Laser Cutting Ngonversi Label, Tape, Retro-reflektif Transfer Film

Laser Cutting lan Ngonversi Machine

GOLDENLASER - LASER SISTEM FOR DIE nglereni lan rampung LABEL

Babagan Sistem Konversi Digital

Kanthi perkembangan masyarakat kanthi cepet lan macem-macem lan individuasi kabutuhan urip wong, teknologi digital wis dipromosekake lan cara percetakan saya ganti terus.Percetakan digital wis dadi tren sing ora bisa dibalekake ing industri, amarga akeh bisnis jangka pendek, bisnis sing disesuaikan skala cilik, lan syarat sing ramah lingkungan lan hemat biaya.
Pencetakan digital sing dipersonalisasi narik luwih akeh produsen label lan kemasan amarga kecepatan sing luwih cepet, kualitas sing luwih dhuwur, produksi sing cerdas lan proses otomatisasi.

Minangka digital printing mundak akeh, uganglereni mati laser!

label

Konsep kita yaiku nyedhiyakake macem-macem solusi kemasan label kanggo para pelanggan.Solusi pemotongan laser lan finishing label modular, kinerja dhuwur, dirancang kanggo nyukupi pangarepan lan kabutuhan bisnis sing berkembang, supaya sampeyan bisa menehi solusi label sing inovatif kanggo para pelanggan.

Apa kaluwihan saka nglereni laser mati label?

Mesin laser die-cutting EMAS LASER banget dihargai dening produsen label amarga bisa nggawe macem-macem label ing siji, kacepetan dhuwur, proses otomatis kanthi otomatis.

Turnaround cepet

Ngirit wektu.Ora perlu alat mati, ngilangi wektu nggawe die sing rumit.

Fleksibilitas

Bahan potong lan grafis bisa diganti kapan wae.Laser kasedhiya ing sawetara saka sudhut konfigurasi: karo siji utawa pindho sumber laser.

Produktivitas

Sistem Galvo ngidini sinar bisa cepet banget, kanthi fokus ing kabeh area kerja.Motong kanthi kacepetan dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing wektu nyata.

Stabilitas

Sumber laser CO2 RF kelas donya.Kualitas potong tansah sampurna lan tetep kanthi wektu kanthi biaya pangopènan sing murah.

Presisi dhuwur

Kanggo nglereni tliti lan bagean oriented rinci.Piranti iki njamin presisi pemotongan sing dhuwur sanajan nglereni label kanthi celah sing ora teratur.

Versatility

Fungsi multi-stasiun modular kayata printing flexo, laminating, varnishing UV, slitting, lan rewinder, lsp.

Cocog kanggo nggarap macem-macem materi

Kertas, kertas glossy, kertas matt, BOPP, PET, karton, poliester, polipropilena, plastik, film, tape, lsp.

Cocog kanggo macem-macem jinis karya

Laser die nglereni sembarang jenis wangun - lengkap nglereni lan Kiss-nglereni (setengah nglereni), perforating, engraving, menehi tandha, nomer, etc.

EMAS LASER - Laser Die Cutting Machine Pambuka

Golden Laser iku perusahaan pisanan ing China kanggo nggawalaser die-nglereniteknologi ing industri kemasan & label.Sawijining modular multi-stasiun mesin laser mati-kacepetan dhuwurbisa ngganti seri mesin fungsi tunggal tradisional kayata mesin mati-nglereni tradisional, mesin slitting, mesin laminating, varnish mesin cetak flexo, mesin punching, lan rewinder.

Solusi nglereni lan finishing laser kita bisa ditindakake kanthi bebarengan flexo printing, varnishing, laminating, through cutting, half-cutting (kiss-cutting), scoring, perforating, engraving, serial numbering, slitting and sheeting.Wis nylametake biaya investasi peralatan, lan biaya tenaga kerja lan panyimpenan kanggo manufaktur percetakan lan kemasan.Digunakake kanthi akeh ing label percetakan, kothak kemasan, kartu ucapan, kaset industri, film, lan industri liyane.

Fitur Sistem Pemotongan Laser Laser Golden Laser
- Vision Recognition System

Nglereni terus-terusan, seamlessly nyetel proyek on-the-fly.

Kamera kanthi otomatis mindai kanggo ngenali kode bar / kode QR.

Ngilangi sampah materi.

Zero nyetel wektu grafis ganti, partner paling apik saka printer digital.

Rekomendasi model

Model No. LC350
Jembar Web 350mm / 13.7"
Diameter Web maksimal 600mm / 23.6"
Kacepetan Web 0 ~ 80m / min (Kacepetan beda-beda gumantung grafis, bahan, kekandelan)
Sumber Laser CO2 disegel
Daya Laser 300W / 600W
Laser Cutting Precision ± 0,1 mm
Laser Cutting Jembar 340 mm
Power Supply 380V 50Hz / 60Hz, Telung phase
Model No. LC230
Jembar Web 230mm / 9"
Diameter Web maksimal 400mm / 15.7"
Kacepetan Web 0 ~ 80m / min (Kacepetan beda-beda gumantung grafis, bahan, kekandelan)
Sumber Laser CO2 disegel
Daya Laser 150W / 300W / 600W
Presisi nglereni laser ± 0,1 mm
Power Supply 380V 50Hz / 60Hz, Telung phase

Desain modular, luwih fleksibel saka konfigurasi standar lan opsional

Konfigurasi standar: Unwinding + web guide + laser die cutting + sampah mbusak + single rewinding
Pilihan liyane:Laminasi /unit flexo / cold foil / varnish / flatbed die cutting / hot stamping / semi-rotary die cutting / double rewinder / slitting / sheeting (pilihan roll to sheet)...

Aplikasi Industri

Materi sing ditrapake

Kertas, karton, bahan reflektif, pita industri 3M, PP, PET, polimida, polimer, plastik lan bahan film, pita VHB 3M, lsp.

Industri sing ditrapake

Label panganan lan minuman, label kosmetik, label peralatan rumah tangga, label produk elektronik, label reflektif, kothak hadiah kemasan, gasket komponen elektronik, lsp.

 

Sawetara LABEL SAMPEL

AWESOME KARYA sing LASER DIE CUTTING MACHINE rampung!

Industri Aplikasi lan Nuduhake Kasus Pelanggan

Industri digital printing

produsen label dicithak ing ing Amerika Tengah

Teknologi produksi label sing luwih cepet lan luwih ekonomis

E Company minangka produsen label cetak luwih saka 50 taun ing Amerika Tengah.Kanthi nambah pesenan khusus volume cilik, biaya pemotongan label tradisional dhuwur banget kanggo nyukupi tanggal pangiriman sing dijaluk pelanggan.
Ing pungkasan 2014, perusahaan ngenalaken nglereni mati laser digital generasi kapindho lan sistem pagawean LC-350 saka Golden Laser, karo fungsi laminating lan varnishing kanggo ketemu kabutuhan pelanggan liyane selaras.
Ing saiki, perusahaan wis dadi basis produksi paling gedhé label dicithak lan produk packaging ing wilayah, lan wis menang akeh penghargaan saka pemerintah lokal, dadi perusahaan produksi label paling competitive.

Varnish format cilik + piranti loro-ing-siji laser die-cutting

Perusahaan T minangka pabrikan label digital printing Jerman kanthi sejarah sing dawa.Nduwe standar lan syarat sing ketat banget kanggo pengadaan peralatan.Sadurunge padha ngerti Golden Laser, kabeh peralatan padha dituku ing Eropah, lan padha semangat kanggo golek format cilik UV varnish + laser mati-nglereni loro-ing-siji mesin adat.Ing 2016, miturut syarat perusahaan T, Golden Laser dikembangaké selaras laser mesin nglereni mati LC-230.Kanthi stabilitas lan efek nglereni kualitas dhuwur, iku Highly ngormati dening pelanggan.Sanalika perusahaan label Eropa liyane entuk kabar kasebut, dheweke ngubungi Golden Laser lan ngutus Golden Laser kanggo ngasilake laser label digital lan sistem finishing sing cocog karo kabutuhan individu.


Teknologi produksi label sing luwih cepet lan luwih ekonomis

Perusahaan M, produsen label cetak terkemuka ing donya, tuku mesin pemotong mati laser saka Italia sepuluh taun kepungkur.Nanging, peralatan Eropah larang lan larang regane kanggo njaga, padha wis nyoba kanggo golek jinis padha laser mesin nglereni mati.Ing Labelexpo 2015 ing Brussels, mripate padhang nalika ndeleng mesin pemotong mati laser LC-350 saka Golden Laser.
Sawise testing lan riset bola-bali, padha pungkasanipun milih Golden Laser LC-350D pindho sirah dhuwur-kacepetan mesin nglereni laser mati karo kinerja biaya luwih.Sistem kasebut mlaku kanthi kecepatan nganti 120 m / min, kanthi stasiun semi rotary, platform panrima roll-to-sheet lan sistem tambahan liyane kanggo nambah nilai tambah produk pelanggan.

Industri sandhangan lan aksesoris sepatu

nglereni laser materi retro-reflektif

Perusahaan R minangka perusahaan klompok pangolahan aksesoris tekstil paling gedhe ing donya.Padha ngenalaken luwih saka 10 set Golden Laser MARS seri XY mesin nglereni laser sumbu akeh taun kepungkur.Nalika pesenan saya tambah, peralatan sing ana ora bisa nyukupi kabutuhan produksi.Golden Laser wis dikembangaké sistem laser mati-nglereni kanggo pangaturan dhewe, kang utamané dipigunakaké kanggo nglereni bahan termenung.

bahan reflektif ing sandhangan
bahan reflektif ing alas kaki
sandhangan bahan reflektif

Pita Perekat Sisi Tunggal / Ganda

Single utawa Double Side Adhesive Tape

Karakteristik umum saka jinis kaset iki:

Jembar gulungan sing paling umum yaiku 350mm
Kekandelan saka 0.05mm nganti 0.25mm

syarat:

Pemotongan lengkap lan ciuman nglereni ing kaset gulung

Siap kanggo mangerteni mesin laser mati-nglereni tengen?

Kita kene kanggo bantuan karo pilihan pangaturan dhewe kanggo nyukupi kabutuhan Manufaktur tartamtu.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482