Laser Die Cutting lan Nindakake kanggo Label, Tape Bahan, Retro-termenung Film Transfer - Wuhan Golden Laser Co., Ltd
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Laser Die Cutting lan Nindakake kanggo Label, Tape Bahan, Film Transfer Retro-termenung

Laser Die Cutting lan Nindakake Mesin

GOLDEN Laser - SISTEM Laser FOR CUTTING DIE lan pagawean labels

About Digital Nindakake System

Kanthi perkembangan kanthi cepet saka masyarakat lan diversifikasi lan individuation kabutuhan urip wong, teknologi digital wis disedhiyakake lan cara printing wis ganti saya. Printing digital wis dadi trend bisa dibalèkaké ing industri, sawetara akeh bisnis short roto, bisnis cilik-ukuran selaras, lan lingkungan-loropaken, syarat daya iki biaya.
Personalisasi printing digital nengsemake liyane lan liyane label lan printing paket manufaktur amarga saka sawijining kacepetan luwih cepet, luwih kualitas, produksi cerdas lan proses otomatis.

Minangka printing digital mundak akeh, supaya ora nglereni mati laser!

labels

konsep Kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo sawetara sing kebak label pagawean solusi. modul kita, dhuwur-kinerja label laser nglereni mati lan pagawean solusi sing dirancang kanggo ketemu pangarepan lan suwe saya apik kabutuhan bisnis, supaya sampeyan bisa kurban solusi label inovatif kanggo pelanggan.

Apa sing kaluwihan saka nglereni mati laser labels?

laser mesin die-nglereni GOLDEN Laser kang Highly ngormati dening prodhusèn label lagi bisa nggawe macem-macem ageng saka label ing, dhuwur-kacepetan siji, proses kanthi otomatis.

turnaround Rapid

Wektu nyimpen. Ora perlu kanggo nggawe cetakan, mbusak cetakan cumbersome nggawe wektu.

keluwesan

bahan nglereni lan grafis bisa diganti ing sembarang wektu. Ing Laser kasedhiya ing sawetara saka sudhut konfigurasi: karo sumber laser siji utawa pindho.

produktivitas

Sistem Galvo ngidini Beam kanggo mindhah cepet sanget, kang sampurna focalized ing wilayah digunakake kabeh. nglereni-kacepetan dhuwur kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan 'ing wektu nyata.

stabilitas

Kelas donya RF CO2 sumber laser. Kualitas Cut tansah sampurna lan ajeg liwat wektu karo biaya kurang pangopènan.

dhuwur tliti

Kanggo nglereni tliti lan tujuan rinci bagean. Piranti iki njamin tliti nglereni dhuwur malah nalika nglereni labels karo longkangan ora duwe aturan baku.

versatility

Modular fungsi multi-stasiun kayata printing flexo, laminating, varnishing UV, slitting, lan rewinder, etc.

Cocog kanggo bisa sawetara saka sudhut materi

kertas nggilap, matt kertas, karton, polyester, polypropylene, plastik, film, lan sapiturute

Cocog kanggo macem-macem jinis karya

Laser mati nglereni sembarang jenis wangun - nglereni lengkap lan Kiss-nglereni (setengah nglereni), perforating, engraving, menehi, Nomer, etc.

GOLDEN Laser - Laser Die Cutting Machine Pambuka

Laser GOLDEN punika perusahaan pisanan ing China kanggo nggawa laser die-nglereni teknologi menyang packaging & Labeling industri. Sawijining modul multi-stasiun-kacepetan dhuwur laser machine die-nglereni bisa ngganti seri tradisional mesin fungsi kayata mesin tradisional die-nglereni, slitting mesin, mesin laminating, varnish mesin flexo printing, punching mesin, lan rewinder.

Kita nglereni laser die lan pagawean solusi bebarengan bisa entuk printing flexo, laminating, nglereni, setengah-nglereni, scribing, punching, engraving, Nomer serial, stamping panas lan slitting . Iku wis disimpen biaya kaping investasi peralatan, lan biaya pegawe lan panyimpenan kanggo printing lan packaging manufaktur. Digunakake digunakake ing label printing, kothak packaging, Salam SIM, kaset industri lan industri.

GOLDEN Laser Fitur - QR Code / Barcode Vision Pengakuan System

Nglereni terus-terusan, seamlessly nyetel proyek ing-ing-fly.

Kamera kanthi otomatis mindai kanggo ngenali kode QR / barcode.

Mbusak sampah materi.

wektu Zero setelan saka owah grafis, ing partner paling saka printer digital.

model Rujukan

Model No. LC350
Jembar web 350mm / 13.7 "
Diameter Web maksimum 600mm / 23,6 "
Speed ​​web 0 ~ 80m / min (Speed ​​beda-beda gumantung minangka beda grafis, bahan, thicknesses)
laser Source CO2 nutup
laser Power 275W / 500W
Laser Cutting Precision ± 0.1mm
Laser Cutting Jembar 340mm
Power Supply 380V 50Hz / 60Hz, Tiga phase
label laser machine nglereni mati
label laser machine nglereni mati
Model No. LC230
Jembar web 230mm / 9 "
Diameter Web maksimum 400mm / 15.7 "
Speed ​​web 0 ~ 80m / min (Speed ​​beda-beda gumantung minangka beda grafis, bahan, thicknesses)
laser Source CO2 nutup
laser Power 150W / 275W / 500W
Laser cutting tliti ± 0.1mm
Power Supply 380V 50Hz / 60Hz, Tiga phase

Desain modul, luwih fleksibel konfigurasi standar lan pilihan

Standard konfigurasi: unwinding web guide + + laser die nglereni + aman sampah + single nduwurke tumpukan
opsi More: digital printing / kadhemen foil / varnish / layar printing nglereni / warata nglereni / panas stamping / babak piso die / pindho tumpukan ...

Aplikasi Industry

Bahan ditrapake

Kertas, karton, bahan termenung, 3M industri tape, PP, PET, polyimide, polymeric, plastik lan film bahan, etc.

Industri ditrapake

Panganan lan ombenan labels, Kosmetik labels, labels perabot rumah tangga, labels elektronik, labels termenung, kothak hadiah packaging, gaskets komponèn elektronik, etc.

 

Sawetara Labels SAMPLE

AWESOME Pakaryan sing Laser DIE CUTTING MESIN rampung!

Industry aplikasi lan Case Customer Sharing

industri printing digital

Produsèn label dicithak ing ing Amerika Tengah

teknologi produksi label luwih cepet lan luwih ekonomi

E Company iku sawijining perusahaan saka label dicithak kanggo luwih saka 50 taun ing Amérika Tengah. Kanthi Tambah ing pesenan cilik-volume selaras, biaya die-nglereni tradisional labels banget dhuwur kanggo ketemu tanggal pangiriman dijaluk customer.
Ing pungkasan taun 2014, perusahaan ngenalaken liya-generasi nglereni mati laser digital lan sistem Kola LC-350 saka Laser GOLDEN, karo laminating lan varnishing fungsi kanggo ketemu karo kabutuhan liyane selaras pelanggan '.
Ing saiki, perusahaan wis dadi basa produksi paling gedhé saka label dicithak lan produk packaging ing wilayah, lan wis menangaké akeh penghargaan saka pemerintah daerah, dadi perusahaan produksi label paling competitive.

Cilik-format varnish + laser die-nglereni loro-in-siji piranti

perusahaan T iku sawijining perusahaan saka Jerman sing label printing digital sajarah dawa. Wis standar banget ketat lan syarat kanggo mundhut barang utowo jasa peralatan. Sadurunge padha sumurup Laser GOLDEN, kabeh Alat sing padha dituku ing Eropah, lan padha semangat kanggo nemokake-format cilik UV varnish + laser die-nglereni loro-in-siji mesin adat. Ing 2016, miturut syarat perusahaan T, GOLDEN Laser dikembangaké selaras laser machine nglereni mati LC-230. Kanthi stabilitas lan efek nglereni kualitas dhuwur, iku Highly ngormati dening pelanggan. Sanalika perusahaan label Eropa tak kabar, padha hubungi Laser GOLDEN lan bayar Laser GOLDEN kanggo gawé nglereni label laser digital lan sistem pagawean sing ketemu kabutuhan individu.


teknologi produksi label luwih cepet lan luwih ekonomi

Perusahaan M, produsen anjog ing donya labels dicithak, dituku laser mati nglereni mesin saka Italia taun kepungkur. Nanging, peralatan Eropah iku larang lan larang regane kanggo njaga, padha wis nyoba golek jinis padha mesin laser nglereni mati. Ing Labelexpo 2015 ing Brussels, mripate surem munggah padha weruh LC-350 laser die mesin nglereni saka Laser GOLDEN.
Sawise testing bola lan riset, akhire milih GOLDEN Laser LC-350D pindho sirah-kacepetan dhuwur mesin laser nglereni mati karo kinerja biaya luwih. Sistem nganggo kecepatan nganti 120 m / menit, karo stasiun semi Rotary, muter-kanggo-sheet panampa platform lan sistem tambahan liyane kanggo nambah nilai ditambahaké produk customer.

Klambi lan aksesoris sepatu industri

Retro-termenung nglereni materi laser

perusahaan R iku paling gedhé perusahaan aksesoris textile klompok Processing donya. Padha ngenalaken luwih saka 10 set GOLDEN Laser seri Mars XY laser sumbu nglereni mesin akeh kepungkur. Minangka pesenan Tambah, peralatan sing ana ora bisa ketemu karo kabutuhan produksi. Laser GOLDEN wis dikembangaké laser sistem die-nglereni kanggo pangaturan, kang utamané dipigunakaké kanggo nglereni saka bahan reflektif.

bahan reflektif ing sandhangan
bahan reflektif ing Footwear
bahan termenung sandhangan

Single / Tapes Double Side Tape

Single utawa Double Adhesive Tapes Side

ciri umum saka jinis kaset:

Muter jembaré paling umum bakal 350mm
kekandelan saka 0.05mm kanggo 0.25mm

requirement:

nglereni Full lan nglereni kiss ing muter kaset