Jeans Laser Engraving Mesin

Modél No.: ZJ (3D) -9090LD

bubuka:

Ukiran laser jeans denim nyayogikeun tungtutan pikeun ngagentos prosés cuci tradisional.Kalawan 3D dinamis badag-format galvanometer nyirian téhnologi, sistem ieu husus dimekarkeun pikeun jeans, denim, garment ukiran.Dilengkepan téknologi pangolahan pakan bahan sirkulasi, sistem ngukir pola dina posisi anu ditangtukeun nalika prosésna.Saterusna, bahan otomatis pindah ka aréa ukiran kalayan bantuan conveyor a.


Jeans Laser Engraving Mesin

ZJ(3D)-9090LD

Fitur tina Jeans Laser Engraving System

Sistim laser ieu dirancang husus pikeun Denim Jeans ukiran, hasil diganti processing tradisional.hemat energi, eco-friendly, euweuh polusi jeung kuat pribadi.

Ngolah nepikeun sirkulasi.Nalika dina prosés, dina waktos anu sami ogé tiasa ngamuat bahan kalayan produktivitas anu luhur.

Mesin ieu dilengkepan laser logam CO2 RF sareng sistem kontrol galvanometer format ageung dinamis triaxial, biaya pangropéa rendah.Struktur pinuh katutup.Pangaruh roko téh alus.Sistem anu aman sareng dipercaya.

Bisa ngukir rupa-rupa desain pribadi kayaning kumis ucing, nyeuseuh monyét, PP semprot, nongkrong rub, ripped, sandblasting, salju, potret jeung épék séjén kalawan tékstur jelas tur pernah diudar.

denim jeans laser mesin ukiran

Highlights of Jeans Laser Engraving System

  • Utamana cocog pikeun Denim Jeans ngolah cuci laser
  • Projection positioning bagian ukiran, ngolah leuwih akurat
  • Multi-stasiun sirkulasi conveyor, persis aligning jeung dahar
  • Wewengkon Gawé: 900X900mm / 1200X1200mm
  • 600 watt / 300 watt CO2 RF logam laser tube
  • 3D dinamis badag-format galvanometer nyirian téhnologi
  • Hemat énergi
  • pangropéa low
  • Struktur hermetik
  • kontaminasi low
  • Pangaruh nyeuseup anu saé
  • Efisiensi kerja anu luhur

Jeans Laser Engraving Processing Aliran

prosés mesin laser jeans

 

Jeans Laser Engraving Mesin Adegan Gawé

denim jeans laser engraving jalan 1

denim jeans laser engraving jalan 2

denim jeans laser engraving jalan 3

denim jeans laser engraving jalan 4

ZJ (3D) -9090LD Denim Jeans Laser Engraving Mesin
Laser generator jeung parameter optik
Jenis laser CO2 RF logam laser Daya laser 600W / 300W
Panjang gelombang laser 10,6 mikrométer wewengkon éféktif Galvo 900mmX900mm
Laju prosés Galvo 0-20000mm / s (diartikeun salaku bahan prosés jeung sarat)
Sistem parangkat lunak
software kontrol software aslina Goldenlaser
Format Software BMP, AI, DST, DXF, PLT, jsb.
Parameter méja kerja
Jenis méja gawé Angkutan karét conveyer sabuk
Manjangkeun aréa tabel feed 1100mm rubak X 1500mm panjang Laju conveyor 0-600mm/s
Sistim Asisten
Sistim panyalindungan Perlindungan pinuh ku struktur bagian optik
Sistim kontrol Kartu kontrol GoldenLaser III
Sistim cooling Suhu konstan chiller cai 5KW pikeun mesin laser
Sistim haseup Maneuh kipas knalpot Upper / kipas niup hawa

→ Umum Tipe Laser Engraving System pikeun Jeans Denim ZJ (3D) -9090TB

→ Sistem Ukiran Laser Tipe Mampuh pikeun Jeans Denim ZJ (3D) -15075TB

→ Gulung ka gulung Denim Engraving Laser System ZJ (3D) -160LD

Jeans Laser Engraving Mesin Aplikasi jeung Industri

Ngolah laser digital ngagantikeun prosés produksi Jeans tradisional sikat leungeun, sandblasting, kumis, nyeuseuh monyét, PP semprot, nongkrong rub, ripped, jsb Shorten prosés, ningkatkeun nilai ditambahkeun.Cocog pisan pikeun pabrik pésta denim, cuci cuci, cuci sareng pabrik ngawarnaan sareng ngolah jero denim fashion pribadi.

jeans laser ukiran sampel

<< Langkung Sampel Denim Jeans laser ukiran

Dalapan Alesan pikeun Milih Golden Laser - Denim Jeans Laser Engraving Mesin

1. Processing basajan, Nyimpen Buruh

Laser ukiran adopts sistem kontrol gerak otomatis tur laser non-kontak jeung prinsip processing panas.Software ngahasilkeun fading, keusik blasting, kumis ucing 3D, tattered sarta épék séjén tinimbang prosés tradisional "sikat leungeun".Dibandingkeun jeans kumis ucing, monyét, tattered, dipaké tina prosés manual tedious tradisional, ukiran Laser ngan perlu ngimpor grafik dirancang jeung sababaraha prosés bisa dipigawé dina hiji hambalan, leuwih efisien, sarta bisa ngahemat loba biaya kuli.

2. Conformity, Laju tampikan Low

Ngan nyetel parameter prosés laser ukiran pangalusna, pikeun mastikeun conformity tina pangaruh sadaya produk rengse, Ngahindarkeun béda kualitas processing manual tradisional

3. Pribadi Niley-ditambahkeun

Dibandingkeun sareng pamrosésan manual tradisional ngan ukur tiasa ngolah grafik sederhana, ukiran laser tiasa ngahasilkeun pola artistik anu jelas dina lawon denim.Pola ieu tiasa kalebet téks, angka, logo, gambar.Prosés laser ukiran tepat ogé bisa nampilkeun monyét, kumis, dipaké, cuci jeung épék séjén.Jeans laser engraved grafik tanpa palarangan, bisa kalayan gampang ngagabungkeun jeung elemen fashion ningkatkeun lega pribadi spasi nilai-ditambahkeun.

4. Ramah Lingkungan

Ngolah utamana ku cara optik, mékanis jeung listrik, prosés laser denim lengkep ditinggalkeun sagala jinis sumber polusi tinggi, kayaning blasting keusik, oksidasi, percetakan jeung dyeing, nu bisa ngajaga lingkungan ku extent greatest.

5. Wide Range tina Aplikasi

Saatos mangtaun-taun akumulasi téknologi sareng pamekaran aplikasi, Golden Laser parantos dikembangkeun pikeun multi-platform rentang pinuh ku alat ukiran laser denim.Konsumén tiasa ngalengkepan produk anu paling cocog dumasar kana kabutuhan sareng skala ngolah sorangan pikeun nyiptakeun kauntungan anu paling luhur.

6. Harga kalapa

Golden Laser boga 14 taun pangalaman dina industri tekstil jeung apparel sarta ngadegkeun pola sehat ngembangkeun produk anyar, waragad kontrol jeung leuwih mangpaat deui ka konsumén.

7. Palayanan

Golden Laser boga tim jualan profésional, tim konsultan, sarta tim layanan sanggeus-diobral nu bisa mastikeun konsumén jasa impeccable dina situs ogé jasa jauh ngaliwatan telepon atawa internét video.

8. Win-Win Kerjasama

Golden Laser tiasa ngabantosan mitra bisnis nyetél laboratorium gabungan pikeun ngajalajah produk kreatif sareng kéngingkeun posisi di pasar pangolahan denim.Ngurangan résiko investasi sareng ngagancangkeun transformasi perusahaan denim tradisional.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Produk patali

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482