Mesin motong laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Laser motong Bahan komposit sareng Tekstil Tekstil

Bahan komposit mangrupikeun gabungan tina dua atanapi sababaraha bahan alami atanapi artifisial anu béda sipat fisik sareng kimia. Kombinasi ningkatkeun sipat bahan dasar, sapertos kakuatan tambihan, épisiénsi atanapi katahanan. Bahan komposit sareng tékstil téknis lumaku dina seueur kaayaan. Kusabab kaunggulan khasna tibatan matérial tradisional, bahan komposit sareng tékstil téknis beuki seueur dianggo di sagala rupa industri sapertos aerospace, konstruksi, otomotif, ubar, militér sareng olahraga.

Sistem motong laser CO2 anu dikembangkeun ku Golden Laser mangrupikeun alat modéren anu tiasa motong tata letak anu paling rumit tina tékstil kalayan akurat sareng éfisién. Kalayan mesin motong laser urang, motong tékstil atanapi busa dina industri pamrosésan janten hemat biaya.

Produksi volume tinggi sareng rendah dimungkinkeun pikeun tékstil tradisional anu didamel tina serat jieunan salaku (anyaman, rajutan atanapi crocheted lawon) ogé tékstil téknis anu khusus khusus sapertos bahan sanyawa anu didamel tina buih atanapi laminasi, bahan perekat diri. Tékstil preforms didamel sapertos kieu dianggo dina ampir unggal daérah produksi industri.

Kauntungan anu paling ageung tina panggunaan téknologi laser pikeun motong tékstil nyaéta pasisian anu disegel anu nyegah bahan tina ngagoréng sareng tangga.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp
Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami