Laser maot motong sarta ngarobah pikeun Label, napel Bahan, Retro-reflective Film Transfer - Wuhan Golden laser Co., Ltd
Laser motong Mesin, laser ukiran Mesin, Galvo laser Mesin - Golden laser

Laser maot motong sarta ngarobah pikeun Label, napel Bahan Film Transfer Retro-reflective

Laser maot motong sarta ngarobah Mesin

Golden laser - System laser Pikeun motong maot AND pagawean OF labél

Ngeunaan Digital ngarobah System

Kalawan ngembangkeun gancang masarakat sarta Tumuwuhna na individuation pangabutuh hirup rahayat, téhnologi digital geus diwanohkeun jeung métode percetakan geus ngarobah terus. Percetakan Digital geus jadi trend teu bisa balik di industri, salaku jumlah tumuwuh tina usaha pondok amprok, usaha skala leutik ngaropéa, tur lingkungan-friendly, syarat hemat cost.
Pribadi percetakan digital metot beuki loba labél jeung percetakan pakét pabrik kusabab speed na gancang, kualitas luhur, produksi calakan sarta prosés automation.

Salaku percetakan digital tumuwuh, jadi teu motong paeh laser!

labél

Konsep urang téh nyadiakeun konsumén ku rentang pinuh ku labél pagawean solusi. modular urang,-kinerja tinggi labél laser motong paeh tur pagawean solusi nu dirancang pikeun minuhan ekspektasi anjeun sarta ngembang kaperluan bisnis, sangkan anjeun bisa nawiskeun solusi labél inovatif ka konsumén Anjeun.

Naon kaunggulan tina motong paeh laser of labél?

laser mesin paeh-motong emas laser urang anu kacida ngaapresiasi ku produser labél sakumaha maranéhna bisa nyieun rupa-rupa badag labél dina,-speed tinggi tunggal, prosés pinuh otomatis.

turnaround Rapid

Waktos nyimpen. Teu perlu nyieun molds, ngaleungitkeun molds bagong nyieun waktos.

kalenturan

bahan motong na grafik bisa dirobah iraha wae. The laser nu sadia dina rupa-rupa konfigurasi: kalawan sumber laser tunggal atawa ganda.

kakuwatan keur ngasilkeun

Sistem Galvo ngamungkinkeun beam ka mindahkeun pisan gancang, keur sampurna focalized dina aréa kerja sakabéh. motong-speed tinggi mun nyugemakeun kaperluan konsumén 'sacara real waktu.

kasaimbangan

Kelas dunya RF CO2 sumber laser. Kualitas cut sok sampurna jeung angger kana waktu jeung béaya rendah tina perawatan.

precision tinggi

Pikeun motong precision na berorientasi jéntré bagian. alat ieu jaminan precision motong tinggi sanajan motong labél kalawan gap teratur.

versatility

Modular fungsi multi-stasiun kayaning percetakan flexo, laminating, varnishing UV, slitting, sarta rewinder, jsb

Cocog pikeun digawe rupa-rupa bahan

kertas herang, Matt kertas, kardus, poliéster, polipropilén, plastik, film, jeung sajabana

Cocog jeung rupa béda gawé

Laser maot motong nanaon nu bentukna - motong lengkep sareng nyium-motong (satengah motong), perforating, ukiran, nyirian, panomeran, jsb

Golden laser - laser maot motong Mesin Perkenalan

Laser emas teh parusahaan munggaran di Cina pikeun mawa laser paeh-motong téhnologi kana bungkusan & panyiri industri. Na modular multi-stasiun-speed tinggi laser mesin paeh-motong bisa ngaganti runtuyan tradisional mesin fungsi tunggal kayaning mesin tradisional paeh-motong, slitting mesin, mesin laminating, varnish mesin flexo percetakan, punching mesin, sarta rewinder.

Kami motong laser paeh tur pagawean solusi sakaligus bisa ngahontal percetakan flexo, laminating, motong, satengah motong, scribing, punching, ukiran, panomeran serial, stamping panas tur slitting . Eta geus disimpen biaya sababaraha investasi alat, sareng biaya ngalahirkeun jeung neundeun keur percetakan jeung bungkusan pabrik. Loba dipaké dina labél percetakan, buleud bungkusan, kartu ucapan, kaset industri jeung industri lianna.

Golden laser Ciri - Code QR / barkod Visi Pangakuan System

Motong mayeng, seamlessly ngaluyukeun jobs dina éta-laleur.

Kaméra otomatis nyeken ngakuan kode QR / barkod.

Ngaleungitkeun runtah bahan.

waktos enol setting of ngarobah grafik, mitra best of printer digital.

model rekomendasi

Model No. LC350
Width web 350mm / 13,7 "
Diaméterna Web maksimum 600mm / 23,6 "
Speed ​​web 0 ~ 80m / min (Speed ​​variasina salaku béda grafik, bahan, thicknesses)
laser Sumber CO2 disegel
laser daya 275W / 500W
Laser motong Precision ± 0.1mm
Laser motong Width 340mm
Sasayogian tanaga 380V 50Hz / 60Hz, Tilu fase
labél laser mesin motong paeh
labél laser mesin motong paeh
Model No. LC230
Width web 230mm / 9 "
Diaméterna Web maksimum 400mm / 15.7 "
Speed ​​web 0 ~ 80m / min (Speed ​​variasina salaku béda grafik, bahan, thicknesses)
laser Sumber CO2 disegel
laser daya 150W / 275W / 500W
Laser motong precision ± 0.1mm
Sasayogian tanaga 380V 50Hz / 60Hz, Tilu fase

Desain Modular, leuwih fleksibel ngeunaan konfigurasi baku sarta pilihan

Baku konfigurasi: unwinding web pituduh + + laser paeh motong + panyabutan runtah + tunggal pungkal
pilihan More: digital percetakan / tiis foil / varnish / layar percetakan motong / datar motong / panas stamping / buleud péso paeh / ganda pungkal ...

Aplikasi industri

Bahan lumaku

Kertas, karton, bahan reflective, 3M industri pita, PP, pepet, polyimide, polymeric, palastik na pilem bahan, jeung sajabana

Industri lumaku

Dahareun jeung inuman labél, kosmétik labél, labél Perkakas rumah tangga, labél produk éléktronik, labél reflective, buleud kado bungkusan, gaskets komponén éléktronik, jeung sajabana

 

Sababaraha labél sampel

Heboh karya nu laser maot motong mesin rengse!

Industri aplikasi tur Case Palanggan Sharing

Industri percetakan Digital

produsén labél dicitak di di Amérika Tengah

téhnologi produksi labél gancang sarta leuwih ekonomis

E Company mangrupakeun produsén of labél dicitak pikeun leuwih ti 50 taun di Amérika Tengah. Jeung kanaékan pesenan leutik-volume ngaropéa, biaya paeh-motong tradisional labél teuing tinggi papanggih tanggal pangiriman dipénta customer urang.
Dina ahir 2014, pausahaan ngawanohkeun kadua generasi motong paeh laser digital sarta sistem pagawean LC-350 ti laser emas, kalawan laminating na varnishing fungsi papanggih pangabutuh beuki ngaropéa konsumén '.
Dina hadir, parusahaan geus jadi base produksi pangbadagna labél dicitak jeung produk bungkusan di wewengkon, sarta geus meunang loba panghargaan ti pamaréntah lokal, jadi di parusahaan produksi labél paling kalapa.

Leutik-format varnish + laser paeh-motong dua-di-hiji alat

parusahaan T nyaéta produsén Jerman of labél percetakan digital ku sajarah panjang. Cai mibanda standar ketat pisan jeung syarat pikeun ngayakeun alat-alat. Sateuacan maranéhna terang laser emas, sakabéh equipments maranéhanana anu dibeuli di Éropa, sarta maranéhanana éta hayang pisan manggihan hiji-format leutik UV varnish + laser paeh-motong dua-di-hiji mesin custom. Dina 2016, dumasar kana sarat pausahaan T, emas laser dimekarkeun ngaropéa laser mesin motong paeh LC-230. Jeung stabilitas jeung pangaruh motong kualitas luhur, mangka pohara ngaapresiasi ku konsumén. Pas pausahaan labél séjén Éropa ngagaduhan warta, maranéhanana ngahubungi laser emas jeung commissioned laser emas pikeun ngahasilkeun motong labél laser digital sarta Sistem pagawean anu minuhan kabutuhan individu maranéhanana.


téhnologi produksi labél gancang sarta leuwih ekonomis

Parusahaan M, produsén ngarah di dunya tina labél dicitak, dibeuli laser maot motong mesin ti Italia dasawarsa ka tukang. Sanajan kitu, alat-alat Éropa téh mahal tur ongkosna mahal pikeun mulasara, aranjeunna geus nyobian pikeun manggihan jinis sarua mesin laser motong paeh. Di Labelexpo 2015 di Brussel, panon maranéhna cahayana up nalika maranéhna nempo LC-350 laser paeh mesin motong tina laser emas.
Saatos nguji-terusan sarta panalungtikan, aranjeunna tungtungna milih emas laser LC-350D ganda-sirah-speed tinggi mesin laser motong paeh kalayan unjuk ongkos hadé. Sistim nu ngalir dina speeds nepi ka 120 m / mnt, kalawan stasiun semi usaha Rotary, roll-to-lambar narima platform na sistem tambahan lianna pikeun ningkatkeun nilai ditambahkeun produk customer urang.

Pakean jeung asesoris sapatu industri

Retro-reflective motong bahan laser

parusahaan R ngarupakeun panggedena parusahaan asesoris tekstil group processing di dunya. Aranjeunna diwanohkeun leuwih ti 10 sét emas laser runtuyan Mars XY laser sumbu motong mesin loba sababaraha taun ka pengker. Salaku pesenan kanaékan, alat-alat maranéhna aya teu bisa minuhan kabutuhan produksi na. Laser emas geus ngembangkeun hiji laser Sistim paeh-motong keur nyieun husus na, nu utamana dipaké pikeun motong bahan reflective.

bahan reflective on pakean
bahan reflective on footwear
bahan reflective pakean

Hiji / kasét Double Sisi napel

Tunggal atawa Double kaset napel Sisi

ciri umum tina tipe ieu kaset:

Roll lebar nu paling umum bakal 350mm
ketebalan ti 0.05mm mun 0.25mm

sarat:

motong lengkep sareng motong ciuman on roll kasét