Nglereni Karpet, Tikar lan Karpet nganggo Pemotong Laser

Laser Cutting Karpet, Mat lan Karpet

Pemotongan karpet sing tepat kanthi pemotong laser

Pemotongan karpet industri lan karpet komersial minangka aplikasi utama laser CO2 liyane.

Ing pirang-pirang kasus, karpet sintetik dipotong kanthi sithik utawa ora ana charring, lan panas sing digawe dening laser tumindak kanggo nutup pinggiran kanggo nyegah fraying.

mesin nglereni karpet laser
nglereni laser karpet

Akeh panginstalan karpet khusus ing pelatih motor, pesawat, lan aplikasi kothak cilik liyane entuk manfaat saka presisi lan penak duwe precut karpet ing sistem pemotongan laser flatbed gedhe.

Nggunakake file CAD saka rencana lantai, pemotong laser bisa ngetutake garis tembok, peralatan, lan lemari - malah nggawe potongan kanggo kiriman dhukungan meja lan rel pemasangan kursi kaya sing dibutuhake.

"karpet laser cut kab

Foto iki nuduhake bagean karpet kanthi potongan post support sing ana ing tengah.Serat karpet digabung karo proses nglereni laser, sing nyegah fraying - masalah umum nalika karpet dipotong kanthi mekanik.

"karpet laser cut kab

Foto iki nggambarake pinggiran potongan sing dipotong kanthi rapi.Campuran serat ing karpet iki ora ana tandha-tandha leleh utawa arang.

Bahan karpet sing cocog kanggo nglereni laser:

Non-anyaman
Polipropilena
Poliester
Kain sing dicampur
EVA
Nilon
kulit kulit

Industri sing ditrapake:

Karpet lantai, karpet logo, keset, inlaying karpet, karpet tembok, karpet yoga, karpet mobil, karpet pesawat, tikar laut, lsp.

Rekomendasi mesin laser

Motong ukuran lan wangun saka macem-macem karpet, kloso lan karpet karo mesin nglereni laser.
Kinerja sing efisien lan dhuwur bakal ningkatake kualitas produksi, ngirit wektu lan biaya.

Pemotong Laser Kab

Pemotong laser CO2 kanggo bahan format gedhe

WILAYAH KERJA BISA DISESUAIKAN

Jembar: 1600mm ~ 3200mm (63in ~ 126in)

Dawane: 1300mm ~ 13000mm (51in ~ 511in)

Watch Laser Cutting Machine kanggo Karpet ing Tindakan!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake pesen sampeyan:

whatsapp +8615871714482