Laser motong ngarobah tina Label, pita, Retro-reflective Transfer Film

motong laser sarta ngarobah mesin

GOLDENLASER - sistem laser pikeun motong paeh jeung rengse labél

Ngeunaan Digital Converting System

Kalayan kamajuan gancang masarakat sareng diversifikasi sareng individuasi kabutuhan hirup masarakat, téknologi digital parantos diwanohkeun sareng metode percetakan parantos robih.Percetakan digital parantos janten tren anu teu tiasa dibalikeun deui di industri, salaku jumlah usaha pondok anu ningkat, usaha ngaropéa skala alit, sareng syarat anu ramah lingkungan, hemat biaya.
Percetakan digital anu dipersonalisasi narik langkung seueur produsén labél sareng pakét percetakan kusabab laju anu langkung gancang, kualitas anu langkung luhur, produksi anu cerdas sareng prosés automation.

Salaku percetakan digital tumuwuh, kitu ogémotong laser paeh!

labél

Konsep kami nyaéta nyayogikeun palanggan sajumlah lengkep solusi panyebaran labél.Kami modular,-kinerja tinggi labél laser paeh motong jeung solusi pagawean dirancang pikeun minuhan ekspektasi anjeun sarta kabutuhan bisnis ngembang, jadi Anjeun bisa nawiskeun solusi labél inovatif ka konsumén Anjeun.

Naon kaunggulan tina motong laser paeh tina labél?

Mesin laser paeh-motong laser emas dihargaan pisan ku produsén labél sabab tiasa nyiptakeun rupa-rupa labél dina hiji prosés anu gancang-gancang, otomatis pinuh.

Pamulihan gancang

Ngirit waktos.Henteu peryogi alat paéh, ngaleungitkeun waktos paéh pajeulit.

Kalenturan

Bahan motong sareng grafik tiasa dirobih iraha waé.Laser nu sadia dina rupa-rupa konfigurasi: kalawan sumber laser tunggal atawa ganda.

Produktivitas

Sistem Galvo ngamungkinkeun balok pikeun mindahkeun gancang pisan, sampurna fokus kana sakumna daérah kerja.Motong-speed tinggi pikeun nyugemakeun kabutuhan konsumén sacara real waktos.

Stabilitas

Sumber laser CO2 RF kelas dunya.Kualitas cut salawasna sampurna jeung konstan kana waktu jeung ongkos pangropéa low.

Precision tinggi

Pikeun motong precision sarta bagian berorientasi jéntré.Alat ieu ngajamin katepatan motong anu luhur sanajan motong labél kalayan jurang anu henteu teratur.

Versatility

Fungsi multi-stasiun modular sapertos percetakan flexo, laminating, varnishing UV, slitting, sareng rewinder, jsb.

Cocog jeung karya rupa-rupa bahan

Kertas, kertas herang, kertas matt, BOPP, pepet, kardus, poliéster, polipropilén, plastik, pilem, pita, jsb.

Cocog jeung rupa-rupa karya

Laser paeh motong sagala jenis bentuk - motong pinuh sarta ciuman-motong (satengah motong), perforating, ukiran, nyirian, panomeran, jsb

LASER emas - Laser paeh motong Mesin Bubuka

Golden Laser teh parusahaan munggaran di Cina mawalaser paeh-motongtéknologi kana industri bungkusan & labél.Nya modular multi-stasiun-speed tinggi laser mesin paeh-motongbisa ngaganti runtuyan mesin fungsi tunggal tradisional kayaning mesin paeh-motong tradisional, mesin slitting, mesin laminating, varnish flexo mesin percetakan, mesin punching, sarta rewinder.

Kami laser paeh motong na pagawean solusi sakaligus bisa ngahontal percetakan flexo, varnishing, laminating, ngaliwatan motong, satengah motong (kiss-motong), nyetak, perforating, ukiran, panomeran serial, slitting na sheeting.Éta parantos ngahémat biaya sababaraha investasi peralatan, sareng biaya tenaga kerja sareng neundeun pikeun percetakan sareng pabrik bungkusan.Loba dipaké dina labél percetakan, kotak bungkusan, kartu ucapan, kaset industri, pilem, jeung industri lianna.

Golden Laser urang Laser maot Fitur Sistim motong
- Sistem Pangwanoh Visi

Motong terus, seamlessly nyaluyukeun jobs on-the-fly.

Kaméra otomatis nyeken pikeun ngenal barkod / kode QR.

Ngaleungitkeun runtah bahan.

Nol nyetel waktos grafik ngarobah, mitra pangalusna printer digital.

Rekomendasi modél

Modél No. LC350
Lebar Wéb 350mm / 13.7"
Diaméter Wéb Maksimum 600mm / 23.6"
Laju Wéb 0 ~ 80m / mnt (Laju variasina sakumaha grafik, bahan, ketebalan anu béda)
Sumber Laser CO2 disegel
Daya laser 300W / 600W
Laser motong Precision ± 0,1 mm
Laser motong Lebar 340 mm
Sasayogian tanaga 380V 50Hz / 60Hz, Tilu fase
Modél No. LC230
Lebar Wéb 230mm / 9"
Diaméter Wéb Maksimum 400mm / 15.7"
Laju Wéb 0 ~ 80m / mnt (Laju variasina sakumaha grafik, bahan, ketebalan anu béda)
Sumber Laser CO2 disegel
Daya laser 150W / 300W / 600W
Precision motong laser ± 0,1 mm
Sasayogian tanaga 380V 50Hz / 60Hz, Tilu fase

Desain modular, langkung fleksibel tina konfigurasi standar sareng pilihan

Konfigurasi standar: Unwinding + pituduh web + motong laser paeh + panyabutan runtah + rewinding tunggal
Pilihan langkung:Laminasi /unit flexo / foil tiis / varnish / flatbed paeh motong / hot stamping / semi-puteran paeh motong / ganda rewinder / slitting / sheeting (roll kana pilihan lambar) ...

Aplikasi Industri

Bahan lumaku

Kertas, kardus, bahan reflective, pita industri 3M, PP, pepet, polyimide, polymeric, plastik jeung bahan pilem, pita 3M VHB, jsb.

Industri lumaku

Labél dahareun sareng inuman, labél kosmétik, labél alat rumah tangga, labél produk éléktronik, labél reflektif, kotak kado bungkusan, gasket komponén éléktronik, jsb.

 

Sababaraha labél sampel

Karya Heboh anu laser maot mesin motong rengse!

Industri Aplikasi jeung Palanggan Case Sharing

Industri percetakan digital

produsén labél dicitak di di Amérika Tengah

Téknologi produksi labél anu langkung gancang sareng langkung ekonomis

E Company mangrupikeun produsén labél anu dicitak langkung ti 50 taun di Amérika Tengah.Kalayan paningkatan dina pesenan khusus volume leutik, biaya pamotongan pamotongan tradisional teuing tinggi pikeun nyumponan tanggal pangiriman anu dipénta ku palanggan.
Dina ahir 2014, pausahaan ngawanohkeun generasi kadua digital laser paeh motong jeung pagawean sistem LC-350 ti Golden Laser, jeung laminating jeung varnishing fungsi papanggih pangabutuh konsumén leuwih ngaropéa.
Ayeuna, perusahaan parantos janten basis produksi panggedena labél cetak sareng produk bungkusan di daérah, sareng parantos kéngingkeun seueur panghargaan ti pamaréntah daérah, janten perusahaan produksi labél anu paling kompetitif.

Varnish format leutik + laser paeh-motong dua-dina-hiji alat

Perusahaan T nyaéta produsén Jerman tina labél percetakan digital kalayan sajarah anu panjang.Éta ngagaduhan standar anu ketat sareng syarat pikeun ngagaleuh peralatan.Sateuacan aranjeunna terang Golden Laser, sadaya peralatanna dipésér di Éropa, sareng aranjeunna hoyong pisan mendakan varnish UV format leutik + laser motong dua-di-hiji mesin khusus.Dina 2016, nurutkeun sarat pausahaan T, Golden Laser dimekarkeun ngaropéa laser paeh mesin motong LC-230.Kalawan stabilitas jeung kualitas luhur pangaruh motong, éta kacida ngaapresiasi ku konsumén.Pas pausahaan labél Éropa lianna meunang warta, aranjeunna ngahubungi Golden Laser sarta commissioned Golden Laser pikeun ngahasilkeun labél digital motong laser sarta sistem pagawean nu minuhan kaperluan individu maranéhanana.


Téknologi produksi labél anu langkung gancang sareng langkung ekonomis

Perusahaan M, produsén labél anu dicitak di dunya, ngagaleuh mesin motong laser ti Italia dasawarsa ka tukang.Sanajan kitu, alat-alat Éropa téh mahal tur ongkosna mahal pikeun mulasara, aranjeunna geus nyobian pikeun manggihan tipe sarua mesin motong laser paeh.Di Labelexpo 2015 di Brussel, panonna hurung nalika ningali mesin motong paeh laser LC-350 ti Golden Laser.
Saatos nguji jeung panalungtikan terus-terusan, aranjeunna tungtungna milih Golden Laser LC-350D ganda-sirah-speed tinggi mesin motong laser paeh kalawan kinerja ongkos hadé.Sistim nu ngalir di speeds nepi ka 120 m / mnt, kalawan semi stasiun Rotary, roll-to-lambar narima platform jeung sistem tambahan séjén pikeun ngaronjatkeun nilai tambah produk customer urang.

Industri asesoris pakean sareng sapatu

motong laser bahan retro-reflective

Pausahaan R nyaéta perusahaan grup ngolah asesoris tékstil panggedéna di dunya.Aranjeunna ngawanohkeun leuwih ti 10 sét Golden Laser Mars runtuyan XY sumbu laser mesin motong sababaraha taun ka pengker.Nalika pesenan ningkat, alat-alat anu tos aya teu tiasa nyumponan kabutuhan produksina.Golden Laser geus ngembangkeun hiji sistem laser paeh-motong pikeun kustomisasi na, nu utamana dipaké pikeun motong bahan reflective.

bahan reflective on pakéan
bahan reflective on footwear
bahan reflective pakéan

tunggal / Double Sisi napel pita

Pita napel tunggal atawa ganda

Ciri umum tina jenis pita ieu:

Lebar gulungan anu paling umum nyaéta 350mm
Ketebalan tina 0.05mm dugi ka 0.25mm

sarat:

Motong lengkep sareng motong ciuman dina kasét gulungan

Siap pikeun manggihan mesin laser paeh-motong katuhu?

Kami di dieu pikeun ngabantosan pilihan kustomisasi pikeun nyumponan kabutuhan manufaktur khusus anjeun.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

whatsapp +8615871714482