Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Prerja me lazer e materialeve të përbëra dhe tekstileve teknike

Një material i përbërë është një kombinim i dy ose shumë materialeve natyrore ose artificiale me veti të ndryshme fizike dhe kimike. Kombinimi përmirëson vetitë e materialeve bazë, të tilla si forca e shtuar, efikasiteti ose qëndrueshmëria. Materialet e përbëra dhe tekstilet teknike janë të zbatueshme në shumë situata. Për shkak të përparësive të tyre dalluese ndaj materialeve tradicionale, materialet e përbëra dhe tekstilet teknike përdoren gjithnjë e më shumë në industri të ndryshme si hapësira ajrore, ndërtimi, automotive, mjekësia, ushtria dhe sportet.

Sistemi i makinerinë e prerjes me lazer CO2zhvilluar nga Golden Laser është një mjet modern që mund të prerë paraqitjet më komplekse nga tekstilet në mënyrë të saktë dhe efikase. Me makinerinë tonë të prerjes me lazer, prerja e tekstilit ose shkumës në industrinë e përpunimit bëhet me kosto efektive.

Prodhimi i vëllimit të lartë dhe të ulët është i mundur për tekstilet tradicionale të bëra nga fibra artificiale si (pëlhura të endura, të thurura ose me grep), si dhe tekstile teknike shumë të specializuara, si materiale të përbëra të bëra nga shkume ose materiale të petëzuara, vetë-ngjitëse. Paraformat e tekstilit të fabrikuara si këto janë vënë në përdorim në pothuajse çdo fushë të prodhimit industrial.

Avantazhi më i madh i përdorimit të teknologjisë lazer për prerjen e tekstileve janë skajet e mbyllura që nuk lejojnë që materiali të thyhet dhe shkallëzohet.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni
WhatsApp

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni