Pemotongan Laser Bahan Komposit lan Tekstil Teknis

Materi komposit yaiku gabungan saka rong utawa pirang-pirang bahan alami utawa buatan kanthi sifat fisik lan kimia sing beda.Kombinasi kasebut nambah sifat bahan dasar, kayata kekuatan tambahan, efisiensi utawa daya tahan.Bahan komposit lan tekstil teknis bisa ditrapake ing pirang-pirang kahanan.Amarga kaluwihan sing khas tinimbang bahan tradisional, bahan komposit lan tekstil teknis saya akeh digunakake ing macem-macem industri kayata aerospace, konstruksi, otomotif, obat-obatan, militer lan olahraga.

IngMesin nglereni laser CO2dikembangaké dening Golden Laser alat modern sing bisa Cut noto paling Komplek saka tekstil kanthi lan irit.Kanthi mesin nglereni laser kita, tekstil utawa nglereni umpluk ing industri Processing dadi biaya-efektif.

Produksi volume dhuwur lan sithik bisa ditindakake kanggo tekstil tradisional sing digawe saka serat buatan minangka (kain tenunan, rajutan utawa rajutan) uga tekstil teknis khusus kaya bahan majemuk sing digawe saka busa utawa bahan adhesif sing dilaminasi.Preforms tekstil sing digawe kaya iki digunakake ing meh kabeh wilayah produksi industri.

Kauntungan paling gedhe saka panggunaan teknologi laser kanggo nglereni tekstil yaiku pinggiran sing disegel sing nyegah materi saka fraying lan laddering.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482