njohjes mund të arrijë 1500 × 900 mm.Krahasuar me sistemin CCD, grafika nuk ka nevojë të bashkohet, dhe saktësia e njohjes është më e lartë.

• Kamera është instaluar në pjesën e sipërme të makinës lazer.Krahasuar me kamerën CCD, formati i njohjes është më i madh dhe efikasiteti i përpunimit të kokës lazer është më i lartë.

Software

• Mund të kapë drejtpërdrejt konturin e modelit dhe prerjen pas buzës

• E përputhshme me funksionin e prerjes së shabllonit të vizionit CCD të gjeneratës së pestë

• Skicat e objektit mund të shfaqen mbi imazhin e tij përkatës pas përputhjes, të përshtatshme për të gjykuar saktësinë drejtpërdrejt

• Njohja, ushqyerja dhe prerja e vazhdueshme

• Efikasitet i lartë i punës: Të gjitha modelet e ndryshme kapen vetëm një herë.

Mënyra të shumta njohjeje

Përvijoni mënyrën e kapjes dhe njohjes

I përshtatshëm për dizajn të qartë të konturit

Modaliteti i njohjes në kërkim të skajit ZDMJG-160100LD

Procesi i punës: (Siç tregohet në figurën e mësipërme)

1, Kamera që xhiron dizajnin e modelit

2, Softueri i njohjes nxjerr skicën e grafikës që do të përpunohet (vija e kuqe në figurën e mësipërme)

3, Koka e lazerit pret përgjatë konturit të kuq

Avantazhi:

Kur materiali është i shtrembëruar ose i shtrirë, kontura e figurës njihet gjithmonë

Mënyra e njohjes me shumë shabllone

I përshtatshëm për modele të ndërlikuara ose skicë të paqartë

Modaliteti i njohjes së shumë shablloneve ZDMJG-160100LD

Procesi i punës: (Siç tregohet në figurën e mësipërme)

1,Bëni foto të të gjithë dizajneve të zonës

2, Vizatimet hyrëse (Siç tregohet në figurën e mësipërme)

3, Prerja e kokës me lazer sipas shabllonit

Përparësitë:

Kostume për çdo dizajn

Aplikacion

KjoPrerës me lazer me kamerë vizioniështë përshtatshmëria më e mirë për industrinë e pëlhurave të printuara dixhitale, etiketave, aksesorëve të veshjeve dhe këpucëve, veçanërisht e përshtatshme për prodhimin e grupeve të vogla dhe të mesme dhe përpunimin e personalizuar.Zgjidhja e prerjes me lazer mund të realizojë prodhim efikas dixhital, inteligjent dhe të automatizuar.

Veshje sportive të sublimuara me ngjyra

Varp mizë thurje vamp

Artet grafike të printuara dixhitale

Rroba banje

Imazhe të printuara vizatimore

Flamujt

Etiketa të mëdha

Shikoni se si funksionon sistemi i prerjes me lazer

Ne ofrojmë vetëm makineritë më të mira të lazerit që plotësojnë kërkesat tuaja specifike, por mos pranoni vetëm fjalën tonë.Ne dëshirojmë që ju ta shihni makinën në veprim!Shikoni këtë klip të shkurtër tipar të kësaj makine.

Nëse mendoni se kjo mund të jetë makina e përsosur për nevojat tuaja, ekipi ynë do të jetë më se i lumtur të planifikojë një demonstrim aktual për ju.

Parametrat teknikë të prerësit lazer Smart Vision

Lloji lazer

Tub lazer qelqi CO2 i mbyllur

Fuqia lazer

130 W / 150 W (Opsionale)

Zona e punës

1.6m×1m

1.8m×1m

Skanoni zonën

1.5m×0.9m

1.7m×0.9m

Piksele të kamerës

18 milion piksele / 24 milion piksele (Opsionale)

Tabela e punës

Tabela e punës me transportues

Saktësia e përpunimit

±0.1 mm

Sistemi lëvizës

Motor shkallë / Servo motor (opsionale)

Sistemi i ftohjes

Ftohës uji me temperaturë konstante

Sistemi i shkarkimit

Fryrësi i shkarkimit 550 W / 1,1 KW (Opsionale)

Furnizimi me energji elektrike

AC220V ± 5% 50/60Hz

Software

Sistemi i prerjes së vizionit inteligjent Goldenlaser

Formatet grafike

PLT, DXF, AI, BMP, DST, etj.

Dimensionet

2,48×2,08×2,5 (m)

2,65×2,12×2,5 (m)

Pesha neto

730 kg

800 kg

Gama e plotë e sistemeve të prerjes me lazer të vizionit Goldenlaser

Ⅰ Seria e Prerjes me Laser Smart Vision (Dual Head).

Numri i modelit. Zona e punës
QZDMJG-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39,3”)
QZDMJG-180100LD 1800mm×1000mm (70,8”×39,3”)
QZDXBJGHY-160120LDII 1600mm×1200mm (63”×47,2”)

Ⅱ Seritë e prerjes së skanimit me shpejtësi të lartë

Numri i modelit. Zona e punës
CJGV-160130LD 1600mm×1300mm (63”×51”)
CJGV-190130LD 1900 mm×1300 mm (74,8”×51”)
CJGV-160200LD 1600mm×2000mm (63”×78,7”)
CJGV-210200LD 2100 mm×2000 mm (82,6”×78,7”)

Ⅲ Prerje me saktësi të lartë sipas shenjave të regjistrimit

Numri i modelit. Zona e punës
MZDJG-160100LD 1600mm×1000mm (63”×39,3”)

Ⅳ Seritë e prerjes me lazer me format ultra të madh

Numri i modelit. Zona e punës
ZDJMCJG-320400LD 3200mm×4000mm (126”×157,4”)

Ⅴ Seria e Prerjes me Laser të Kamera CCD

Numri i modelit. Zona e punës
ZDJG-9050 900 mm×500 mm (35,4”×19,6”)
ZDJG-3020LD 300 mm×200 mm (11,8”×7,8”)

Sistemi lazer me vizion inteligjent mund të aplikohet në industritë e mëposhtme

Rroba banje, veshje për çiklizëm, veshje sportive, T Këmishë, këmishë polo

Varp mizë thurje vamp

Flamuj reklamues, banderola

Etiketa e printuar, numri i printuar dhe logoja

Etiketë qëndisje veshjesh, aplikim

Zgjidhja me lazer për industrinë e etiketave, pëlhurave të printuara dhe aksesorëve të veshjeve, veçanërisht për prodhimin dhe personalizimin e prodhuesve me volum të vogël dhe të mesëm, arrin një prodhim efikas të automatizimit dixhital inteligjent.

Ju lutemi kontaktoni goldenlaser për më shumë informacion.Përgjigja juaj e pyetjeve të mëposhtme do të na ndihmojë të rekomandojmë makinën më të përshtatshme.

1. Cila është kërkesa juaj kryesore për përpunimin?Prerje me laser apo gdhendje (shënjimi) me laser apo shpim me laser?

2. Çfarë materiali ju nevojitet për përpunimin me laser?

3. Sa është madhësia dhe trashësia e materialit?

4. Pas përpunimit me laser, për çfarë do të përdoret materiali?(aplikacion) / Cili është produkti juaj përfundimtar?

5. Emri i kompanisë suaj, faqja e internetit, Email, Tel (WhatsApp…)?

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Produkte të ngjashme

Lini Mesazhin tuaj:

whatsapp +8615871714482